Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

KSIVLE
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la KSIVLE » 27 mar 2013, 14:10

Stuttgart marljivo nastavlja sa skupljanjem ovog low profile kadra što mu istječe ugovor. Nakon Kirchbauma i Sararera ulovljen je i Schwaab. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 14:21

KSIVLE je napisao/la:Stuttgart marljivo nastavlja sa skupljanjem ovog low profile kadra što mu istječe ugovor. Nakon Kirchbauma i Sararera ulovljen je i Schwaab. 8-)
Ova tema bi se trebala samo tako ugasiti....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

amerosm
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la amerosm » 27 mar 2013, 16:08

DFL nakon kritika klubova koji nastupaju u Evropi, prema pisanju Sportbild-a pregovara sa SKY-om oko mogucnosti da se Nedjeljom vise od 5 puta igraju po tri utakmice. Kako bi pridobili SKY, oni su predlozili, da se za svako prekoracenje, igra jedno kolo sredinom sedmice.

Konacno su i DFL-u poceli raditi posao...Jer jedino takvim usputima klubovima mogu ocekivati rezultate u Evropi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 27 mar 2013, 18:45

Dobrodoci ce im za rotaciju, nista vise od toga.

Mogu misliti kako neke navijace Stutgarta hvata paranoja, doveli Sararera i Svaba za dz dok bi na leto mogli da prodaju Harnika i Tascija. :lol:

Sa Tascijem nisu produzili ugovor, tako da sam siguran da ce ga na leto prodati jer ne preostaje im nista drugo.Ako njega ne uspeju da zadrze, puno lakse ce im biti sa Molinarom ili Bokom.Od njih sad na leto ne ocekujem da ce biti puno aktivniji u odnosu na prosli lednji prelazni rok.Ko god bude otisao da se nadje adekvatna zamena, a prilicno mi realno deluje da ce ostati bez Tascija i jednog od dva leva beka.Za Tascija se pre interesovao Totenhem, a i trebace im novi stoper tako da verujem da ce obnoviti interes za njim.Zatim da otkupe ugovor Makedi, kao i da se nekako rese Hajnala kako znaju i umeju zbog njegove visoke plate.I ocekujem da ce par mladjih igraca poslati negde da se kale.

Povezuje se sa njima i Lasoga.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 23:04

BUNDESLIGA ima takoreći 4 kluba od kojih se može oćekivati da prođu skupinu LP-a. to ne znači da će oni proči nego da to oni realno mogu. Neda mi se nabrajati koja 4, jer ih i sami znate. SERIA Ghnoj još uvijek ima 7 klubova koji bi to mogli napraviti, makar to neki neće priznati. za njih isto vrijedi da MOGU, ali ne moraju. I Španija to isto ima, a to itekako ima MUPL. BUNDESLIGA to nema i zato treb abiti oprezan po tom pujanju.

BUNDESLIGA je po kvaliteti sigurno napredovala, no problem je što se kvaliteta u samom vrhu skoncentrirala, a iza njega razrjedila.

Zato jedan Freiburg, main i Eintracht dana konkuriraju za Europu. Ok je kada se jedan pojavi, ali 3, pas ti mater.

Ako bude realni sami ćete priznati da su HSV i Werder u biti pali kao i Stuutgart. Sva tri kluba su morali raditi rezove zbog potropšnje, a to sigurno znači pad kvalitet. Ok rode se novi igrači, ali nije isto postati imati 140 milja na raspolaganju, pa onda pasti na 80 i održati iistu kvalitetu ili biti bolji. To nije realno. Druga bi stavr bila da HSV to nije morao radi, razvio neke mlade igrače te još neke kupio. Zbog toga se pojavljuju Hannover, Freiburg i ostala ****.

To u biti je zanimljivo, ali kao što je ovaj čovjek napisao, to ju ne radi jačiom, jer se kvaliteta u tim klubovima razvodnila. BUNDELIGA da bi stvarno bila onako dobra kako ju "mi predstavljamo", morala bi imati 6 klubova koji "BI MOGLI PROČI" grupnu fazu u LP. Zbog ćega t okažem? Pa zato što samo takvi klubovi i u EL mogu nešto napraviti i ostati dobri u BUBNDELIGI.

I opet to je teorije, jer kad pogledam SCHALKE, koji je za mene kada je počelo 1/4 finale EL, bio prvi kandidat za osvajanje, popuši od Bilbaa, a ruku na srce, ko je BILBAO? Imali su oni **** ekipu i sve to, ali opet Schalke bi za njih, bar u našim očima trebao biti pojam, kad ono Schalke doma dobije po ****. Kad se to dogodi čovjek se jednostavno zapita, pogotovo kad vidim da Leverkusen ove sezone ispadne o realno slabije Benfice.

Te stvari se više ne bi smjele događati, ali se događaju i ja ipak ne vidim da će se u skorije vrijeme BUNDESLIGA "stabilizirati", kao što ne vidim još uvijek Schalke u LP.

Da ga **** jedan Hannover ne može biti uzdanica BUNDESLIGE u LP. To je samo klub u prolazu, koji će uskoro pasti ZBOG NOVACA, te ponovo neće biti kandidat za EL. Kažem nije problem kad postoji takav jedan, problem je kad je takav ostatak lige, jer sve u svemu, na neki način su i Stuttgart i HSV i Wolfsburg i Werder i Eintracht, i Hoffenheim i Gladbach i Hannover iz raznoraznih razloga na "istoj razini".

**** ti takvo pujanje BUNDESLIGE ako se na kraju uspostavi, da je Bayern opet jedini taj koji "može".

Ono što meni daje nadu je to da bi se od ove sezone kada BUNDESLIGA ima tu mogćnost od 4 kluba u LP, sve tre balo gledati od nule jer to bi trebao biti početak nove uspješne ere, jer BUNDESLIGA tek sada treba poćeti raditi ono što se od nje očekuje, a ono što se događalo proteklih 10 je bio neuspješni period koji je iza nas.

Isto tako i ova repka je brutalno mlada i tek sada njihove vođe, ulaze u najbolje godine, dok oni poput Ozila i Gotzea još tome nisu niti blizu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2013, 23:22

Bundesliga da bi ostvarila još veći napredak kao prvo treba prestati sa odlivom kvaliteta, u prevodu da klubovi prestanu prodavati najbolje igrače za šaku eura.Primjeri Ozil,Khedira,Marin,Kompany.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 23:23

Saurman je napisao/la:Bundesliga da bi ostvarila još veći napredak kao prvo treba prestati sa odlivom kvaliteta, u prevodu da klubovi prestanu prodavati najbolje igrače za šaku eura.Primjeri Ozil,Khedira,Marin,Kompany.
A kak da to naprave? :lol: A znaš kajje najsmješnije, kako si ti u ovu skupinu uspio ubaciti Kompanya i Marina? :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2013, 23:31

anton 1983 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Bundesliga da bi ostvarila još veći napredak kao prvo treba prestati sa odlivom kvaliteta, u prevodu da klubovi prestanu prodavati najbolje igrače za šaku eura.Primjeri Ozil,Khedira,Marin,Kompany.
A kak da to naprave? :lol: A znaš kajje najsmješnije, kako si ti u ovu skupinu uspio ubaciti Kompanya i Marina? :lol: :lol:
Neka pitaju Mamića.Kompany je zamjenio Buytena u HSV i odigrao sjajno što ga je na kraju i prodalo u City trenutno je jedan od boljih stopera u svijetu.Marin je bio jedan od ključnih igrača Werdera a Chelsea ga je kupio valjda što je bio flop. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 23:35

Saurman je napisao/la: Neka pitaju Mamića.Kompany je zamjenio Buytena u HSV i odigrao sjajno što ga je na kraju i prodalo u City trenutno je jedan od boljih stopera u svijetu.Marin je bio jedan od ključnih igrača Werdera a Chelsea ga je kupio valjda što je bio flop. :roll:
mamićeviufilozofiju nemreš primjeniti na BUNDESLIGU pod jedan. pod dva amersoN će ti odgovoriti za Kompanya i jako ćeš seiznenaditi, a Marin je bio kriminalac kad je prešao kod Chelsea i stvarno još dan danas ne kužim zašto su ga kupili. Ajde da su ga uzeli neke od onih sezona kad je sa Werderom igrao u LP, ali ovako..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 mar 2013, 23:39

Većinu sam teskta gore pročitao....

I ovako, što se sudija tiče to je najslabija tačka lige, Nijemci su tu bili prije super jaki, sada je tu došlo do velikog pada...

Da su najveće uzdanice Bayern i Dortmund, to je jasno ko dan, a što se tiče ovog po pitanju ovih drugi klubova u EL, tu se mora malo odvadit. Kao prvo, istina je da se moralo bolje, bar da bude nivo prošle sezone. Najviše je zakazao Leverkusen, ali oni su jednostavno podbacili i malo podcijenili ovo takmičenje a bili i najmanje zainteresovani od njemački klubova za njega. Svi znamo da bi ovakva ekipa Leverkusena, većinu grupa u Ligi prvaka prošla, znamo kakvu su grupu prošle sezone prošli, a znamo da nemaju slabiji tim u odnosu na prošlu sezonu.

Zaključak mu je dobar u tekstu, čovjek je sve dobro zaključio, liga jeste dobra, ali fali joj još da bude najjača, a ogroman potencijal ima.

Ja ću se ponoviti, njemačke ekipe su izgubile na killer instinktu, te isto tako na taktkičkom planu nisu više sve vrhunske. Bayern i Dortmund ok, a nekad se i tu može još napredovati. Napredovalo se zato u igračkim elementima, kada se vrati opet 5-10% tog killer instinkta, prva će reprezentacija biti, koja će da gazi, ali bukvalno da opet gazi. Ne mogu se svi protivnici pobijedit, razvalit, nisu to Nijemci ni prije u tolikoj mjeri radili, ali mogu se još više dobivat ključne utakmice... ;)

Što se ove sezone tiče, ona je za sad u 5 deka s prošlom, ako budu 2 polufinalista u LP, ili druga varijanta da jednostavno jedna ekipa osvoji, onda je to bolja sezona od prošle. Ovako sve kad se sabere i oduzme, to je tu negdje (1 klub više u četvrtfinalu LP, niti jedan među osam u EL).

I još jedna stvar ligi trebaju treneri poput Di Matea (spominjao se u Schalkeu), Dauma, Jola pa i Matthausa (Lothar je serator nekad, ali u suštini jako dobar taktičar, strateg. Malo imao prilike da se dokaže, ali potencijala ima. Uz to još Lothar sve reže pred sobom i nigdje ne bi bilo samo harmonije, nego bi unio vatru u svaki klub).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 mar 2013, 02:30

Sto se tice Kompany-a isti je bio prosjek u HSV-u i nikome nije bilo jasno kako ga je Beiersdorfer uspio prodati za tih 8,5 miliona € plus odredjene premije. Nakon tog transfera od BILD-a je ako se ne varam dobio nadimak
Dukaten-Didi.

Kompany je vise vremena proveo kod doktora HSV-a, nego li na terenu i svi su bili sretni nakon njegove prodaje i licno sam ostao iznenadjen kako je napredovao u City-u i kako je tamo postao jedna od najvaznijih karika u ekipi.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 08:58

anton 1983 je napisao/la:BUNDESLIGA ima takoreći 4 kluba od kojih se može oćekivati da prođu skupinu LP-a. to ne znači da će oni proči nego da to oni realno mogu. Neda mi se nabrajati koja 4, jer ih i sami znate. SERIA Ghnoj još uvijek ima 7 klubova koji bi to mogli napraviti, makar to neki neće priznati. za njih isto vrijedi da MOGU, ali ne moraju.
Ne vidim zašto jedan Wob ili HSV ne bi bili u stanju proći skupinu. Vjerovatno bi se i dodatno ojačali, a i ovako nisu slabiji od jednog Lazia ili Fiorentine. Znači, uz dobar ždrijeb mogu proći skupinu.

Šta si se ti zadnjih dana raskokodakao o slabostima BL? :lol: Jel to trta pred Juve ili bacaš neke uroke? ;)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 09:38

KSIVLE je napisao/la: Ne vidim zašto jedan Wob ili HSV ne bi bili u stanju proći skupinu. Vjerovatno bi se i dodatno ojačali, a i ovako nisu slabiji od jednog Lazia ili Fiorentine. Znači, uz dobar ždrijeb mogu proći skupinu.
Viš ja i ti pričamo o različitim stvarima. Ti pričaš KAD/AKO se pojačaju, a ja pričam o snazi trenutačnog kadra. valjda razumiješ razliku. A kad se priča o tome ko može proči skupinu, to ne znači d ami pričamo kada se skupine izvuku nego o tome dal ti klubovi mogu opčenito proči skupine prije nego što su izvučene. naravno da niko ne očekuje da recimo HSV prođe skupinu u kojoj je bio BvB, ali HSV je za mene toliko" slab" SADA da on ne bi prošao Schalkeovu skupinu. Znači prije nego je Gladbach ispao od Kijewa ja nisam zbog snage njihovog kadra vjerovao i to da ako se plasiraju u LP, oni mogu proči skupinu. To ne znači da oni nju BI ili NE BI prošli, nego govorim striktno o nekoj realnosti kada je u pitanju kvaliteta tog kluba. Kao što rekoh za talijane ti to nećeš priznati i ja nisam rekao da bi svi ti njihovi klubovi PROŠLi, nego da MOGU proči, a to su dvije različite stvari.

Niko ne kaže da se za godinu dvije stvari neće promjeniti...
KSIVLE je napisao/la:Šta si se ti zadnjih dana raskokodakao o slabostima BL? :lol:
Samo sam realan...
KSIVLE je napisao/la:Jel to trta pred Juve ili bacaš neke uroke? ;)
Uzbuđenje osječam, ali od straha niti S. 8-)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 10:04

KSIVLE je napisao/la: Ne vidim zašto jedan Wob ili HSV ne bi bili u stanju proći skupinu. Vjerovatno bi se i dodatno ojačali, a i ovako nisu slabiji od jednog Lazia ili Fiorentine. Znači, uz dobar ždrijeb mogu proći skupinu.
Dakle, ovo gore je moj post.
anton 1983 je napisao/la:Viš ja i ti pričamo o različitim stvarima. Ti pričaš KAD/AKO se pojačaju, a ja pričam o snazi trenutačnog kadra. valjda razumiješ razliku.
Ja navodim činjenicu da bi se sigurno pojačali za CL, a na to nadodajem i da ovako uopće nisu slabiji od jednog Lazija ili Fiorentine koje si ti pretpostavljam svrstao u ovih talijanskih 7 (nemoj mi sad reći da si mislio na Udinese i Sampu). Sve su to momčadi koje imaju par boljih igrača, nekolicinu talenata i dosta škarta u kadru, te koje su dosta nekonstantne u rezultatu. Sve ove ekipe mogu proći skupinu CL ako im se potrefi ždrijeb, pogotovo jer bi u CL bili maksimalno nabrijani.
anton 1983 je napisao/la:A kad se priča o tome ko može proči skupinu, to ne znači d ami pričamo kada se skupine izvuku nego o tome dal ti klubovi mogu opčenito proči skupine prije nego što su izvučene. naravno da niko ne očekuje da recimo HSV prođe skupinu u kojoj je bio BvB, ali HSV je za mene toliko" slab" SADA da on ne bi prošao Schalkeovu skupinu. Znači prije nego je Gladbach ispao od Kijewa ja nisam zbog snage njihovog kadra vjerovao i to da ako se plasiraju u LP, oni mogu proči skupinu. To ne znači da oni nju BI ili NE BI prošli, nego govorim striktno o nekoj realnosti kada je u pitanju kvaliteta tog kluba.
Kao što i sam na kraju kažeš, to što ti misliš da ne bi prošli, to ne znači da je uistinu i ne bi prošli. Znači sam potvrđuješ na kraju da ipak mogu proći.
anton 1983 je napisao/la:Kao što rekoh za talijane ti to nećeš priznati i ja nisam rekao da bi svi ti njihovi klubovi PROŠLi, nego da MOGU proči, a to su dvije različite stvari.
Sve što vrijedi za Lazio i Fiorentinu, vrijedi i za Wob ili HSV. Ni manje ni više.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 10:16

KSIVLE je napisao/la: Ja navodim činjenicu da bi se sigurno pojačali za CL, a na to nadodajem i da ovako uopće nisu slabiji od jednog Lazija ili Fiorentine koje si ti pretpostavljam svrstao u ovih talijanskih 7 (nemoj mi sad reći da si mislio na Udinese i Sampu). Sve su to momčadi koje imaju par boljih igrača, nekolicinu talenata i dosta škarta u kadru, te koje su dosta nekonstantne u rezultatu. Sve ove ekipe mogu proći skupinu CL ako im se potrefi ždrijeb, pogotovo jer bi u CL bili maksimalno nabrijani.
Ok, znači ti kažeš da bi se pojačali, a ja kažem da ovaj trenutni kadar to ne bi uspio, OBJEKTIVNO. Da, Lazio i Fiorentina su jači od ovog HSV-a i Wolfsburga. Dal će biti slijedeće sezone ili kada se neko kvalificira u LP ne znam. Wolfsburg je zasad jak na papiru, ali niti to nije nešto posebno, s tim da je to momčad koja je sklepana z brda z dola, a HSV, sam Bog ne zna koliko su oni jaki, jer kao što je i onaj lik rekao, klub koji želi u LP, nemre onak kriminalno napadati jedan Augsburg i takve Ghnojeve...U međusobnim duelima možda bi i ovi švabi prošli ova dva Talijana, ali opet to nije nešto što je sigurno. Znam da TM de nije sad 100%-tni pokazalac razlike u kvaliteti, no kad HSV i Wolfsburg vrijede 200 miljona eura, a Fiorentina i Lazio 285, onda se ipak mora reči da je kvaliteta na strani talijana, jer su u prosjeku za 40 miljona eura jači, a to nije malo niti je na knap...
anton 1983 je napisao/la: Kao što i sam na kraju kažeš, to što ti misliš da ne bi prošli, to ne znači da je uistinu i ne bi prošli. Znači sam potvrđuješ na kraju da ipak mogu proći.
Ne, to jedino potvrđuje da ti meni pokušavaš nametnuti svoj mišljenje ili mi reči kako ja razmišljam :mrgreen: ako ja tebe sada pitam do kuda može doči BvB u LP a da im ne znaš skupinu ti ćeš ko iz topa reći 1/4 finale. Ako te pitam do kud može doči Gladbach, ti BI TREBAO reći, ako bude sreće proči će skupinu, dok bi za lazio ili Fiorentinu TREBAO reći, proći će skupinu. A sad ti i dalje izvrči. Samo ne znam zaš tebe toliko jebu ti Talijani, kad je problem u tome što Schalke prošle sezone nije prošao Bilbao...
anton 1983 je napisao/la:Sve što vrijedi za Lazio i Fiorentinu, vrijedi i za Wob ili HSV. Ni manje ni više.
Ne vrijedi, to vrijedi za Kusen i Schalke ;) makar su Schalke i Kusen MALO kvalitetniji...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 10:37

anton 1983 je napisao/la: Ok, znači ti kažeš da bi se pojačali, a ja kažem da ovaj trenutni kadar to ne bi uspio, OBJEKTIVNO. Da, Lazio i Fiorentina su jači od ovog HSV-a i Wolfsburga. Dal će biti slijedeće sezone ili kada se neko kvalificira u LP ne znam. Wolfsburg je zasad jak na papiru, ali niti to nije nešto posebno, s tim da je to momčad koja je sklepana z brda z dola, a HSV, sam Bog ne zna koliko su oni jaki, jer kao što je i onaj lik rekao, klub koji želi u LP, nemre onak kriminalno napadati jedan Augsburg i takve Ghnojeve...U međusobnim duelima možda bi i ovi švabi prošli ova dva Talijana, ali opet to nije nešto što je sigurno. Znam da TM de nije sad 100%-tni pokazalac razlike u kvaliteti, no kad HSV i Wolfsburg vrijede 200 miljona eura, a Fiorentina i Lazio 285, onda se ipak mora reči da je kvaliteta na strani talijana, jer su u prosjeku za 40 miljona eura jači, a to nije malo niti je na knap...
Cijela ova priča je ŠBBKBB. Jednostavno ne vidim po čemu Wob ili HSV ne bi mogli proći skupinu. Što se tiče TM-a, dovoljno je reći da je BVB jesenas bio duplo jeftiniji od Cityja, pa vidi trenutne situacije. A pretpostavljam i da si ti ljetos bio siguran da City ovo može osvojiti, a za Dortmund pretpostavljao da im je 1/8 ili 1/4 maksimum. Moja poanta je da ti tako drastično različito gledaš na mogućnosti klubova koji su tu negdje.
anton 1983 je napisao/la: Ne, to jedino potvrđuje da ti meni pokušavaš nametnuti svoj mišljenje ili mi reči kako ja razmišljam :mrgreen: ako ja tebe sada pitam do kuda može doči BvB u LP a da im ne znaš skupinu ti ćeš ko iz topa reći 1/4 finale. Ako te pitam do kud može doči Gladbach, ti BI TREBAO reći, ako bude sreće proči će skupinu, dok bi za lazio ili Fiorentinu TREBAO reći, proći će skupinu. A sad ti i dalje izvrči. Samo ne znam zaš tebe toliko jebu ti Talijani, kad je problem u tome što Schalke prošle sezone nije prošao Bilbao...
Ništa ja tebi ne namećem. Što se tiče BVB-a, rekao bih da mogu osvojiti. Jasno pritom bi nam trebalo i sreće i vrhunskih partija i još svega. Dakako, mi sad možemo i ispasti od Malage, pa bi ti došao na svoje, ali po meni mi imamo kvalitet da osvojimo CL. Što se tiče Gladbacha, rekao bih da će možda proći ako im se potrefi skupina. Isto bih rekao i za Lazio i Fiorentinu. Bilbao je lani izbacio i Uniteda, pa šta ćemo onda otud izvoditi zaključke? Talijani me ni najmanje ne zanimaju niti me briga hoće li BL biti ispred ili iza SA. Druga je stvar što volim činjenično guziti ove neke jazavce sa SA podforuma. 8-)
anton 1983 je napisao/la:Ne vrijedi, to vrijedi za Kusen i Schalke ;) makar su Schalke i Kusen MALO kvalitetniji...
OK, klubovi koji su rutinski prolazili teške skupine CL su tu negdje sa jednim Laziom ili Fiorentinom. 8-) :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 14:49

KSIVLE je napisao/la: OK, klubovi koji su rutinski prolazili teške skupine CL su tu negdje sa jednim Laziom ili Fiorentinom. 8-) :lol:
Da bi završio ili ti nastavio ovu raspravu s tobom, moraš mi obećati da se neš glupirati i pisati ovakve odgovore. To znači da neš meni stavljati riječi u usta i tumačiti stvari na svoj način, a ne onako kako sam ja to napisao.

Znači samo hard core nogometna rasprava. Ako si za to, ja ću nastaviti, a ako nisi ****, bori se i dalje sa polupismenim nogometnim "znalcima".

Eto ti prilika da iz mene izvučeš ono što ja inače skupo naplačujem. 8-)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 mar 2013, 16:07

Zasto ovako negativno misljenje za schwaba? Pa lik je odlican igrac samo su ga povrede hebavale ja sam siguran da je bolji od niedermaiera plus ima vise evropskih tekmi u nogama...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 16:11

gruezi je napisao/la:Zasto ovako negativno misljenje za schwaba? Pa lik je odlican igrac samo su ga povrede hebavale ja sam siguran da je bolji od niedermaiera plus ima vise evropskih tekmi u nogama...
Ako je bolji od NiederGnoja, ne znači da je odličan ;) Schwaab je možda samo prosječan obrambeni igrač. Ne znam dal je gori na poziciji beka ili štopera. No ŠVAB bi ziher trebao igrati za "ŠVABE". :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 mar 2013, 18:10

slika

Preko ledja Bremena lijecili svoje frustracije zbog poraza njihovih reprezentacija... :D :D :D :D

PS: Znam da Arnautovic igra za Srbiju.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.