Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Svrki
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Svrki » 27 mar 2013, 21:21

PONTE PRETA - BOTAFAGO SP

Tacan rezultat : 1 - 0

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 mar 2013, 21:37

Svrki je napisao/la:PONTE PRETA - BOTAFAGO SP

Tacan rezultat : 1 - 0
Ne mogu, imam trening. :)

Ma čeveras, ovaj rad. Walker iznad, Nelson iznad, George iznad, New York 1, Portland 1, Boston manje golova, Haas 1, Horford više, Ponte Preta manje od 4 gola.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 27 mar 2013, 21:38

@falcaoo svaka cast.. sta reci :)

@svrki, ne bi skodilo da budes malo originalniji pa probas nesto sam pogodit.. il kad vec prepisujes od nekog (fejs stranica: "Ne mogu imam trening") bar to naglasi u postu i odaj momku priznanje!
U desetom selu živi Antuntun!

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 27 mar 2013, 21:41

ElvirRahimic je napisao/la:Jokerit - Lukko 1 (1.50)

Prvaci regularnog dijela SM-liige trećim su uzastopnim porazom došli na korak do ispadanja već u četvrtfinalnoj seriji doigravanja. Ono što nikako ne žele jest da im se takav scenarij dogodi već u današnjem duelu pred vlastitim navijačima, zbog čega mislim da ce domacini ici na pobjedu pod svaku cijenu...

U prosloj utakmici Jokerit uputio 70 udaraca na protivnicki gol no medjutim nije ih isla realizcija,mora jednom procepiti...

SIGURNOST : 80 %
JOKERIT - LUKO 5 - 2

WINNNNNNNNN

3/3

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 27 mar 2013, 21:42

sijeramadre je napisao/la:ryan anderson under 16
rukomet njemacka balingen 30 over
kosarka turska karsiyaka 71 over
i naravno stari dobri tomy haas 1 protiv ove curice francuske
sretno
ide ovaj dobro idemo dalje

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 27 mar 2013, 22:05

bevanda4 je napisao/la:@falcaoo svaka cast.. sta reci :)

@svrki, ne bi skodilo da budes malo originalniji pa probas nesto sam pogodit.. il kad vec prepisujes od nekog (fejs stranica: "Ne mogu imam trening") bar to naglasi u postu i odaj momku priznanje!
Ne kontam ??? Kakva stranica ?? Mozda da malo upalis mozak prije nego nesto napises. Mozda je meni neko to rekao ja to napisao ovdje, a taj neko tu vidio gdje ste i vi ??
Ja pisem sta sam cuo, a ne pokusavam kao ti da budem orginalan i prognoziram carling i da sve fulam, opusti se.

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 27 mar 2013, 22:13

veceras ovako, opet poredani po sigurnosti :

slika

slika

slika

GL 8-)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2013, 22:13

Eh ovako iako sam rekao da necu vise nista raditi mnogo mi je zao stare raje sa ovoga foruma sto moraju da "zive" u ovakvim uslovima beskonacnog ludila sake indijanaca koji samo trolluju teme i opet na nagovor cu ponovo dovesti red u ovaj deo foruma. Tako da znate sve sto ne sadrzi predloge i sugestije ce biti rutinski obrisano, kao i sve ostalo sto ne odgovara drugim temama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 27 mar 2013, 22:26

Chicago - Miami kp 2 (1.40)

Oba ovosezonska međusobna ogleda su bile prave rovovske bitke s malim brojem poena. Omjer je 1-1, a svaka momčad je slavila u gostima. Posljednji su to uspjeli aktualni prvaci prije nešto više od mjesec dana kada su limitirali Bullse na svega 67 poena i 37% šuta iz igre. Tada su Bullsi bili praktički izuzev Rosea u punom sastavu no izgubljene lopte, njih čak 27, uništile su ih. Deng će morati agresivnije na Jamesa koji im je tada ubacio 26 poena uz 12 skokova...

Derek Rose neće zaigrati večeras dok su Joakim Noah i Marco Belinelli upitni do prije početka utakmice. ...

Očekuje se kako će Dwayne Wade ipak nastupiti

Sta kazete,raja 2 na veci ulog na Miami ? :?

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 27 mar 2013, 22:32

ElvirRahimic je napisao/la:Chicago - Miami kp 2 (1.40)

Oba ovosezonska međusobna ogleda su bile prave rovovske bitke s malim brojem poena. Omjer je 1-1, a svaka momčad je slavila u gostima. Posljednji su to uspjeli aktualni prvaci prije nešto više od mjesec dana kada su limitirali Bullse na svega 67 poena i 37% šuta iz igre. Tada su Bullsi bili praktički izuzev Rosea u punom sastavu no izgubljene lopte, njih čak 27, uništile su ih. Deng će morati agresivnije na Jamesa koji im je tada ubacio 26 poena uz 12 skokova...

Derek Rose neće zaigrati večeras dok su Joakim Noah i Marco Belinelli upitni do prije početka utakmice. ...

Očekuje se kako će Dwayne Wade ipak nastupiti

Sta kazete,raja 2 na veci ulog na Miami ? :?
Nekako mi jedina ekipa koja moze srustiti ovaj niz Miami je Chicago. Domacini jaki u odbrani igraju sjajno, moje misljenje da ce biti kec.

Dok mi je sigurnije Lakers kp 2...

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 27 mar 2013, 22:45

Na Lakerse vise ne bih odigrao , da igraju protiv Avelina , a ne Minnesote :D

Moja 2 :

Fluminense 1
Corinthians 1
Miami 2

Ponte Preta - Botafogo oba go i 3+

I evo jedan s igracima :

LBJ preko 27.5
Lillard preko 19.5
Deron Williams preko 19.5
Zadnja izmjena: Matador, dana/u 27 mar 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 27 mar 2013, 22:46

edoox je napisao/la: Belgijski kup
Cercle B. - Kortrijk pm3 (oba daju i3+) 2,08
Cercle ima solidne napadače, a gosti su kvalitetniji tim. Posto su prvu izgubili 2:1 kući, očekujem da zaganjaju pa tako da bi moglo sada biti 1:2 ili 1:3.

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 27 mar 2013, 22:52

Falcaoo je napisao/la:Alkar-Split 1 @2,40 mrtvaci mrtvi
Jankovic-Vinci 1 @1,80
Tappara-HIFK Helsinki 1 @1,60

Banvit-Pinar K. 2 @3,00

Sretno!
Ponte Preta-Botafogo 1 @1,75
Bragantino-Ituano odg @1,65
New York-Memphis 1 @1,95 eventualno (hen. -6,5) 1 @3,30

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 27 mar 2013, 23:04

svrki oprosti ako si se nasao uvrijeden, nije bila namjera.. (i momak povise mene je mislio da si prepisao par sa te stranice, cisto ako nisi primjetio) btw. curling je isao vrlo dobro, ali snooker neće :)

Moram se opet nadovezat na tvoj post. Zasto lakersi sigurni protiv minesotte? I sinoć su svi otpisali timberwolvese pa su pobijedili detroita 23 razlike.. Da ne spominjem svemirsku kvotu od 2 na njih... Meni osobno dođe slabo čim se sjetim LAL-a.. Mozda je to subjektivno misljenje, al ekipa Minesotte na čelu sa Rubiom (ocekujem puno od njega u skoroj buducnosti, a vec pomalo pokazuje zasto mislim da je dostojan nasljednik stocktona,kidda..) može zadat velike probleme ovakvim lakersima i očitat im lekciju kako izgleda kad se igra svodi na timski rad.. Pa neka i večeras gospodin kobe zabije 75 poena i uzme 20-ak nerezonskih šuteva sa 9 m dok ima trojicu otvorenih suigrača, bit će njemu na dušu ako izgube. Pozdrav!
U desetom selu živi Antuntun!

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 27 mar 2013, 23:14

Hvala svima na savjetima...

Ja sam se odlucio za ovo...

Nelson over (16.5)
George over (17.5)
Chicago - Miami kp 2 (ipak sam se odlucio staviti na Miami)

UPLATA : 50 KM
KOJEFICIJENT : 4.40
DOBITAK :220 KM

nek mi je Bog na pomoci :D :D :D

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 27 mar 2013, 23:19

pozdrav svima! :)

idemo za veceras:

slika

slika

slika

sretno svima! :mrgreen:

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 27 mar 2013, 23:22

Minnesota-Lakers 2 @ 1.60 (P.P.)
Čisto jer je red da dobiju. Oni moraju u playoff ako ništa naštimaće im. S obzirom na raspored ovo je jedna od onih utakmmica koje moraju dobit.

J.R.Smith under 18,5 @ 1.85
Gledo sam ga sinoć protiv Bostona, stvarno je odlično odigro. Al uglavnom je pogađo iz ulaza protiv Bostona u kojem je Bass glumio centra, teže će to ići protiv tvrdog Memphisa. Uz to kao nominalnog čuvara će vjerovatno imati Tony Allena, bar u određenom periodu susreta, a s obzirom da ga vanjski šut i ne ide nešto previše očekujem da će imati tešku noć.

Zach Randolph over 15,5 @ 1.85
Nema Gasola i mada Zach i ne igra nešto posebno u zadnje vrijeme večeras bi moro iskoristit mane Knicksa pod košem koji također igraju bez pravog centra. Pod košem startaju Melo i Martin, ali čim Martin sjedne na klupu tu je propuh jer teret pod košem pada na nikog drugog do Copelanda. Nadam se da se neće previše oslanjati na šuteve s poludistance te da će biti agresivan na ofanzivnom skoku.

Paul George over 17,5 @ 1.85
Igraju protiv Hostona koji igra na puno koševa a realno nema kvalitetnog stopera na boku.

Tim Duncan over 17,5 @ 1.85
Mogao bi se naigrati protiv neiskusne centarske linije Nuggetsa. Spursi ne žele da vežu dva poraza u nizu tako da ne bi trebao biti pošteđen a ako je mogao protiv Asika prebaciti može i večeras sigurno.

New Orleans-Clippers kp2 @ 1.45
Nakon 3 vezane pobjede red je da Hornetsi izgube a nema bolje prilike za to nego protiv bivše im zvijezde Paula i Clippersa koji se bore za što bolju poziciju u playoffu.

Chicago-Miami prvo poluvrijeme 1 @ 2.30
Iako će teško dobiti Heat očekujem vodstvo Bullsa na poluvremenu. Miami je tokom ove serije od 27 pobjeda često gubio na poluvremenu i protiv lošijih ekipa a Bullsi će vjerovatno biti naloženi da upravo oni budu ti koji će prekinuti niz. Domaći teren i prednost u skoku (gdje naročito očekujem dosta poena nakon ofanzivnog skoka) bi mogli biti dovoljno za vodstvo na poluvremenu.

Edit: Još sam igro i Memphis kp2 @ 1.85, al tu sam se vjerovatno zahebo. Hajd možda Randolph ipak bude velika prevaga pod košem a imaju dovoljno stopera da uspore Mela i Smitha.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 27 mar 2013, 23:26

bevanda4 je napisao/la:svrki oprosti ako si se nasao uvrijeden, nije bila namjera.. (i momak povise mene je mislio da si prepisao par sa te stranice, cisto ako nisi primjetio) btw. curling je isao vrlo dobro, ali snooker neće :)

Moram se opet nadovezat na tvoj post. Zasto lakersi sigurni protiv minesotte? I sinoć su svi otpisali timberwolvese pa su pobijedili detroita 23 razlike.. Da ne spominjem svemirsku kvotu od 2 na njih... Meni osobno dođe slabo čim se sjetim LAL-a.. Mozda je to subjektivno misljenje, al ekipa Minesotte na čelu sa Rubiom (ocekujem puno od njega u skoroj buducnosti, a vec pomalo pokazuje zasto mislim da je dostojan nasljednik stocktona,kidda..) može zadat velike probleme ovakvim lakersima i očitat im lekciju kako izgleda kad se igra svodi na timski rad.. Pa neka i večeras gospodin kobe zabije 75 poena i uzme 20-ak nerezonskih šuteva sa 9 m dok ima trojicu otvorenih suigrača, bit će njemu na dušu ako izgube. Pozdrav!
Nisam se nasao uvrijeden samo sam prenio sta sam cuo. Nikakve stranice, niti vjerujem u te sto prave te stranice i lupaju.

Lejkersi veceras moraju uzeti ako misle da idu dalje, ako ne misle i ako je njima u cilju da ispadnu nek padnem i ja.

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 27 mar 2013, 23:32

Svrki je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:svrki oprosti ako si se nasao uvrijeden, nije bila namjera.. (i momak povise mene je mislio da si prepisao par sa te stranice, cisto ako nisi primjetio) btw. curling je isao vrlo dobro, ali snooker neće :)

Nisam se nasao uvrijeden samo sam prenio sta sam cuo. Nikakve stranice, niti vjerujem u te sto prave te stranice i lupaju.

Lejkersi veceras moraju uzeti ako misle da idu dalje, ako ne misle i ako je njima u cilju da ispadnu nek padnem i ja.
e kolko ti je siguran taj Ponte Preta? ja cekam njih i jos 2 para za vrhunsku lovu pa sam nervozan sad :S

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 27 mar 2013, 23:45

Falcaoo je napisao/la:
Svrki je napisao/la:

e kolko ti je siguran taj Ponte Preta? ja cekam njih i jos 2 para za vrhunsku lovu pa sam nervozan sad :S
Uskoro cemo vidjeti ima li nesto od ovog :shock: Ja sam stavio tacan rez. 1-0, lejkersi 2 i Gordzi 2 :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.