NK Vitez
Re: NK Vitez
Nakon poraza i lose igre u Čapljini izrecene su i sankcije 18-orici igraca koji su bili u zapisniku za tu utakmicu,a ona iznosi oduzimanjem cak 200km od place. mislim da su im malo previse uzeli al eto sta je tu je,sad im je bolje da pobjeduju 

Polako ali sigurno, ekipa Slobode topi prednost vodećeg Viteza na tabeli. Nakon tri odigrana kola nastavka sezone, Sloboda je prišla Vitezu na šest bodova zaostatka.
Bravo za novinara prati odlično takmičenje u Prvoj ligi.......

sodagrad je napisao/la:Polako ali sigurno, ekipa Slobode topi prednost vodećeg Viteza na tabeli. Nakon tri odigrana kola nastavka sezone, Sloboda je prišla Vitezu na šest bodova zaostatka.
Zali se na ****,od tamo sam preuzeo

Ne smeta meni to što Slobodu smatra prijetnjom, a ne Radnički, ono što bode oči što nije barem pogledao kolika je tačna razlika između Slobode i Viteza. Žalosno...nkvitez je napisao/la:Polako ali sigurno, ekipa Slobode topi prednost vodećeg Viteza na tabeli. Nakon tri odigrana kola nastavka sezone, Sloboda je prišla Vitezu na šest bodova zaostatka.
Ljudi koji ne prate toliko ovu ligu nego čitaju tako te neke kvazi portale dobijaju takvu dezinformaciju da do kraja sela dok prođe priča bit' će da se Vitez bori za opstanak, a Sloboda već igra PL. Lično ja bih makar ovo ispravio @nkvitez, kad si već kopirao to ovdje, a očigledno izvor je blokiran od strane foruma.
Casp3r je napisao/la:Ne smeta meni to što Slobodu smatra prijetnjom, a ne Radnički, ono što bode oči što nije barem pogledao kolika je tačna razlika između Slobode i Viteza. Žalosno...nkvitez je napisao/la:Polako ali sigurno, ekipa Slobode topi prednost vodećeg Viteza na tabeli. Nakon tri odigrana kola nastavka sezone, Sloboda je prišla Vitezu na šest bodova zaostatka.
Ljudi koji ne prate toliko ovu ligu nego čitaju tako te neke kvazi portale dobijaju takvu dezinformaciju da do kraja sela dok prođe priča bit' će da se Vitez bori za opstanak, a Sloboda već igra PL. Lično ja bih makar ovo ispravio @nkvitez, kad si već kopirao to ovdje, a očigledno izvor je blokiran od strane foruma.
http://www.****/index.php/domac ... -kroz-cilj" onclick="window.open(this.href);return false;
evo odavde je kopirano,nisam dobro ni procitao pa nisam vidio gresku

Kao što rekoh, stranica koju pokušavaš da staviš je blokirana, zar ne vidiš da već u tri navrata si cenzurisan i samo zvjezdice pišu?
znam,probao sam drukcije da postavim. uglavnom nije moja greska vec njihovaCasp3r je napisao/la:Kao što rekoh, stranica koju pokušavaš da staviš je blokirana, zar ne vidiš da već u tri navrata si cenzurisan i samo zvjezdice pišu?

Mene ovo uopće ne dotiče. Tiha voda brijege valja
.
Kad su renomirane sportske novine iz Grčke napisale da je BiH savladala njihovu reprezentaciju rezultatom 3-0 ne čudi me ni ovakvo pisanje i propusti nazovi novinara sa nekih portala
.
Vitezu sve najbolje u nastavku prvenstva želim.

Kad su renomirane sportske novine iz Grčke napisale da je BiH savladala njihovu reprezentaciju rezultatom 3-0 ne čudi me ni ovakvo pisanje i propusti nazovi novinara sa nekih portala

Vitezu sve najbolje u nastavku prvenstva želim.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
I Bratstvo i Branitelj komotno pariraju i Slobodi i Radničkom u borbi. Prije početka drugog dijela sezone Radnički je za Vitezom zaostajao za 9 bodova, Sloboda za 10 (ako sam sve dobro izračunao). U tri utakmice se brzo istopi prednost Viteza. Tako da ne treba favorizirati nikoga od prva tri, a niti otpisati Bratstvo i Branitelj.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav Branitelj pa ti samo kući znaju da pobijede, o Bratstvu da ne govorim preloši su na početku proljetnog dijela, Vitez, Radnički, Sloboda trka do kraja, a presudne utakmice i prije sam negdje napisao, vezane dvije gostujuće utakmice za sve tri kluba, ko to prođe uspješno prvak je lige.......badblueboylivno je napisao/la:Kakav Branitelj, ligi nije potreban još jedan GOŠK ili Olimpic.

Ja vama govorim da ne trebamo nikoga potcjenjivati, pa bila to ekipa koju ce nabijati u PL ili ekipa koja ce se tu zadrzati. Ljudi očekuju odustajanje Viteza, ili njegova prodaja bodova, a to je smiješno. Tek su tri kola odigrana a već se piše ko će ući u PL. Druga, treća, četvrta i peta pozicija su svi po bod slabiji jedni iza drugih, što nije nenadoknadivo. Naravno da su prva tri tima favoriti, ne mora to biti tako sigurno.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno da nikoga ne podcjenjujemo, ali taj Branitelj igra pred 100 ljudi, nitko ga ne prati, a imaju pare... jedan novi Olimpic, sasvim nepotreban "elitnom" rangu i ja ga, kao pratitelj nogometa, nikako ne želim u višem rangu.
Hayley <3
Ma svi su ozbiljni kandidati za PL, ali sto se nas tice (Radnicki) ja bi volio da ovu sezonu zavrsimo sa dobrom igrom, ne bitno 3-4-5 pozicija, a da sl sezone krenemo sa ambicijama za PL.Ove sezone cilj je bio sto bolji plasman na tabeli, ali ispostavilo se da mozemo cak i do PL.Zadrzat ovaj igracki kadar i sledece godine napast od prvog kola
A ove godine, najvise bi volio da se Sloboda vrati, ali ako je Vitez odlucan, imaju najvise nade
Izvinite, nema veze sa Vitezom, ali eto kad vec pisemo o ulasku u PL ovdje

Izvinite, nema veze sa Vitezom, ali eto kad vec pisemo o ulasku u PL ovdje

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Po polusezonibadblueboylivno je napisao/la:taj Branitelj igra pred 100 ljudi

Oprostite Vitežani, ovo malo da vam oživimo temu

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jako teško, imaju dva velika kluba u gradu, a oba su slabo posjećena, teško da će oni imati znatan porast posjećenosti sve i da uđu u PL.
A djelovali su dobro u prvom dijelu sezone, čak sam mislio da bi mogli gore.
A djelovali su dobro u prvom dijelu sezone, čak sam mislio da bi mogli gore.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Hej Viteže, Viteže. Hoćel' bit šta od tog prvog mjesta, možel' se ovo zadržat?
Sretno u nastavku i nadam se da ćete na kraju ostati prvi.

Sretno u nastavku i nadam se da ćete na kraju ostati prvi.
Čelik Zenica 1945
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i sta cemo sad
..salim se malo al ovo vam nije trebalo...jos jedan kiks kuci i u egalu ste...ako vam se pridze na 2,3 boda mislim da cete izgubit korak

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
VolimRadnicki je napisao/la:Čestitke na bodu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.