RK Konjuh

krivajaš
Kontakt:

Re: RK Konjuh

Post Postao/la krivajaš » 27 mar 2013, 16:12

nidjeveze22 je napisao/la:konjuh gubi u zavidovicima provjereno ;)
Nick ti baš odgovara..... stvarno si smiješan.. Izgubit će ako Bog da kad ih nadigramo a ne nekim teorijama zavjere kao što pojedini misle i unaprijed traže alibije za poraze. Jedno je sigurno, biće dobra tekma, lijepa atmosfera, sama činjenica da su sudije opet ona dvojica iz Cazina Dautbašić i Beširević čini mi se, znači da će gosti imati minimalno ravnopravan status, a sudeći prema dosadašnjem iskustvu čak i određenu prednost. Stoga, ti s provjerenim informacijama ne rise...
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 27 mar 2013, 18:27

utakmica dogovorena trebaju vam bodovi a Konjuh je osiguro ligu 6 :D :D :D

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 27 mar 2013, 20:17

Poraz u Zavidovicima 3 razlike, kao sto ovaj rece prije mene utakmica prodata :) Hvala vam

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 27 mar 2013, 20:33

To je taj naš šugavi mentalitet, to vi bili na utakmici pa prodana utakmica ? Kako vas nije stid tako pričat i tražiti alibije. Utakmica odlična, ekipa vam je strašna, fizički dominantna sa odličnom odbranom, međutim večeras je odlučila borbenost, domaći su dali 120 % svojih mogućnosti i na krilima Čičkušića sa 13 golova( koliko sam brojao) stigli do pobjede. Suđenje za divno čudo dobro, a obzirom da smo navikli da nas redovno povaljuju onda mogu reći da je bilo 5 % na našu stranu. Nemojte tražiti alibije za poraz na takav način, niste nepobjedivi, tako samo dodatno kvarite ugled ove jadne lige.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 27 mar 2013, 20:54

U Derventi prodali, a spasili bod u zadnjih 50 sec, gubili 2 razlike, prodali u Zavidovicima...Jbte dobra ekipica, al pojedinci pisu ko da imaju sve same Balice, Karabatice, Dusenbajeve i ostale svjetske velicine u svom timu...Svaka vam cast, al previsoko misljenje imate o sebi...U nikad jadnijoj ligi ste najbolji, ili medju 3 njbolja i cestitke na tome

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 27 mar 2013, 21:29

BROJ1 je napisao/la:U Derventi prodali, a spasili bod u zadnjih 50 sec, gubili 2 razlike, prodali u Zavidovicima...Jbte dobra ekipica, al pojedinci pisu ko da imaju sve same Balice, Karabatice, Dusenbajeve i ostale svjetske velicine u svom timu...Svaka vam cast, al previsoko misljenje imate o sebi...U nikad jadnijoj ligi ste najbolji, ili medju 3 njbolja i cestitke na tome
U Derventi nije prodata nego je dogovoren bod samo lose je to odradjeno tj lose ispalo 37 37 pa molim te najbolja odbrana lige da primi 37 golova od dervente :) tu nije nista prodato nego je remi dogovore, a sto se tice utakmice u zavidovicima prije utakmice smo rekli to je il prodato il dogovoreno nemamo mi tu sta gledat mi smo znali da ce mo izgubit, pa bolje da ostane krivaja u ligi nego zrinjski ;) treba malo pogledat i prije te rezultate, konjuh u gostima donese bod iz gradacca, kod kuce rokne zrinjski 14, zrinjski dobje u zavidovicima 1 a konjuh izgubi 3 :D mi smo fala bogu izborili ligu 6 pa mozemo biti fair play prema ostalim ekipama i poklanjati im bodove ;)
Zadnja izmjena: eeMa17, dana/u 28 mar 2013, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 mar 2013, 16:32

danas je bio turnir u basigovcima za djecu pa jel ko gledao boriska bi trebalo da je bio imali borise kakve nade kakvi su moji viscani...jesu na putu nove zivinicki talenti :D
Samo Sarajevo

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 28 mar 2013, 23:00

kanarinac je napisao/la:danas je bio turnir u basigovcima za djecu pa jel ko gledao boriska bi trebalo da je bio imali borise kakve nade kakvi su moji viscani...jesu na putu nove zivinicki talenti :D
talenata ima i bice...turnir je bio dobar...visca dvije pobjede,ipak imaju najboljeg trenera-nastavnika.
najbolja stvar je je vidjeti 50tak djece na jednom mjestu kako igraju rukomet!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 mar 2013, 13:06

boriska je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:danas je bio turnir u basigovcima za djecu pa jel ko gledao boriska bi trebalo da je bio imali borise kakve nade kakvi su moji viscani...jesu na putu nove zivinicki talenti :D
talenata ima i bice...turnir je bio dobar...visca dvije pobjede,ipak imaju najboljeg trenera-nastavnika.
najbolja stvar je je vidjeti 50tak djece na jednom mjestu kako igraju rukomet!!!![/quot
drago mi je da ste to poceli fino je to sad nezz koliko je to ozbiljno jer brat isto to kao ide u viscu pa cemo vidjeti kaze da je dobar bio juce...a neka se djeca druze bolje ulagati u nasu djecu nego dovoditi sa strane neke igrace..zelim vam mnogo srece u buducem radu
Samo Sarajevo

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 29 mar 2013, 16:56

Bravo za Konjuh. Jedini klub koji ima svoju vlastitu dječiju ligu.
Ovo što se u Živinicama dešava trebao bi svaki klub da radi.
Još jednom svaka čast ljudima u Klubu, trenerima, roditeljima, a i djeci što su se odlučila za tako jednu divnu stvar kao što je rukomet.
Nema zime za Konjuh.

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 31 mar 2013, 10:57

Konjuh vs Bosna Visoko 36:29. Rahimić 13, Smajić 10 golova.Gosti Skopljak 10 i Vranac 9 golova.
Bosna slaba, ekipa bez glave i repa. Jedino ovaj Vranac što vrijedi.
Atmosfera u dvorani kao i na terenu. Malo jače od 1000 ljudi.
Okrenuti list i idemo dalje

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 04 apr 2013, 19:12

Dolazite li u GR? :D

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 11 apr 2013, 21:39

Rezultat ?

thenoke
Kontakt:

Post Postao/la thenoke » 11 apr 2013, 21:46

23:22 za Konjuh, nedovoljno za prolaz

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 11 apr 2013, 22:12

jednostavno gore sudije nisam vidio nisu dozvolili konjuhu da se odvoji vise od tri gola razlike,borac me razocaro iskreno da sudije nisu onako sudile konjuh bi glatko pobjedio i deset razlike ... i da dodam da je onaj golman buric toliko djubre on treba uzor da bude a ne onako da se ponasa

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 apr 2013, 22:24

borac prosao na racun brace buric i brace sudija ono je sramota sta rade ljudi...konjuh igra sjajno odbranu ali veliki im je problem golman tako da bi pitao ove sto su vise ukljuceni u klub dali ce za ligu 6 dolazit pojacanja prvo golmana dal je moguce dovest savica iz gorazda....a sta je golman buric provocirao navijace.. :roll:
Samo Sarajevo

goranBL

Post Postao/la goranBL » 11 apr 2013, 23:22

kanarinac je napisao/la:borac prosao na racun brace buric i brace sudija ono je sramota sta rade ljudi...konjuh igra sjajno odbranu ali veliki im je problem golman tako da bi pitao ove sto su vise ukljuceni u klub dali ce za ligu 6 dolazit pojacanja prvo golmana dal je moguce dovest savica iz gorazda....a sta je golman buric provocirao navijace.. :roll:
Prelazni rok je u januaru i julu... Nemoguce je dovoditi u sred polusezone.

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 12 apr 2013, 00:04

goranBL je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:borac prosao na racun brace buric i brace sudija ono je sramota sta rade ljudi...konjuh igra sjajno odbranu ali veliki im je problem golman tako da bi pitao ove sto su vise ukljuceni u klub dali ce za ligu 6 dolazit pojacanja prvo golmana dal je moguce dovest savica iz gorazda....a sta je golman buric provocirao navijace.. :roll:
Prelazni rok je u januaru i julu... Nemoguce je dovoditi u sred polusezone.
igrac iz inostranstva moze doci u bilo kojem trenutku,ako ima ciste papire..
borceva klupa presudila vecerasnju utakmicu...

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 12 apr 2013, 00:21

Uglavnom u ligi 6 neka niko ne pomislja na bodove u Zivinicama. sto se tice nasih golmana nema veze nemoraju brijirat glavno je da ne posustaju svaku utakmicu pokoja greskica se moze oprostit, ado je dobro branio. nama treba pod hitno desno krilo jer citavu sezonu igramo bez desnog krila, znaci veceras nijedan gol sa desnog krila, takodje neznam jesmol jednu ili dvije kontre istrcali, treba istaci da je sudjenje bilo katastrofa ali i da se trener Borca Cvetkovic ponasao odlicno znaci sudija svira aut za RK Borac tacno ispred klupe Borca citava dvorana skace na noge jer su vidjeli da je zadnji loptom igrao igrac Borca i Cvetkovic pokazuje sudijama da je aut za Konjuh tu mu skidam kapu svaka cast ! Sto se tice golmana Burica jako je pogan zakacio se sa navijacima reprezentacije Dragons Army al tek onda kad se zavrsila utakmica i kad se pola dvorane ispraznilo kad su Ultrasi izasli iz dvorane znaci nije smio prije :? neznam sto mu je to trebalo, uglavnom sanse za ulazak u Sehu su nam velke znaci moja procjena, nemoramo niti jednu dobiti u gostima, naj bitnije je da pobjedimo svih 6 utakmica kod kuce i tu ce mo biti 3 , al to je opet moja procjena mada zavisi od sudija :roll:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 12 apr 2013, 00:25

eeMa17 je napisao/la:Uglavnom u ligi 6 neka niko ne pomislja na bodove u Zivinicama. sto se tice nasih golmana nema veze nemoraju brijirat glavno je da ne posustaju svaku utakmicu pokoja greskica se moze oprostit, ado je dobro branio. nama treba pod hitno desno krilo jer citavu sezonu igramo bez desnog krila, znaci veceras nijedan gol sa desnog krila, takodje neznam jesmol jednu ili dvije kontre istrcali, treba istaci da je sudjenje bilo katastrofa ali i da se trener Borca Cvetkovic ponasao odlicno znaci sudija svira aut za RK Borac tacno ispred klupe Borca citava dvorana skace na noge jer su vidjeli da je zadnji loptom igrao igrac Borca i Cvetkovic pokazuje sudijama da je aut za Konjuh tu mu skidam kapu svaka cast ! Sto se tice golmana Burica jako je pogan zakacio se sa navijacima reprezentacije Dragons Army al tek onda kad se zavrsila utakmica i kad se pola dvorane ispraznilo kad su Ultrasi izasli iz dvorane znaci nije smio prije :? neznam sto mu je to trebalo, uglavnom sanse za ulazak u Sehu su nam velke znaci moja procjena, nemoramo niti jednu dobiti u gostima, naj bitnije je da pobjedimo svih 6 utakmica kod kuce i tu ce mo biti 3 , al to je opet moja procjena mada zavisi od sudija :roll:
I ako bude Seha lige, tri nase ekipe sigurno nece ic, a i ako budu isli nekim slucajem, nece Konjuh :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.