Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

darknes001
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la darknes001 » 27 mar 2013, 13:29

bevanda4 je napisao/la:junhui 3-5 hawkins...

@mforce duboke isprike
@darkness ne slusaj me makar ti uplata bila 0,5 KM..

Junhui je kap što je prelila bocu (da,da - bocu!) uzimam pauzu, puno srece vam zelim ekipa. Pozdrav!
:lol: :lol: ma sta ima veze drug bice bolje ;)
slika

evo sta ja odigra bio robertsa stavio 1 i vratim ovdje par stranica nazad i vidim ti ganjas iznenadzenje kod njega reko vrijedi ova kota 4 i ja promjenim :lol: :lol: ma bice bolje drugi put nema veze ;) samo ti izbacuj parove,pa makar mi preskocili taj par,ima lijepi parova kod tebe,samo ti nastavi izbacivati

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 27 mar 2013, 13:43

Swinoujscie-Slask dg 1 moze i oba daju gol
Torres Ž-Arsenal Ž dg 1 moze i oba daju gol
Traktor Chelyabinsk-Kazan prva trecina X

8-)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 27 mar 2013, 13:48

Turska liga
Karsiyaka 71,5 više
Daans Karsiyaka ide Banvitu i ocekujem dosta koševa,gostima se vratio najbolji suter Diebler,zadnje dvije utakmice su isli preko 80 poena a Banvit je ekipa koja je primarno napadacki orijentirana a tek ponekad zna odigrati na mali broj poena,nadam se da ce danas biti vise orijentirani na napad.................
Slovenija.Liga za prvaka
Tajfun-Zlatorog 157,5 manje wwin
Na tipicu je granica pala na 153,5 i odmah sam odigrao manje....zlatorog zadnje 4 utakmice je bio ispod 150 poena a tajfun od zadnjih 9 cak 8 ispod 155 koševa...dovoljno da se odigra ispod zadane granice.....
NBA
NY-Memphis 1 1,80
Kad je M.Conley prva napadacka opcija,ja moram odigrati protiv ove ekipe,jednostavno Knicksi su bolja ekipa,sinoc se nisu previse umorili protiv Celticsa,gostima nema Gasola sto ce tesko nadoknaditi igraci sa klupe a Z-Bo igra lose u zadnje vrijeme..................

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 mar 2013, 14:15

amarosim je napisao/la:Turska liga
Karsiyaka 71,5 više
Daans Karsiyaka ide Banvitu i ocekujem dosta koševa,gostima se vratio najbolji suter Diebler,zadnje dvije utakmice su isli preko 80 poena a Banvit je ekipa koja je primarno napadacki orijentirana a tek ponekad zna odigrati na mali broj poena,nadam se da ce danas biti vise orijentirani na napad.................
u deby je Karsiyaka stavljen na 72,5 a koeficijent 2,05 ...

falcao23
Kontakt:

Post Postao/la falcao23 » 27 mar 2013, 15:20

Vaterpolo:
Španjolska - Srbija 1 1,85
27.03.2013 20:00

NBA:
Houston Rockets - Indiana Pacers 1 1,60
28.03.2013 01:00

Portland Trailblazers - Brooklyn Nets KP1 1,75
28.03.2013 03:30

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 27 mar 2013, 15:21

bob je napisao/la:
amarosim je napisao/la:Turska liga
Karsiyaka 71,5 više
u deby je Karsiyaka stavljen na 72,5 a koeficijent 2,05 ...
Ostale kladionice drze standardne kvote i granice,bez nekih padova cak je negdje i granica sa 149,5 narasla na 150,5 pa tako da ne znam o cemu se tocno radi.........

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 mar 2013, 15:27

slika

:mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 mar 2013, 15:39

Uh primamljivo :D
Željeznicar za život cijeli !

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 27 mar 2013, 15:44

Kakva je to jadna kladionica koja po meni mjeri kvote, rekao bi covjek igracina neka..

uplatim Walkera i Horforda padnu overi na 1.75
uplatim Lebrona i Nelsona padne over na Nelsona na 1.70
uplacujem Georgea over i Lopeza over i odbiju mi tiket spuste kvotu na Georgea na 1.70 i prihvate
Boze sacuvaj, samo da mi odobre ovo sve za isplatu

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 27 mar 2013, 15:47

canca je napisao/la:Kakva je to jadna kladionica koja po meni mjeri kvote, rekao bi covjek igracina neka..

uplatim Walkera i Horforda padnu overi na 1.75
uplatim Lebrona i Nelsona padne over na Nelsona na 1.70
uplacujem Georgea over i Lopeza over i odbiju mi tiket spuste kvotu na Georgea na 1.70 i prihvate
Boze sacuvaj, samo da mi odobre ovo sve za isplatu
Zanimljivo :lol:
❶❾❽❽

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 27 mar 2013, 15:52

Olaria-Vasco 2
Jokerit-Lukko 1
Haas-G.Simon 1
Wuppertal-Huls (P.M) pm1
Cowdenbeath-Partick T (-3+) zX2
L.Distillery-Crusaders 2
R.N Lowen-Hannover (+2,5) h1
Turow-Czarni 1

Koef: 47,63
❶❾❽❽

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 mar 2013, 15:55

BeastZE je napisao/la:Olaria-Vasco 2
Jokerit-Lukko 1
Haas-G.Simon 1
Wuppertal-Huls (P.M) pm1
L.Distillery-Crusaders 2
Turow-Czarni 1

vidim da "iskusni" kladionicari igraju kontrahendikep na Hannover :?
ne znam, mozda je bolje da ga izbacis...razlog ne znam :oops: primjetio sam samo taj trend
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 27 mar 2013, 16:03

dr.van nostrand je napisao/la:
BeastZE je napisao/la:Olaria-Vasco 2
Jokerit-Lukko 1
Haas-G.Simon 1
Wuppertal-Huls (P.M) pm1
L.Distillery-Crusaders 2
Turow-Czarni 1

vidim da "iskusni" kladionicari igraju kontrahendikep na Hannover :?
ne znam, mozda je bolje da ga izbacis...razlog ne znam :oops: primjetio sam samo taj trend
Ne znam,meni ovo nekako izgleda(bar na prvi pogled :? ) kao mali hend. Al jbg sad,kako god ovo je uplaceno,pa budemo vidjeli :)
❶❾❽❽

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 27 mar 2013, 16:25

Ljudi,od NBA se po meni treba fokusirati na dva igraca P.Georgea i J.Nelsona,piste sve sto saznate u vezi sa ozljedama u njihovim ekipama a ima ih po dosta,obojica igraju sa ekipama(Houston i Charlotte) koje kriminalno brane njihove pozicije a Paul i Jameer su glavne napadacke opcije svojih ekipa i kad su njihove ekipe kompletne a da ne govorim sada kad fale igraci iz pocetnih petroka...ja cu najvjerovatnije obojicu over na veliki ulog.......

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 mar 2013, 16:28

amarosim je napisao/la:Ljudi,od NBA se po meni treba fokusirati na dva igraca P.Georgea i J.Nelsona,piste sve sto saznate u vezi sa ozljedama u njihovim ekipama a ima ih po dosta,obojica igraju sa ekipama(Houston i Charlotte) koje kriminalno brane njihove pozicije a Paul i Jameer su glavne napadacke opcije svojih ekipa i kad su njihove ekipe kompletne a da ne govorim sada kad fale igraci iz pocetnih petroka...ja cu najvjerovatnije obojicu over na veliki ulog.......
i ja sam planirao na njih dvojcu jos plus gledam oklahomu sa hendikepom al to cu ostaviti za vec. jer Was. ima dugacak spisak sa ozljedjenim tu jos durant under po obicaju ...

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 27 mar 2013, 16:30

Jokerit - Lukko 1 (1.50)

Prvaci regularnog dijela SM-liige trećim su uzastopnim porazom došli na korak do ispadanja već u četvrtfinalnoj seriji doigravanja. Ono što nikako ne žele jest da im se takav scenarij dogodi već u današnjem duelu pred vlastitim navijačima, zbog čega mislim da ce domacini ici na pobjedu pod svaku cijenu...

U prosloj utakmici Jokerit uputio 70 udaraca na protivnicki gol no medjutim nije ih isla realizcija,mora jednom procepiti...

SIGURNOST : 80 %

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 mar 2013, 16:43

K Walker 16,5 over

Ako je mogao u prethodna tri susreta Magicu ubaciti 32,25 i 24 poena, onda moze ponovo desetkovanim gostima ubaciti oko 20 poena. Sporadicni henderson ga moze eventualno omesti, ali opet nema Sessionsa, kako god over je puno izgledniji...
Trenutno je kod Magica "bolnica", nema Davisa, Afflalo, Vucevic, Turkoglu, Harrington, upitan Nicholson...
Walker je glavni igrac Catsa, najvise ima slobode, i u zadnje dvije ut. je dobro igrao, ubacio 20 i 25 poena.
Ocekivati ga ponovo u overu.
Veceras neko i kod gostiju mora ubaciti dvoznamenkastu cifru, vjerujem da ce to biti najprije Jameer Nelson (16,5).

Svakako overi izgledni i koji bi trebali doci, Horford 16,5, Holiday 17,5, vec spomenuti George 18,5, zatim Aldridge 20,5 kao i B Lopez 18,5

BH Play.
silver & black

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 mar 2013, 16:57

A.Horford 17.5 PREKO 1.85
K.Walker 18.5 PREKO 1.85
T.Duncan 17.5 PREKO 1.85
Željeznicar za život cijeli !

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 27 mar 2013, 17:05

bryant 26,5 u bhplayu u drugim dosta veci..

po meni treba se gledat nelson walker george overi bosh manje 16,5 durant 28,5 i deng manje od 16,5 (17,5 u premieru)

Chicago jak u reketu, noah ce valjda zaigrati ali treba pricekati. Isto tako wade se treba vratiti na parket. Prosjek u 2 dosadasnje odigrane utakmice protiv Chicaga mu je 13..

Deng ima prosjek 6 poena protiv miamia ove sezone. Vcrs tezak zadatak u odbrani, trebao bi cuvati LBJ-a i obrnuto.

Durant je proslu dao 29 poena washingtonu al citao sam da ganjaju formu za play off i manje sutiraju vise asistiraju tj uigravaju se sa drugim igracima.. Nece sve sami rjesavat ( u mnozini govorim mislim i na Russela).

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 mar 2013, 17:08

soxx je napisao/la: Durant je proslu dao 29 poena washingtonu al citao sam da ganjaju formu za play off i manje sutiraju vise asistiraju tj uigravaju se sa drugim igracima.. Nece sve sami rjesavat ( u mnozini govorim mislim i na Russela).
Russel bi mogao preko jer wall nije neki defanzivac a opcenito was. prima sa te pozicije puno poena , stavljen je na 22 tako nesto kontam da bi on mogao preko dok durant manje al to uzeti ako ima 27.5 ili vise jer on se vrti tu oko 25 kad su ove lakse utakmcie pa da ne bude u poen :) ....

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.