NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2013, 19:24

prosto da covjek ne povjeruje :(..obadvije utakmice Ducksima smo poiklonili..ne mogu da vjerujem dominiramo imamo igru i profulamo prazan gol i reko kanit ce nas ljudi zbog ovoga ..ne mogu da vjerujem primimo 3 gola u 5 minuta...Seabrook ko qurac ovu sezonu...spor nema snage isputi pack...steta zbo onih navijac apola dvorane nasih navijaca i steta zbog ovakvog poraza...da smo zijanili onako kao sto nas je Colorado napuco meni nebi bil ni sekunde krivo, li voditi 2-1 5 minuta do kraja i zijaniti 4-2 :roll: ...ovo nam se citavu sezonu desava da nismo sigurni pri close game ..vjerovatno neiskustvo ovih mldjih igraca ili sta vec..ovo se ne smije desavati u plyoffu..cesto smo prednost od 3-4 gola razlike znali u zadnje dvije minute uci sa nerjeseno ili jendim golom prednosti sto nesmije da se desava.

Nema veze glavu dole bolji smo kad smo kompletni od ovih Ducksa sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 mar 2013, 19:53

SaltCityAttack je napisao/la:
Nema veze glavu dole bolji smo kad smo kompletni od ovih Ducksa sigurno
Nisam nešto siguran u to, imali su i Ducksi svojih šansi sinoć, prilično su vas nadigrali u 1/3, vi njih u drugoj i prvoj pol 3/3 gdje ste propustili zatvoriti tekmu, nakon čega su Ducksi opet preuzeli inicijativu i zabili ta dva gola ;)

Mora se reći da je i njima nedostajao Perry (i Tonino), ali i da su Kanea prilično dobro uštopali i da su im ovi preokreti postali specijalitet ove sezone, s obzirom da im je ovo čak 14 ove sezone ;)

Imate priliku za osvetu iduće sedmice, u nadam se punom sastavu i sa jedne i sa druge strane 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2013, 23:16

koliko smo onda mi puta preokrenuli utakmicu?..pa mi skoro svaku tekmu lose krenemo protivnik povede i mi dobijemo poslije :)...pa u prvoj su bili nesto bolju, u drugoj smo mogli sve zavrsiti i u prvih 10 minut treceg perioda..logicno da ce oni navaliti zadnjih par minuta nebil izjednacili ...ebiga kod nas Seabrook je pogrijesio previse sporo je reagovao..Kane je umoran care moj on je haman vec 800 minuta odigrao sve ukupno..sinoc je haman citavu tekmu n ledu bio..ko nismo imali Hossu i Sharpa ebiga morao ih je pokrivati na krilu, a i na centru
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 22 mar 2013, 03:56

Uf bila je tekma dobra ali dobili su ljudi nisu se predali-nema tu izgovora bio umoran ovo ono , to je Chicago trebao rutinski odradit
Sve sam pogodio rezultate samo wingse fulo lol
Minesota sve sto je opucala na go to je i uslo=odbrana katastrofaaaa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2013, 09:54

Marty se upisao u listu strijelaca :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 mar 2013, 12:18

jesu kingsi ponekad smotani u napadu pa to je uzas. nikako im ne lezi ovaj dallas, novi poraz protiv njih sinoc.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 22 mar 2013, 14:15

Oveckin upisao tri boda :D
a o Minnesoti...za mene nisu iznenađjenje,najviše su para potrošili ove sezone,dakle počelo se jim vračat!

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 23 mar 2013, 05:00

Jao sta wingsi rade Anaheim-u sta Howard brani pa lik je u nenormalnoj formi jebote..Salt City sta kazes na ovo a-4-1 tek kraj druge :)
Jos Wingsi puni povreda, al ovo im je pay back za 5-2 kad su nas nabili u Joe Luis Areni
Lets goooo red wingsssssssssss

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 mar 2013, 23:27

jos jedan poraz kingsa na svom terenu, i jos jedna utakmica gdje napad nije u stanju zabiti gol protivniku. pa to je za nepovjerovati kakvi sve mazlumi igraju u napadu kingsa ccc.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2013, 00:49

WUCKO je napisao/la:Jao sta wingsi rade Anaheim-u sta Howard brani pa lik je u nenormalnoj formi jebote..Salt City sta kazes na ovo a-4-1 tek kraj druge :)
Jos Wingsi puni povreda, al ovo im je pay back za 5-2 kad su nas nabili u Joe Luis Areni
Lets goooo red wingsssssssssss
NISAM RATE NISTA GLED REPKA BILA CUGO SAM CITAV DAN I NOC :).. SVAKA CAST AKO STE POBJEDILI :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 mar 2013, 04:33

Mike Ribeiro, Iginla ili Ruttu jedan od njih je Blackhawk u slijedecih nekoliko dana..to je ono sto ganjamo jos jednog entra da ne prcaju Kanera vise covjek igra sve
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 25 mar 2013, 08:58

SaltCityAttack je napisao/la:Mike Ribeiro, Iginla ili Ruttu jedan od njih je Blackhawk u slijedecih nekoliko dana..to je ono sto ganjamo jos jednog entra da ne prcaju Kanera vise covjek igra sve
Igilna ima pravo da pregovara sa Chi sa Pits Detroitom i jos jedan tim nisam siguran-Nevjerujem da ce u Pits ili Chi zbog salary caps-uzmite ostale pustite nama Igilnu lol :)
Nemogu vjerovat da wingsi smlatise duckse 2 uzastopno -Howard 66 odbrana u dvije tekme

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 mar 2013, 20:11

pa mi imamo 7 ili 8 miliona slobodno mozemo mi sebi odvesi jednog ovakvog :)..treba brate vidis nema nam opet Hosse ni Sharpa ...znaci opet Kane mora igrati extra na centru i ectra na krilu...lik ba preko 800 minuta odigrao i jos danm se i on povrijedi pa sta da rdimo :)

Nego hvala vam sto ste Ducke pukli 2 puta :)..steta sto ih i mi nismo dobili a imali smo pobjedu u rukama :(.. vec bi bilo gotovo ovo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 mar 2013, 00:20

Dosta trejdova pred deadline, Pensi najaktivniji slika

Dobili su kapitena Starsa B. Morrowa i pick 3 runde za mladog Morrowa (koji je igrao u WHL-u) i pick 5 runde koji idu u Dallas, dakle Pensi pojačavaju konkurenciju i Brendan vjerovatno ide u liniju sa Nealom i Malkinom kad se ovaj vrati.

Pored toga Pensi su trejdali i par pickova druge runde (naredne 2 god) za veterana iz odbrane Sharksa Murraya, čime će dobiti dodano iskustvo i pojačati odbranu i PK ;)

Semin nakon jednogodišnjeg ugovora, produžio na 5 god sa Carolinom, 7mil po godini i ukupno 35 mil, a Rangersi ponovo vraćaju Zuccarrella iz KHL-a kako bi pojačali napad ;)

Nadam se da se i Chiarelli uključuje u priču oko Iginle, koji bi nam dobro došao kao iskusni veteran te jačanje konkurencije u drugoj i trećoj liniji :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 26 mar 2013, 01:01

SaltCityAttack je napisao/la:pa mi imamo 7 ili 8 miliona slobodno mozemo mi sebi odvesi jednog ovakvog :)..treba brate vidis nema nam opet Hosse ni Sharpa ...znaci opet Kane mora igrati extra na centru i ectra na krilu...lik ba preko 800 minuta odigrao i jos danm se i on povrijedi pa sta da rdimo :)

Nego hvala vam sto ste Ducke pukli 2 puta :)..steta sto ih i mi nismo dobili a imali smo pobjedu u rukama :(.. vec bi bilo gotovo ovo :)
Jaro jesi siguran da imate slobodno7-8 miliona, Naprotiv Chicago je skoro popunio salary cap kao i pingvini ali ako zelite nekog od navedenih morat ce te dati dva igraca i plus vjerovatno round pick

Jesi spreman za La vs Chi
koji rez predvidjas?
evo ja 3-2 hawks...
good luck rivali :)

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 26 mar 2013, 01:05

Nego hvala vam sto ste Ducke pukli 2 puta :)..steta sto ih i mi nismo dobili a imali smo pobjedu u rukama :(.. vec bi bilo gotovo ovo :)[/quote]
Ah nisam se nadao iskreno da ce ih uzet najvise je za to zasluzan Howard sta je sve branio u PM hahaha
A Hawksi su mogli uzet prvu su izgubili na penale a drugu u zadnjih par minuta sjebace ciste bodove ali opet sta su uradili oborili rekord bilo je tu i umora a znas i sam kad Anaheim kerene nekad daju po 2-3 gola u par minuta tako su i nama radili nekad
Ali ona tekma protiv Edmontona sto se zavrsi 6-5 steta sto ne ode na penale jbt koja golijada
(kontas o cemu pricam skoro mozda prije 2 sedmice igrali)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 mar 2013, 03:46

nevjerovatno kako smo mi slabi u zavrsni utakmica..ovo vise nije prihvatljivo nikako..prvo 20 sekundi do kraja 2 perioda primamo gol, a sad 1.30 do kraja ljudi nam zabise...jednostavno ili je ovo do godina ili je odbrana bas toliko slaba..ne mogu da vjerujem da nam se ovo desava
I sudije lo[ovluk priznase ljudima gol kojeg su nama recmo [nistili protiv DUCKSA.. znaci nama isti onakav gol se pnistio utkamicu prije koju smo igubii, a ovim se przna isti takav gdje opet gubimo tekmu

Kako bezveze dva poraza u pm..ne mogu da vjerujem majkemi da nismo u stanju igrati zadnje 2 minute svakog perioda..sve utkamice sto smo izgubili na ovja nacin smo izgubili osim Edmontona koj nas je napucao, ali smo se vratili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 mar 2013, 16:08

Iginla ce izgleda biti novi Hawks ili Kings prema pisanju novinara :)... ako ga Hawksi uzmu i kad se vrati Hossa i Sharp uhhhh :)... samo pitam se koga cemo dat u zamjenu :roll: ..ja ovu djecu kao Shawa,Sadda,Laddya nikako nebi davao ...Laddy jedan od najboljih dbranbenih igraca trece linije u NHL sa svojih 20 i kusur godina ...sinoc je postigao gol za nasu pobjedu

Iginla posto ima no-trade clause barem sinoc nakon utakmice ovako je rekao

Samo ne znam liku je 35 godina i on hoe produzenje ugovora ..kontam sta ce traziti mozda nase najbolje prospects kao sto su McNeil , Denault i Tovoinin...i njih mi je zao dati znam koliko obecavaju, ali ako zelimo ponovo cup osvojiti ove godine onda moras nekog i dati d dobijes produktivnog igraca
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 27 mar 2013, 20:54

SaltCityAttack je napisao/la:Iginla ce izgleda biti novi Hawks ili Kings prema pisanju novinara :)... ako ga Hawksi uzmu i kad se vrati Hossa i Sharp uhhhh :)... samo pitam se koga cemo dat u zamjenu :roll: ..ja ovu djecu kao Shawa,Sadda,Laddya nikako nebi davao ...Laddy jedan od najboljih dbranbenih igraca trece linije u NHL sa svojih 20 i kusur godina ...sinoc je postigao gol za nasu pobjedu

Iginla posto ima no-trade clause barem sinoc nakon utakmice ovako je rekao

Samo ne znam liku je 35 godina i on hoe produzenje ugovora ..kontam sta ce traziti mozda nase najbolje prospects kao sto su McNeil , Denault i Tovoinin...i njih mi je zao dati znam koliko obecavaju, ali ako zelimo ponovo cup osvojiti ove godine onda moras nekog i dati d dobijes produktivnog igraca
Ma nemorate vi nikog dovodit ovamo na westu Chi ce se prosetat do finala-slazem se s tobom nebih ni ja davao te likove za igilnu-mada i on hoce po "glory" da osvoji cup a to ce mu najbolje biti ako predje u Chi=medjutim ako das te mlade onda sledecu godinu Hossa nece biti produktivan i njega stalno neke povrede zezaju..da se ja pitam ja bih samo doveo u Chi iskusnijeg odbrambenog igraca koji ima iskustva u play offu bas da se ubaci u jednu liniju da pomaze ovim mladjim i da ne sjebu kao sto ti rece zavrsnice, a ti svi mladi su odlicni prospekti ne treba ih davat niposto-recimo igilnu uzmi njegovo je maksimalno 2 godine a sto je stariji podlozniji je povredama-ipak nije to npr LIndstrom koji je igrao ono "tehnicki" znao je izbjegavat udarce i to plus igilna voli fizicki nacin igre i neznam kolko bi bilo pametno ga dovest?
A detroit je poznat po tim dovodjenjima starijih igraca kao bertuzzi npr sneider leopold modano itd
Mislim da bih mogao zavrsit ili LA ili Detroit..cestitke za sinosnju pobjedu-Hossa mi je posebno drag podsjeca me na Bret Hull-a samo sto je jos veca klasa bolje sa packom vlada i vise je pokretniji dok je ovaj samo cekao slap shots
Volio bih vidjet Detroit i Chi u play offu samo zbog ovih rokija kojih imamo 6 u timu da dobiju malo iskustva sa rivalima :) a uskoro ce i tekma chi vs det bit ce to jos jedna muzika za usi kako kazu
pozz drug

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2013, 22:59

I Bruinsi (a i Pensi) su u igri za Iggya, navodno Flamesi traže naše mlade nade, pogotovo Subbana koji je top goalie prospect, a Chiarelli se ne želi tako lako odreći tog Subbana ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.