FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Borimo se i mi za titulu
kad nama Zvjezda,Travnik mogu doc i onako anpadat i najavljivat da ce osvojit bodove što mi ne bi mogli ha ja

Željeznicar za život cijeli !
demonstrirali smo im silu par puta u ovoj sezonilikusa je napisao/la:Ma nije Slavija beze tim

FKŽ !
- Ultras1921
- Kontakt:
ne vidjeh da je iko stavio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da ti je Osim odgovorio:nime_tm87 je napisao/la:Sad ce nam se protiv goska dosta stvari izbistriti, da li je to prelomna tekma poslije koje slijeda potpuna dominacija ili ipak nastavak patnje i dobijanje utakmica na misice... u svakom slucaju titula ostaje na Grbavici...
Boga mi olimpic je jaka ekipa... disciplinovana tako da ocekujem tu neki dobar X...
Ja mislim da poslije Goska dolazi poprilicno ljepse vrijeme i tereni ce se dovesti u kakav-takav red, bice i toplije, odmah ljepse i igrati i gledati... Dakle, Gosk na misice, a poslije Goska gledamo Zelju koji melje sve pred sobom... Olimpic kao i uvijek ce se us*ati pred Zeljom, i bice to laksa pobjeda nego ona koju ce Sarajevo vjerovatno upisati sad za vikend..."Očekujem loš teren. Opet ćemo imati tešku utakmicu, sa puno borbe i malo lijepe igre. Dva igrača koji su bili roviti su se vratili u puni trenažni proces. Nadam se da ćemo biti malo konretniji", rekao je Osim koji se potom osvrnuo na igrački kadar svoje ekipe.
"Nemamo puno igrača da se možemo bilo koga tako lako odreći. Znamo već mjesec, dva, tri koliko traju pripreme da nas nešto specijalno ne ide kad su te stvari u pitanju i već se treba pomalo navikavati na to i ne obazirati se na to toliko jer nas to nigdje neće odvesti. To je to što imamo i mi ćemo sa ovom ekipom koju imamo morati izgurati do kraja. Vidjet ćemo na šta će to izaći", istakao je trener Željezničara dodavši na kraju:
"GOŠK će kao sve ostale ekipe koje dođu na Grbavicu doći rasterećen, znajući da šta god da urade, da su dobro uradili. Ako izgube znaju da im niko ništa neće reći. To je velika prednost u odnosu na nas".
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Najava:
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... nicar-gosk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... nicar-gosk" onclick="window.open(this.href);return false;
Naletih na ovo na fb zna li neko jeli ovo istina ili----jedna tuzna vijest : Veceras je prestalo da kuca srce mladom igracu Zeljeznicara Stanku Zecevicu 19 g.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Po facebooku kruži priča da je neki mladić član Želje Zečević preminuo danas? 19 godina?
Ako je istina,iskreno saučešće porodici 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Veceras je prestalo da kuca srce mladom igracu Željeznicara Stanku Zecevicu 19 g. (5 s lijeva.)...

RIP

RIP

FKŽ !
Tobe jarabi sta nam se desava sveMrWhite je napisao/la:Naletih na ovo na fb zna li neko jeli ovo istina ili----jedna tuzna vijest : Veceras je prestalo da kuca srce mladom igracu Zeljeznicara Stanku Zecevicu 19 g.

pa šta je ovo ljudi moji

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Od cega? Zna li neko?
Neka mu je laka zemlja
Neka mu je laka zemlja

-
- Kontakt:
da nije ovaj decko mozda iz kiseljaka
Ja ne mogu da vjerujem, pa ovo je prestrasno! Molim vas nek neko kaze da ovo nije istina. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
RIP Zecevic Stanko
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOCI
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOCI
-
- Kontakt:
gdje zivi ovaj zecevic jeli iz kiseljaka mozda znali neko ovdje na forumu molim vas to mi je od prijatelja sin ako je taj
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Jeste istina je. Nisam mogao da vjerujem. Neka mu je laka zemljaexbabilon je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem, pa ovo je prestrasno! Molim vas nek neko kaze da ovo nije istina.

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!