Nema veze glavu dole bolji smo kad smo kompletni od ovih Ducksa sigurno
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nisam nešto siguran u to, imali su i Ducksi svojih šansi sinoć, prilično su vas nadigrali u 1/3, vi njih u drugoj i prvoj pol 3/3 gdje ste propustili zatvoriti tekmu, nakon čega su Ducksi opet preuzeli inicijativu i zabili ta dva golaSaltCityAttack je napisao/la:
Nema veze glavu dole bolji smo kad smo kompletni od ovih Ducksa sigurno
NISAM RATE NISTA GLED REPKA BILA CUGO SAM CITAV DAN I NOCWUCKO je napisao/la:Jao sta wingsi rade Anaheim-u sta Howard brani pa lik je u nenormalnoj formi jebote..Salt City sta kazes na ovo a-4-1 tek kraj druge
Jos Wingsi puni povreda, al ovo im je pay back za 5-2 kad su nas nabili u Joe Luis Areni
Lets goooo red wingsssssssssss
Igilna ima pravo da pregovara sa Chi sa Pits Detroitom i jos jedan tim nisam siguran-Nevjerujem da ce u Pits ili Chi zbog salary caps-uzmite ostale pustite nama Igilnu lolSaltCityAttack je napisao/la:Mike Ribeiro, Iginla ili Ruttu jedan od njih je Blackhawk u slijedecih nekoliko dana..to je ono sto ganjamo jos jednog entra da ne prcaju Kanera vise covjek igra sve
Jaro jesi siguran da imate slobodno7-8 miliona, Naprotiv Chicago je skoro popunio salary cap kao i pingvini ali ako zelite nekog od navedenih morat ce te dati dva igraca i plus vjerovatno round pickSaltCityAttack je napisao/la:pa mi imamo 7 ili 8 miliona slobodno mozemo mi sebi odvesi jednog ovakvog..treba brate vidis nema nam opet Hosse ni Sharpa ...znaci opet Kane mora igrati extra na centru i ectra na krilu...lik ba preko 800 minuta odigrao i jos danm se i on povrijedi pa sta da rdimo
Nego hvala vam sto ste Ducke pukli 2 puta..steta sto ih i mi nismo dobili a imali smo pobjedu u rukama
.. vec bi bilo gotovo ovo
Ma nemorate vi nikog dovodit ovamo na westu Chi ce se prosetat do finala-slazem se s tobom nebih ni ja davao te likove za igilnu-mada i on hoce po "glory" da osvoji cup a to ce mu najbolje biti ako predje u Chi=medjutim ako das te mlade onda sledecu godinu Hossa nece biti produktivan i njega stalno neke povrede zezaju..da se ja pitam ja bih samo doveo u Chi iskusnijeg odbrambenog igraca koji ima iskustva u play offu bas da se ubaci u jednu liniju da pomaze ovim mladjim i da ne sjebu kao sto ti rece zavrsnice, a ti svi mladi su odlicni prospekti ne treba ih davat niposto-recimo igilnu uzmi njegovo je maksimalno 2 godine a sto je stariji podlozniji je povredama-ipak nije to npr LIndstrom koji je igrao ono "tehnicki" znao je izbjegavat udarce i to plus igilna voli fizicki nacin igre i neznam kolko bi bilo pametno ga dovest?SaltCityAttack je napisao/la:Iginla ce izgleda biti novi Hawks ili Kings prema pisanju novinara... ako ga Hawksi uzmu i kad se vrati Hossa i Sharp uhhhh
... samo pitam se koga cemo dat u zamjenu
..ja ovu djecu kao Shawa,Sadda,Laddya nikako nebi davao ...Laddy jedan od najboljih dbranbenih igraca trece linije u NHL sa svojih 20 i kusur godina ...sinoc je postigao gol za nasu pobjedu
Iginla posto ima no-trade clause barem sinoc nakon utakmice ovako je rekao
Samo ne znam liku je 35 godina i on hoe produzenje ugovora ..kontam sta ce traziti mozda nase najbolje prospects kao sto su McNeil , Denault i Tovoinin...i njih mi je zao dati znam koliko obecavaju, ali ako zelimo ponovo cup osvojiti ove godine onda moras nekog i dati d dobijes produktivnog igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.