stanicsajo10 je napisao/la:Ko je dao gol za nas protiv Gorazda?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Počivaj u miru Stanko.
Stanko pocivaj u miru nek ti je lahka zemlja bosanska
((((((((((((((((((((((((.

- The Maniacs '87
- Kontakt:
nazalost, iz kiseljaka jekraljlavova je napisao/la:gdje zivi ovaj zecevic jeli iz kiseljaka mozda znali neko ovdje na forumu molim vas to mi je od prijatelja sin ako je taj

igrao za juniore Zelje i Slavije

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
to je taj decko ne mogu da vjerujem sta se desi stvarno tragedija
Pocivaj u miru, Stanko !
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Armageddon2012
- Kontakt:
- Ultras1921
- Kontakt:
RlP 
Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Počivaj u miru Stanko.
Vidite jednu stvar. Znam da je stvarno nezgodno pitati i traziti uzroke Stankove tragedije u ovom momentu, ali ako je preminuo od srcanog udara kako je decko uopste onda prosao ljekarske preglede?
Dakle, ovo su sve nezvanicne informacije sa kojima raspolazemo, ali opet mi zaista ne ide kako se sve ovo moglo desiti. Mozda je cak decko i bolovao od necega za sta se krilo. Recimo, jos je jedan decko rano izgubio zivot, mladi rahmetli Senad. Takoder je bio nas igrac iz mladih kategorija, ali dok nije decko priminuo vecina nas zapravo nije znao od cega je tacno bolovao. Par kolega je sa mnom pokretalo akcije prikupljanja pomoci rahmetli Senadu za bolest koju je imao, da bi na kraju saznali da se radilo to o skroz drugoj bolesti....
Iz ovih razloga me to sve i zanima. AKo je decko imao srcanih problema, a nije se utvrdilo na vrijeme treba sjesti i dobro razmisliti kada i gdje treba igrace uputiti na sistematske preglede. (pazite, ili cak oni jesu utvrdili nesto decko pa se nije zelilo o tome pricati. Ovako najcesce bude)
Vidite jednu stvar. Znam da je stvarno nezgodno pitati i traziti uzroke Stankove tragedije u ovom momentu, ali ako je preminuo od srcanog udara kako je decko uopste onda prosao ljekarske preglede?
Dakle, ovo su sve nezvanicne informacije sa kojima raspolazemo, ali opet mi zaista ne ide kako se sve ovo moglo desiti. Mozda je cak decko i bolovao od necega za sta se krilo. Recimo, jos je jedan decko rano izgubio zivot, mladi rahmetli Senad. Takoder je bio nas igrac iz mladih kategorija, ali dok nije decko priminuo vecina nas zapravo nije znao od cega je tacno bolovao. Par kolega je sa mnom pokretalo akcije prikupljanja pomoci rahmetli Senadu za bolest koju je imao, da bi na kraju saznali da se radilo to o skroz drugoj bolesti....
Iz ovih razloga me to sve i zanima. AKo je decko imao srcanih problema, a nije se utvrdilo na vrijeme treba sjesti i dobro razmisliti kada i gdje treba igrace uputiti na sistematske preglede. (pazite, ili cak oni jesu utvrdili nesto decko pa se nije zelilo o tome pricati. Ovako najcesce bude)
Lose dijagnoze srcanih tegoba, zelja i ljubav prema fudbalu. Ustvari tesko je trenutno reci bilo sto, tuga sto se jedan ovako mlad zivot ugasio. Bolest srca, koliko sam informisan, moze brzo preci iz bezlazne u akutnu, ako se na vrijeme ne uspostavi dijagnoza i vrse pregledi. Medjutim, igraci se pregledaju u duzim vremenskim razmacima. To je samo jedan od bezbroj uzroka..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Vandelanoitte
- Kontakt:
jeste..kraljlavova je napisao/la:da nije ovaj decko mozda iz kiseljaka
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Evo i Urdinov ne može igrati, ne igra Bekrić, tako da će sigurno E. Čolić početi lijevo krilo :/
- justFlowFKZ
- Kontakt:
R.I.P !!
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Preminuo bivši junior našeg Kluba Stanko Zečević
http://fkzeljeznicar.ba/preminuo-bivsi- ... evic/4940/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/preminuo-bivsi- ... evic/4940/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Mlad momak tuga golemaipetm je napisao/la:Preminuo bivši junior našeg Kluba Stanko Zečević

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Orvel, Redfire16 i 43 gosta.