Nista me ne cudi ja sam svoju u Mostaru cekao dugo..Pirke je napisao/la:More li neko svratiti do uprave da im *ebe sve zivo za mene?
Kupio sam clansku kartu u novembru i jos je nisam dobio.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Asim je izgubio spor i slobodan je ako plati Olimpicu. Mislim da će on ići u žalbe, tako da ne vjerujem da će do ljeta imati novi klub.RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
Armel (vise Armel nego pojacao)RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
moze za klupe i to je to, on nikad nije bio za prve postave a pogotovo ne sad! asim bi vec bio pojacanje a armel je tu da popuni kadar i nista vise! samo nevalja ni sa asimom sve da dodje na kraju sezone opet onda nije igrao vise od pola godine i bit ce rovit!vm22 je napisao/la:Armel (vise Armel nego pojacao)RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
Ma nema veze, ako pred pocetak sezone odradi jake pripreme, bit ce spreman. I Mrvu smo uzeli a 2 godine nije igrao.mikki21 je napisao/la:moze za klupe i to je to, on nikad nije bio za prve postave a pogotovo ne sad! asim bi vec bio pojacanje a armel je tu da popuni kadar i nista vise! samo nevalja ni sa asimom sve da dodje na kraju sezone opet onda nije igrao vise od pola godine i bit ce rovit!vm22 je napisao/la:Armel (vise Armel nego pojacao)RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce... 

AlemC85 je napisao/la:Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce...
Aleme nemoj Sevku zaboravit,to je trenutno najbolji igrac Veleza,(meni licno)uz duzno postovanje svima ali...

-
- Kontakt:
U vrh glave naknadu za treniranje,AlemC85 je napisao/la:Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce...

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
da, zaboravio sam mostarskog zeta Ševku...
konačno i njega krenulo...

konačno i njega krenulo...
ako nista to malo sadake nam ne ginemujoisuljo je napisao/la:U vrh glave naknadu za treniranje,AlemC85 je napisao/la:Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce...

Šteta za Mirzu da se nije upisao u listu strijelaca danas protiv Makedonaca ali eto doprinio je nekako toj golijadi. Abd bit će nešto od njega.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
a hebibovic? po meni nas najbolji igrac prve polusezone a mlad i pokriva dosta pozicija na terenu! hajdarevic otom potom on skuplja po koju minutu, daleko je od prve postave! slazem se za sevku, trenutno najbolje igra ali on je malo manje atraktivan nekim jacim klubovima i ligama jer ima koju godinu vise od ovi ostali, 24-25 ako se nevaram! mada bi ja najsretniji bio da ih sve mozemo zadrzat na kraju sezone ili ako bas mora da se samo jedan od njih fino unovci da bi se ostatku mogle fine plate dat i da konacno sljedece godine gledamo prema vrhu a ne kako cemo jedva ocuvat premierligaski status!AMADUDI je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce...
Aleme nemoj Sevku zaboravit,to je trenutno najbolji igrac Veleza,(meni licno)uz duzno postovanje svima ali...
-
- Moderator
- Kontakt:
Ima li povrijeđenih, kartoniranih ili sl. za subotu?
ili su svi spremni 
pozdrav

pozdrav

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li povrijeđenih, kartoniranih ili sl. za subotu?ili su svi spremni
pozdrav
Evo koliko pratimo svi su zdravi i spremni ako se ne varam...

pozdrav

[/quote]
a hebibovic? po meni nas najbolji igrac prve polusezone a mlad i pokriva dosta pozicija na terenu! hajdarevic otom potom on skuplja po koju minutu, daleko je od prve postave! slazem se za sevku, trenutno najbolje igra ali on je malo manje atraktivan nekim jacim klubovima i ligama jer ima koju godinu vise od ovi ostali, 24-25 ako se nevaram! mada bi ja najsretniji bio da ih sve mozemo zadrzat na kraju sezone ili ako bas mora da se samo jedan od njih fino unovci da bi se ostatku mogle fine plate dat i da konacno sljedece godine gledamo prema vrhu a ne kako cemo jedva ocuvat premierligaski status![/quote]
potpis

a hebibovic? po meni nas najbolji igrac prve polusezone a mlad i pokriva dosta pozicija na terenu! hajdarevic otom potom on skuplja po koju minutu, daleko je od prve postave! slazem se za sevku, trenutno najbolje igra ali on je malo manje atraktivan nekim jacim klubovima i ligama jer ima koju godinu vise od ovi ostali, 24-25 ako se nevaram! mada bi ja najsretniji bio da ih sve mozemo zadrzat na kraju sezone ili ako bas mora da se samo jedan od njih fino unovci da bi se ostatku mogle fine plate dat i da konacno sljedece godine gledamo prema vrhu a ne kako cemo jedva ocuvat premierligaski status![/quote]
potpis
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li povrijeđenih, kartoniranih ili sl. za subotu?ili su svi spremni
pozdrav
ma kod nas niko nema kartone, niko nije povrijedjen i svi su nabrijani i naspanovani i svi jedva cekaju da utakmica pocne u subotu

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
a hebibovic? po meni nas najbolji igrac prve polusezone a mlad i pokriva dosta pozicija na terenu! hajdarevic otom potom on skuplja po koju minutu, daleko je od prve postave! slazem se za sevku, trenutno najbolje igra ali on je malo manje atraktivan nekim jacim klubovima i ligama jer ima koju godinu vise od ovi ostali, 24-25 ako se nevaram! mada bi ja najsretniji bio da ih sve mozemo zadrzat na kraju sezone ili ako bas mora da se samo jedan od njih fino unovci da bi se ostatku mogle fine plate dat i da konacno sljedece godine gledamo prema vrhu a ne kako cemo jedva ocuvat premierligaski status
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Klub navijaća RED ARMY po izboru Avazovog Sporta izabran je za najbolju navikacku grupu u BIH.
Nagrada ce se uruciti prije pocetka utakmice VELEŽ-GRADINA.
Još jedan razlog više da dodjemo u što većem broju u subotu u Vrapčiće
Mostar u srcu Velež do groba-ne do rata!!!!
Nagrada ce se uruciti prije pocetka utakmice VELEŽ-GRADINA.
Još jedan razlog više da dodjemo u što većem broju u subotu u Vrapčiće
Mostar u srcu Velež do groba-ne do rata!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.