KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 03 mar 2013, 19:45

To je taj Duh Partizana koji nema niko... Konačno da to vidimo ove godine
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2013, 20:26

Krasno,krasno.Partizan je ovom pobedom sebi prakticno obezbedio F4 a cenim i trece mesto,jer nesta ne verujem da Radnicki i Buducnost mogu obe dobiti,tacnije siguran sam da nece. :mrgreen:

Prevagu je odneo bolji skok i bolji sut,Igokea smesno odigrala celi mec,toliko o najboljoj odbrani lige. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 10 mar 2013, 20:57

Devil je napisao/la:Krasno,krasno.Partizan je ovom pobedom sebi prakticno obezbedio F4 a cenim i trece mesto,jer nesta ne verujem da Radnicki i Buducnost mogu obe dobiti,tacnije siguran sam da nece. :mrgreen:

Prevagu je odneo bolji skok i bolji sut,Igokea smesno odigrala celi mec,toliko o najboljoj odbrani lige. ;)
je bas cudi sto je igokea ode popusila :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2013, 21:01

nate je napisao/la:
Devil je napisao/la:Krasno,krasno.Partizan je ovom pobedom sebi prakticno obezbedio F4 a cenim i trece mesto,jer nesta ne verujem da Radnicki i Buducnost mogu obe dobiti,tacnije siguran sam da nece. :mrgreen:

je bas cudi sto je igokea ode popusila :mrgreen:
Ne znam vala da li cudi ali je fenomenalno. ;)
Jos kada bi nekako uspeli Radnicki i Partizan da izguraju Buducnost to bi tek bilo odlicno.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 mar 2013, 12:24

Da skockam jedan tim PArtizana od kako ga pomnije pratim..

Vujanic/Bo Mekeleb/Bozic
Kecman/Fredi House
Vesely/Šuput
Velickovic/Roberts
Pekovic/Krstic/Maric

Tepic,Tripkovic,Lasme su mi usli u uzu konkurenciju..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 14 mar 2013, 14:18

Raul_64 je napisao/la:Da skockam jedan tim PArtizana od kako ga pomnije pratim..

Vujanic/Bo Mekeleb/Bozic
Kecman/Fredi House
Vesely/Šuput
Velickovic/Roberts
Pekovic/Krstic/Maric

Tepic,Tripkovic,Lasme su mi usli u uzu konkurenciju..
Tim za NBA :D
Mens sana in corpore sano.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 14 mar 2013, 19:17

Nemoguće da Aleksa Rašić nije ni u užoj konkurenciji. :)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 mar 2013, 21:20

Subjektivna lista naravno
Tepic cisto jer je bio duze , mislim zaboravio sam spomenuti i Avdalovica
al konkurencija je zestoka
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 mar 2013, 14:04

E opak tim... Šteta što para nikad nije bilo dovoljno da se tim održi 3 godine bar...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 mar 2013, 23:40

Nesto smo se uspavali na svim temama,pa i na ovoj...budjenje bre,dosta zimskog sna :D

Ide prolece,vreme je za berbu novu...dizemo se lagano,F4 (ako sve bude po planu) se blizi...kakva su vam ocekivanja kada je u pitanju nas voljeni klub?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 mar 2013, 14:34

Najviša moguća... Mi smo Partizan!!! Mada biće teško, ali mi tako volimo....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2013, 19:23

Bio sam juce u Pioniru da proslavimo taj odlazak na F4. :) Rutinska utakmica uz ponovo par padova u igri ali najbitnije je da se osigurao plasman u Laktase. Kao i cele sezone prisutne osilacije u igri kod ekipe ali Szolnok nije puno kvalitetna ekipa da bi to kaznila.Mozda je i ponajveci problem to sto je Bader vrlo rano usao u problem sa licnim greskama te napravio i onu namernu koja je mozda bila i presudna da se mec vrlo brzo prelomi,mada je Szolnok kasnije jos jednom serijom sredinom 2/4 uspeo da se vrati blizu ali je Partizan ponovo jednom serijom otisao na lepu prednost.

Sada sledi Super liga u kojoj treba dosta toga da se konsoliduje i onda da se napadne drugo mesto u Laktasima. :mrgreen:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 27 mar 2013, 12:12

Otišao nam veoma bitan igrač,Dru Gordon :!: :( (ABA 9.5p,7.5sk,1as,1uk,0.8blk/25 min ,EL 9.1p,7.5sk,1.5 as,1.1 uk,1.1 blk/29 min )
Novi klub je Dinamo Sasari iz Italije.Nije mi jasno koji su razlozi,ali nebitno,momak je igrao srcem,možda naš najkorisniji igrač do sad.Sve najbolje u u karijeri!
Nadam se da će ga Lovernj dostojno zamjeniti,i biti još bolji ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2013, 21:54

djoleprijedor je napisao/la:Otišao nam veoma bitan igrač,Dru Gordon :!: :( (ABA 9.5p,7.5sk,1as,1uk,0.8blk/25 min ,EL 9.1p,7.5sk,1.5 as,1.1 uk,1.1 blk/29 min )
Novi klub je Dinamo Sasari iz Italije.Nije mi jasno koji su razlozi,ali nebitno,momak je igrao srcem,možda naš najkorisniji igrač do sad.Sve najbolje u u karijeri!
Ne znam da li se secas kada sam ja mislim da je bio kraj decembra,eventualno pocetak januara napisao da su meni moze se reci pouzdani ljudi rekli da Gordon ima ugovor do kraja regularnog delaABA lige + ukoliko Partizan bude imao sredstava a Gordon zadovolji da se to trenutno produzi i do kraja cele sezone. Po onome sto citam finansijski Partizan to nije mogao ili nije hteo da isprati ne ulazeci u to,pa se namece da su ti ljudi ipak bili u pravu sto se tice ugovora.

Veliki je ovo gubitak,Gordon je neverovatno napredovao gledajuci pocetak sezone i kraj regularnog dela ABA lige i ovo ce se znacajno osetiti,mislim da Lovregne nije u stanju da isprati taj ucinak.

P.s. Je li jos nekome glupost sto je Dejan Musli usao u konkurenciju " Rising Star" ? Ne znam koji su potpuni kriteriji za to,ali mislim da je tu Bertans morao da se nadje pre.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 27 mar 2013, 22:25

Devil je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:Otišao nam veoma bitan igrač,Dru Gordon :!: :( (ABA 9.5p,7.5sk,1as,1uk,0.8blk/25 min ,EL 9.1p,7.5sk,1.5 as,1.1 uk,1.1 blk/29 min )
Ne znam da li se secas kada sam ja mislim da je bio kraj decembra,eventualno pocetak januara napisao da su meni moze se reci pouzdani ljudi rekli da Gordon ima ugovor do kraja regularnog delaABA lige + ukoliko Partizan bude imao sredstava a Gordon zadovolji da se to trenutno produzi i do kraja cele sezone. Po onome sto citam finansijski Partizan to nije mogao ili nije hteo da isprati ne ulazeci u to,pa se namece da su ti ljudi ipak bili u pravu sto se tice ugovora.

Veliki je ovo gubitak,Gordon je neverovatno napredovao gledajuci pocetak sezone i kraj regularnog dela ABA lige i ovo ce se znacajno osetiti,mislim da Lovregne nije u stanju da isprati taj ucinak.

P.s. Je li jos nekome glupost sto je Dejan Musli usao u konkurenciju " Rising Star" ? Ne znam koji su potpuni kriteriji za to,ali mislim da je tu Bertans morao da se nadje pre.
Iskren da budem,ne sjećam se,ali vjerujem ti.Pa očito da finansijski nisu mogli da ga isprate do kraja sezone..nema drugog objašnjenja...Mada iskreno mi se ovo nimalo ne sviđa...Ststistički gledano Partizanov najstandardniji i najbolji igrač odlazi pred najvažije mečeve :roll: :?: :!: ....Čudan mi je ovaj potez od uprave....Lik nam je bio žila kucavica ove sezone,"manijak" i u napadu i u odbrani,i uprkos svemu dobar igrač...ali...sad je gotovo...Želim mu sreću u nastavku karijere....Lovernj jeste talentovan,može on biti možda i bolji od Drua,ali sumnjam da može nešto posebno dići formu do FF :? A realno da adekvatno zamjeni Drua,čisto sumnjam....ovim odlaskom Partizan je htjeli priznati ili ne u velikom deficitu...Sad očekujem da će i Gagića stavljati na 4 ponekad uz Muslija,a to oper nije dobro izgledalo jer su previše statični....Ja još uvjek ne mogu da prežalim odlazak Danila,i malog Miljenovića(niko me ne može ubjediti da je Leo veći talenat od njega!!!!!!).

Što se Muslija tiče,pa statistički gledano (9.5 p,4.9sk,1 as,0.8uk/22 min)u EL,sa 22 godine on svakako može da uđe u konkurenciju za Rising Star,mada je miljama daleko od toga....Bertrans jeste bolji igrač,ali ipak je Musli kakav takav bion konstantniji u EL,što se učinka tiče....Mada sam uvjeren da je kojim slučajem Partizan otišao u TOP 16 da bi Bertrans bio ozbiljan kandidat za "Rising Star",jer ušao je u košgetersku formu....ali otom potom...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 mar 2013, 22:58

Nije primio sve plate, a i imao je mogucnost da ode nakon ABA lige.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 mar 2013, 20:07

fin start protiv Miško Vizure
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Novica
Kontakt:

Post Postao/la Novica » 01 apr 2013, 19:27

Ma ljudi Partizan je sila

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 apr 2013, 16:05

red bi bio da komšinicu skinemo junf koji je nekako obnovila ove godine... ah ti plastični hirurzi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 apr 2013, 23:02

bravo za partizan, razvališe rivala bez kapitena Lucica. Opet incidenti, frajer mrtvo-hladno dodje na parket i loptom pogodi Vujoševica :D Ebo ligu prvaka ja sam gledao košarku :mrgreen: Mogu mislit sta nas ceka u finalu
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Sanfrancisco i 2 gosta.