Sad ta tekma protiv HSV-a a onda bice tesko sa Juventusom, postujem ih al bas kao sto i oni nas postuju, nije ni njima lako vjerujte

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hvala druze.anelbavarac je napisao/la:Dobrodoslica novim clanovima na forumu
Zbilja?brzitesanj je napisao/la:Vidal prva želja Pepa, Juve navodno traži 30 milijona eura.
Vidal nikad neće igrat u Bayernu. Basta!brzitesanj je napisao/la:Mi ako pravo budemo zagrijani za Vidala, Vidal će da dođe u Bayern. Konkurencija nas ne zanima.
Nemoj se brinuti. Svi bi ovdje pa čak i Bayern htio Vidala da nam nije zabio nož u leđa. No pošto je to napravio, dok je Uli živ taj za Bayern ne bu igrao. Te ŠPEKUlacije su toliko glupe da nemreš povjerovat. U biti to povjeruje samo onaj koji ne zna što se dogodilo između Bayerna i njega...Sarajevo1946 je napisao/la:Slažemo se da Vidal nije potreban Bayernu i neka vama postojeći igrački kadar, a nama El Guerrero da ostane i svi zadovoljni.![]()
Prodaju Vidala nikad ne bih oprostio Upravi, kao i većina navijača Juventusa. Taj igrač je unikatan i nezamjenjiv u našem sistemu igre.
Kaj ne želi Juve Gomeza?Sarajevo1946 je napisao/la:Ma dobro, svi znamo da su to psihološke igre pred tekmu u cilju destabilizacije tima ili igrača. Nije prvi put...
Prije koji dan...Sarajevo1946 je napisao/la: Nije se Gomez nikada spominjao u kontekstu prelaska u Juventus, bar ne u skorije vrijeme.
Pretpostavljam da to kazes zbog utakmice sa Arsenalom koju su nasi ultrasi bojkotiraliCroCHEF je napisao/la:Umoran sam od tih rasprava oko Robbena.
Neka struka i trener odluče u srpnju ili kolovozu što s njime. Mene više ovo ne interesira jer sam umoran od ponavljanja ala papagaj.
Čovjekov jedini problem je trenutno što ne može pogoditi gol kao što je nekoć pogađao. Da se on promijenio, promijenio se koliko god neki ljudi bili slijepi od svojih negativnih osjećaja prema njemu. To nije Robben iz 2009/10. i 2010/11., već neki novi od prošle sezone, a posebno ove. Jedino što je žalosno je to što je njegova ubojitost ostala u 2010/11., ovako se na njega ne mogu žaliti s obzirom u kakvoj je trenutno situaciji i koliko on igra. Više nije nezaobilazan, bez njega se može i igralo se dosta utakmica ove sezone, čovjek se nije u potpunosti našao, a to njegovo tijelo ga i dalje muči sa sitnim ozljedama i pauzama što opet dovoljno frustrira i osjeti se nakon 2 propuštene utakmice, start utakmice s klupe, itd. itd.
Svijet neće propasti ako ode jer se Shaqiriju otvara mjesto na krilu da istisne Müllera i tu napravi karijeru gdje je u Baselu krenuo odlično.
Ako se mene pita trenutno jesam li za prodaju ili ne, onda moram reći da mi je u potpunosti svejedno. U ovom novom Bayernu bih trebao gledati isključivo ciljeve i nakon toga (ne)uspjehe, a ne igru, sustav, ovo-ono.
Sve više nekako gubim na tom osjećaju pošto sve ono nekad tipično za Bayern izumire. Atmosfera na stadionu je propala i uskoro ćemo imati kazališnu publiku, igrači se počinju prodavati zbog sustava igre umjesto toga što nisu dovoljno kvalitetni, što su potrošeni, zasićeni ili zdravlje i trener im ne dopuštaju da igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.