Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

FliX
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la FliX » 27 mar 2013, 17:46

hariconius je napisao/la:...Stadion ima kapaciteta ko nas u Bilinom i dabogda da se lako dokopati karata...
Stadion je cak manji od Bilinog Polja (cuj ima manji stadion od Bilinog Polja na kojem igra neka repka :mrgreen: ) i prima 9500 gledalaca :|

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 mar 2013, 17:56

FliX je napisao/la:Za utakmicu Litvanija - Grcka, dva igraca radi kartona iz Litvanije nece moci nastupiti. Njihov kapiten i jos jedan prvotimac, dok im se dva igraca vracaju nakon odradjene kazne.

Dok u nasoj utakmici s Latvijom, takodje nece igrat jedan Latvijac zbog kartona, dok kod nas niko nema dupli karton. Ne svidja mi se cinjenica da Dzeko ima karton a u repci imamo samo dva klasicna napadaca (njega i Ibisevica). Trebo bi Sule zvati jos nekog napadaca.
koji igrac im nece igrati zbog kartona ,je li vazan ili nako? a tek nakon 3 kartona je suspenzija,tako da je ovaj gore iznad prolupao kad je rekao da 5 Litvanskih igraca zbog kartona ne igra protiv Grcke,a ustvari ne igraju dvojica,ostali imaju po 2 kartona...

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 27 mar 2013, 18:10

Negdje cujem 2 kartona a negdje 3 kartona za suspenziju, imal se dje provjerit informacija nakon kojeg kartona igrac dobija suspenziju ako je 3 kod nas nema briga jer niko nema dva a ako je dva onda ima nekoliko njih ( dzekoi lulic stevanovic )

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 27 mar 2013, 18:17

Fifa takmicenje posle 2 kartona odmara a Uefa posle 3.

Posto su ovo kvalifikacije za svjetsko, znaci posle 2 ide pauza.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 mar 2013, 18:19

ronaldo nije igrao protiv azerbejdzana zbog 3 zuta kartona....tako da je ipak 3!

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 27 mar 2013, 18:24

bosnas_ je napisao/la:ronaldo nije igrao protiv azerbejdzana zbog 3 zuta kartona....tako da je ipak 3!
volio bi da je poslije tri jer tad nasi nisu u opasnosti

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 27 mar 2013, 18:32

bosnas_ je napisao/la:ronaldo nije igrao protiv azerbejdzana zbog 3 zuta kartona....tako da je ipak 3!
Ronaldo ima 2 zuta kartona..

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 27 mar 2013, 19:21

Svi imaju po 1 žuti karton odnosno Lulić, Vranješ, Stevanović i Džeko, 2 kartona su suspenzija !
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 mar 2013, 19:39

Treba biti oprezan jer steta bi bilo da bilo ko od njih propusti Slovacku, protiv Latvije oprezno sa startovima.

A kad se ti kartoni ponistavaju, na kraju kvalifikacija ili se prenose na samo prvestvo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 27 mar 2013, 19:40

Elegant je napisao/la:Treba biti oprezan jer steta bi bilo da bilo ko od njih propusti Slovacku, protiv Latvijer oprezno sa startovima.

A kad se ti kartoni ponistavaju, na kraju kvalifikacija ili se prenose na samo prvestvo ?
Ne prenose se na prvenstvo

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 27 mar 2013, 19:56

Kolko igraca ide na SP?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 mar 2013, 20:47

Blek_Stena je napisao/la:Kolko igraca ide na SP?
Do pocetka maja naredne godine moras poslati FIFA-i spisak od 40 igraca od cega 4 golmana, dok do pocetka juna moras poslati konacan spisak od 23 igraca od cega 3 moraju biti golmani i to svi moraju biti iz ovog prvog spiska.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 mar 2013, 20:51

AnelZ je napisao/la:
Do pocetka maja naredne godine moras poslati FIFA-i spisak od 40 igraca od cega 4 golmana, dok do pocetka juna moras poslati konacan spisak od 23 igraca od cega 3 moraju biti golmani i to svi moraju biti iz ovog prvog spiska.
Dobro je to,taman ima vremena da se isprobaju novi igraci,poput Kolasinca na primjer.... :D

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 27 mar 2013, 21:51

sedra je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
Dobro je to,taman ima vremena da se isprobaju novi igraci,poput Kolasinca na primjer.... :D
Kad bi sredili tu papirologiju do juna Kolasinac, Bicakcic. Iskopat jos jednog napadaca za ne daj Boze umjesto Vede i Dzeke. Po mogucnosti nekog mladjeg napadaca, koji ima potencijala za napredak, pa nek uci od ove dvojice :) Pa ih onda fino isprobat u junu u ovoj prijateljskoj, a vjerovatno cemo igrati prijateljsku u augustu. To bi se sve fino uigralo i mogli bi vec lagano da se pripremamo za Brazila :)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 mar 2013, 22:28

sedra je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
Kad bi sredili tu papirologiju do juna Kolasinac, Bicakcic. Iskopat jos jednog napadaca za ne daj Boze umjesto Vede i Dzeke. Po mogucnosti nekog mladjeg napadaca, koji ima potencijala za napredak, pa nek uci od ove dvojice :) Pa ih onda fino isprobat u junu u ovoj prijateljskoj, a vjerovatno cemo igrati prijateljsku u augustu. To bi se sve fino uigralo i mogli bi vec lagano da se pripremamo za Brazila :)
Osim je prije 2-3 dana rekao da vec sada trebamo traziti igrace koji ce pojacati konkurenciju u timu.Mislim da je sad pravo vrijeme da pokupimo ove talente koji trenutno ili imaju ili bi skorijoj buducnosti mogli imati kvalitet za A tim.Tu prije svega mislim na Kolasinca i Harisa Vuckica.Slovenija je totalno pala klincu za usi.Dere ih 1 Island u sred Slovenije.Mislim da mali ukoliko nasi iz saveza obave ozbiljan razgovor sa njim da bi malac igrao za nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 28 mar 2013, 00:28

Prije utakmice Bosna - Grcka smo se smijali kako Grci rezervisu hotele u Brazilu, a sad smo na slican nacin mi vec krenuli... ko se zadnji smije taj ce i konacit u brazilskom hotelu

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 28 mar 2013, 00:34

FliX je napisao/la:Prije utakmice Bosna - Grcka smo se smijali kako Grci rezervisu hotele u Brazilu, a sad smo na slican nacin mi vec krenuli... ko se zadnji smije taj ce i konacit u brazilskom hotelu
Djelimicno se slazem s tobom ostalo je jos pola puta,međutim bilo kako bilo mi smo u prednosti nad njima i psiholoskoj i bodovnoj i gol razlika i međusobni susret i taj nevidljivi bod sve je na nasoj strani u slucaju da imamo isto bodova mi idemo u brazil :mrgreen: :mrgreen: znaci dobijemo latvijce ne treba ih podcijenit onda slovake dobijemo kuci u bratislavi i bod je dobar onda zavrsimo sa lihtenštajnom i litvancima i to je to,mozemo eventualno dopustit jednu i da zijanimo al se iskreno nadam da cemo maximalno sve odradit do kraja ;)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 28 mar 2013, 00:38

Po meni jedino ispravno rjesenje za ovu latviju je da ih napdnemo u startu da bi otupili njihov napad i onda smirenom igrom zabiti gol ili dva i utakmicu privesti kraju bas sto neko rece kao sa estoncima

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 28 mar 2013, 00:40

Dokle ne vidim da smo odradili obje protiv Slovačke ja ozbiljnim tonom neću da pričam o Brazilu. :mrgreen:

Možda su napravili pokoji kiks, al' imaju i previše dobrih igrača da unaprijed računam nama 4 ili 6 bodova. Začas nam mogu nekako otrgati koji bod. Možda u našem trenutku slabosti ili ih krene. Ako ih krene biće opasni.

Ni protiv Latvije još nisam upisao 3 boda. Čekam da završimo utakmicu. O Brazilu se samo mogu šalit. :mrgreen:

Nismo nikad bili na SP i ne bih volio da nam naša neozbiljnost uskrati i ovaj put nastup na njemu. A neozbiljnost se svakom može desiti. Dešavala se je i Španiji i Njemačkoj.

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 28 mar 2013, 00:40

kinder_jaje je napisao/la:Po meni jedino ispravno rjesenje za ovu latviju je da ih napdnemo u startu da bi otupili njihov napad i onda smirenom igrom zabiti gol ili dva i utakmicu privesti kraju bas sto neko rece kao sa estoncima
cuna u sredini i rudnevs u napadu nesto vrijede na njih treba paznju obratiti ostali su truba odbrana im loša skroz treba im zabit dva komada u prvom i lagano privest tekmu kraju nesta slicno kao protiv bijelih rusa :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.