Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Flanken-Genauigkeit in %:
1. Diekmeier - 34,1
2. Pisczczek - 32,7
3. Jansen - 30,0
4. Lahm - 27,5
5. Schmelzer - 26,1
6. C. Fuchs - 25,7
7. Alaba - 23,7
8. Jung - 23,0
9. Carvajal - 22,1
10. Oczipka - 20,4
Alle .. Minuten eine Flanke:
1. Oczipka - 23,9
2. Diekmeier - 24,3
3. Jansen - 27,8
4. C. Fuchs - 28,0
5. Jung - 30,4
6. Carvajal - 30,4
7. Lahm - 31,5
8. Alaba - 40,6
9. Pisczczek - 40,9
10. Schmelzer 43,8
Alle .. Minuten eine Torschussbeteiligung:
1. Oczipka - 30,4
2. Schmelzer - 32,5
3. C. Fuchs - 36,3
4. Pisczczek - 36,7
5. Jung - 36,9
6. Diekmeier - 40,9
7. Carvajal - 41,4
8. Lahm - 43,4
9. Alaba - 45,4
10. Jansen 47,5
Bilo je smijesno gledati ih kako po sesti put pogadjaju stativu.amerosm je napisao/la:Utakmica koja je dokazala da igraci moraju jos vise raditi na realiziaciji, jer sest puta pogoditi okvir gola, i uz to imati jos cetiri 100% prilike i postici samo 4 gola je stvarno zabrinjavajuce...
Ne bih se u potpunosti slozio s tobom ovde.amerosm je napisao/la: Mertesacker, Boateng i Schmelzer dokazali da nemaju sta traziti u prvoj postavi Elf-a, jer njih Schmidtgal (koji je usput i postigao jedan gol u nastavku utakmice) i Ostapenko prave budala, a dva puta su presli na polovinu Njemacke.
Greivis je napisao/la:Neuer jos jednom pokazao "klasu". Samo je pitanje vremena kad ce Adler opet biti jedinica.
Neću jer poznam Njemačku repku u srž. golman HSV-a nikada neže biti ispred golmana Bayerna. To se jedino može dogoditi kada je Bayern u tranzitnom vremenu pa ima krafta na golu.Greivis je napisao/la:Shvatit ces i ti nekada... bar se nadam da hoces.
Pa ček, zar neče Bayern ove sezone osvojiti BUNDESLIGU? Možda i na rekordan način. Ajd da čujem kakvu ćeš sad glupost reči!Greivis je napisao/la:Ima malo i istine u tom tvom postu. Forsiraju se Bayernovi igraci, odnosno "igraci luzeri". To je zapravo i jedan od razloga sto Njemacka ne moze do titule. Al evo polako se uvode igraci Dortmunda, sto bi moglo donijeti bolje rezultate.
Pa tako je osvojili su, ali ako Bayern osvaja ove, onda se pitam kako su luzeri. A ne znam koji ti sport pratiš da moreš reči da se Bvb malo opustio pa ovi osvajaju. valjda će zato Barca i Man UTD osvojiti jer su se Real i City opustili.Greivis je napisao/la:Osvojit ce zato sto su se ovi iz Dormunda malo opustili. Koja je bila najbolja ekipa prosle dvije godine? Al opet su se forsirali seljaci iz Bavarske.
I ja se slažem da je njih smješno porediti što se tiće nogometnog znanja i tehnike. Niko niti ne zna koji je glavni razlog zašto je Muller brutalno SEXUALAN igrač dok to kod Reusa znamo. No ako bolje pročitaš moj post, iako opet ništa od toga jer teško da posjeduješ kapacitet da shvatiš, ja ih i nisam usporedio, već reko da nije grijeh staviti Mullera ispred Reusa, niti Reusa ispred Mullera. Pa nije to kao da biraš između Džeke i Schiebera...Greivis je napisao/la:Mullera i Reusa je smijesno i porediti. A koliko se sjecam upravo je Reus bio velika zelja Bayerna. Vjerovatno zato sto nije bolji od Mullera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.