Srbija dade 2 gola,pobjedi a snijeg i dalje pada na proljeće..Vidim li ja tu neku slučajnost?
Relativno laka pobjeda protiv realno najlošije ekipe u grupi.Škoti su me stvarno sinoć razočarali,nije da sam ja očekivao Totenem ili Atletiko Madrid sinoć,ali sam ipak očekivao bolju Škotsku....Ako mi je ikakva utjeha,za njih smo definitivno i u ovakvom stanju Brazil. :roll
Miha opet iskombinovao sve i svašta,i kako god,ubjeđen sam da je ekipa koja je sinoć istrčala na Karađorđe odigrala dosta ozbiljnije na Maksimiru,ali otom potom.
Nastasić je stvarno igračina,igra kao mator....biće bolji od Vidare...

Tomović za divno čudo,odigrao veoma korisno,mada opet treba uzeti u obzir i snagu protivnika....Fejsa u svakom slučaju bolje rješenje od Radovanovića,jer ako ništa zna da igra i naprijed,zna povući loptu,dati pas u prostor...Može on još napredovati.Milivojević bio borben,protivnik idealan za njega.....Odigrao dobro,mada treba on još da "guli" po terenima JLS,da bi bio ozbiljniji kandidat za prvih 11 reprezentacije...
Basta me iznenadio dobrom napadačkom igrom nakon povrede,i borbenošću....Igrač na kojeg se može osloniti....Tadić poprilično rezervisan sinoć,mada bez dileme naš najbolji veznjak....Tošić kao Tošić,mrljavi loptu,sinoć ipak solidno odigrao,mada i dalje je to dosta ispod očekivanja......Đuričić odigrao super,stvarao probleme Škotima cjelu utakmicu,od 1.minuta pa do 93.....Da nam je jedan pravi centarfor,pa da igra tik iza njega,ili na krilu,bio bi još korisniji,ali svejedno izrasta u veoma dobrog igrača.
Pobjeda je pobjeda,čisto da se malo smire strasti do Belgije...Do kraja kvalifikacija su još 4 utakmice,12 bodova u opticaju,treba ganjati maksimum( po meni 9 ),uzeti to 3.mjesto

da koliko - toliko sačuvamo obraz i osiguramo bolju startnu poziciju za žrijeb kvalifikacija za EP 2016.Svaki bod je veoma bitan.Onda naravno promjeniti selektora i igrati ozbiljan fudbal,sa ozbiljnim igračima...Inače na EP 2016 će igrati 24 reprezentacije,te će direktno ići po 2 prvoplasirana iz svake grupe,te bi 3. ekipe igrale baraž...Ali ima do tad još dosta vremena.
Mens sana in corpore sano.