Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
koja je ovo knjiga brateDonnie Darko je napisao/la:Citam lektiru, kad naletim na ovo.Adem Kahriman je rođen u Sarajevu. Kad se kaže da je Adem rođen u Sarajevu to malo zbunjuje. Jer da je tek rođena beba velika kao Sarajevo onda bi se i moglo reći da je rođena u Sarajevu - cijela beba - cijelo Sarajevo, ali, tako ogromne bebe nema. Da se kaže: atomska bomba pala na Sarajevo, to je, možda, prihvatljivo, jedna atomska bomba - jedno Sarajevo, ali jedna beba jedan grad, to je pretjerano.
Kakvi visoko to su ti sve činjeniceCautinho je napisao/la: Dobro sad sto nemas nisko misljenje o meni,vec imas visoko o sebi.
A ta bagra,malo smo zamjenili mjesta,sad ja malo njih podyebavam....
Knjiga Adema Kahrimanamiki_92 je napisao/la:koja je ovo knjiga brateDonnie Darko je napisao/la:Citam lektiru, kad naletim na ovo.Adem Kahriman je rođen u Sarajevu. Kad se kaže da je Adem rođen u Sarajevu to malo zbunjuje. Jer da je tek rođena beba velika kao Sarajevo onda bi se i moglo reći da je rođena u Sarajevu - cijela beba - cijelo Sarajevo, ali, tako ogromne bebe nema. Da se kaže: atomska bomba pala na Sarajevo, to je, možda, prihvatljivo, jedna atomska bomba - jedno Sarajevo, ali jedna beba jedan grad, to je pretjerano.
Ni ja nista ne kontam,kakve veze imaju te velicine i to...Ma valjda ta umjetnost,nije stvorena da je ljudi kontaju.Dex je napisao/la:Eto leđendoBazeni i tebi
![]()
Joj koji mindfuck od te knjige
Nije maksuzija vrijedna tog kontanja.Mogu se ja snaci,nije problem,ali eto,vec sam zaboravio.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Da si dao maksuzije, mogo bi skontat sad komotno.
Ma lako je za rakiju,imam je koliko oces,samo eto,ne vuce me nikad da je pijem,kad god sam kuci.Dex je napisao/la:Tek kad bi se on nafumo i napio maksuzije, tek tad bi on skonto značenje one moje poruke![]()
A maksuziju ćeš meni poslat, ja ću tebi svoje šljive poslat, ubije te odmah
A flared bi to trebalo bit jer to da ima puno boja, i to onih svijetlih i tako to
Zar vi neide.....ah,ja zaboravio.Dex je napisao/la:Jesi se pretrgo, sve živo sam skoro probo od alkohola, mama skontala milion puta, al hajd neki život![]()
Odoh i ja, moram sutra rano ustat, mora se u školu![]()
PS:Nemojte me sanjat