prvo procitam neki dan, prekinut je teniski mec hoce li mi odmah isplatiti ili moram cekati ? Pa sada ovo, ali se bar nasmijemmforce je napisao/la:slazem se sa ovimcanca je napisao/la:I molim te kako netko moze pitati je li pao ako je igrao over 2,5 a 2 gola bila, pa ovdje cu svasta procitati svega mi![]()
![]()
cirkus zivi
![]()
igrao sam ja 1 na Holandiju, moze li mi neko reci jesam li prosao ?
![]()
![]()
btw slazem se i sa Majonezom preko i to cu uzeti na drugom tiketu
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pitsburgh - Montreal X
Venezuela - Kolumbija X
Venezuela - Kolumbija X
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Falcaoo je napisao/la:Berdych-Querrey (h-4,5) 2 @1.60
Srbija-Škotska (2,5) 1 under @1.65
Wales-Hrvatska 2 @1.80
Albanija-Litva (2,5) 1 under @1,65
Moguca iznenađenja:
Tsonga-Cilic 2 @2,70
Turska-Mađarska X2 @2,10
Hyde-Cambridge 1 @2,50
Lacko-Zverev 2 @2,10 = Predao Zverev
Sretno!!!
canca je napisao/la:prvo procitam neki dan, prekinut je teniski mec hoce li mi odmah isplatiti ili moram cekati ? Pa sada ovo, ali se bar nasmijemmforce je napisao/la:slazem se sa ovimcanca je napisao/la:I molim te kako netko moze pitati je li pao ako je igrao over 2,5 a 2 gola bila, pa ovdje cu svasta procitati svega mi![]()
![]()
cirkus zivi
![]()
igrao sam ja 1 na Holandiju, moze li mi neko reci jesam li prosao ?
![]()
![]()
btw slazem se i sa Majonezom preko i to cu uzeti na drugom tiketu
[/quote]
jesam nasao gdje cu doci pogledati koji par
[/quote]
Malo se drug zamisli.
Ovdje ima odlicnih prognozera-pusti ove neozbiljne. Vidi ovog gore sve pogodio.
Ni moj listic nije za podcjeniti:
https://www.germaniasport.hr/hr/kladjen ... 7-6094-041" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo se drug zamisli.
https://www.germaniasport.hr/hr/kladjen ... 7-6094-041" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
-
sijeramadre
- Kontakt:
hajro je napisao/la:
Malo se drug zamisli.
https://www.germaniasport.hr/hr/kladjen ... 7-6094-041" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
pozdrav
nema ti drug nista od ovog sistema , nisam racunao al dobitak mu je max 10KM čak ni toliko
Malo se drug zamisli.sijeramadre je napisao/la:hajro je napisao/la:![]()
https://www.germaniasport.hr/hr/kladjen ... 7-6094-041" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
pozdrav
nema ti drug nista od ovog sistema , nisam racunao al dobitak mu je max 10KM čak ni toliko[/quote]
Prvo to je uplaceno u Germaniji na 50 kuna u Hrvatskoj. To mi rodica tamo uplacuje .
600€ digla
-
sijeramadre
- Kontakt:
pozdravhajro je napisao/la:Malo se drug zamisli.sijeramadre je napisao/la:hajro je napisao/la:![]()
nema ti drug nista od ovog sistema , nisam racunao al dobitak mu je max 10KM čak ni toliko[/quote]
Prvo to je uplaceno u Germaniji na 50 kuna u Hrvatskoj. To mi rodica tamo uplacuje .
600€ digla[/quote]
hajro dali se ti zezaš sa mnom pa covece ja cio život igram sisteme i to poluvrijeme sa više golova a kvote su mi 2.10 i 3.00 na sistemu 12/16 sa na 12pogodaka mixa imam nekih 20-30KM Uplata po koloni 2 km a gdje ovo 10/16 pa tu nemas nista buraz , mada je skinuto dobrih kvota. a 600eurića drug čes malo morat sacekt. hehhe
al ok evo ti jedan poklon od amiđe ryan anderson 16 under na veliku lovu pozz
pozdrav
600€ digla[/quote]
hajro dali se ti zezaš sa mnom pa covece ja cio život igram sisteme i to poluvrijeme sa više golova a kvote su mi 2.10 i 3.00 na sistemu 12/16 sa na 12pogodaka mixa imam nekih 20-30KM Uplata po koloni 2 km a gdje ovo 10/16 pa tu nemas nista buraz , mada je skinuto dobrih kvota. a 600eurića drug čes malo morat sacekt. hehhe
al ok evo ti jedan poklon od amiđe ryan anderson 16 under na veliku lovu pozz[/quote]
Ma OK necu se ja s tobom ovdje raspravljat. Moze ti izracunati ko zna lako dobitak.
10 od 16 pogodjeno 13.
9 fikseva koji nose kvotu 4.73
Uplaceno na 50 kuna.
Rodica mi digla u 10:15 i pola njoj pola meni po 300€- tako igramo vec dugo. Ne vidim razloga da me laze na svoju stetu
600€ digla[/quote]
al ok evo ti jedan poklon od amiđe ryan anderson 16 under na veliku lovu pozz[/quote]
Ma OK necu se ja s tobom ovdje raspravljat. Moze ti izracunati ko zna lako dobitak.
10 od 16 pogodjeno 13.
9 fikseva koji nose kvotu 4.73
Uplaceno na 50 kuna.
Rodica mi digla u 10:15 i pola njoj pola meni po 300€- tako igramo vec dugo. Ne vidim razloga da me laze na svoju stetu
znaci nema sanse da je na 50 kn dobitak 600 €
Na 10€ sa ovakvim sistemom i ovim pogodjenim parovima, dobitak je 918.53 EUR.
Tako da je upravu covjek kad kaze da je oko 600€ dobitak.
Tako da je upravu covjek kad kaze da je oko 600€ dobitak.
nije uplatio 10 € nego 5 € ,a racunao sam a na stranici bet livea i jos sam povecao kvote i u fixu i u razradi i minimalni dobitak je izmedju 200 € i 450 € (sa povecanim kvotama) znaci maksimalno 350 €. Ako sam ja pogrijesio prizant cu ali po ovome nema sanse da je dobio 600 € na ulogu od 10 km
Ako cemo bas tacno uplata je oko 6,75€.
http://www.online-betting.me.uk/system- ... lator.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.online-betting.me.uk/system- ... lator.html" onclick="window.open(this.href);return false;
svejedno je to, ali opet nema sanse da je dobio toliko.. igrao sam i ja sisteme i sve i svasta i premala je uplata za toliki dobitak, ako pokaze listic sa isplatom i svime ja cu reci izvini pogrijesio sam, a ovako nema sanse.. 
Olimpija - Domžale (košarka)
Cedevita - Zadar
Neckar - Hannover (rukomet)
Iko ista o ovim parovima ?
Treba mi kvota 2 makar za danas
Cedevita - Zadar
Neckar - Hannover (rukomet)
Iko ista o ovim parovima ?
Treba mi kvota 2 makar za danas
- darknes001
- Kontakt:
Ah ode ovaj ovaj pdf na nesta... Pa ovdje je trebalo da se nalaze analize i prijedlozi parova, a ne da se raspravlja o nekim tamo stvarima, imate drugu temu kladionicarski cat pa tamo se raspravljajte i pisite a ovdje ostavite samo parove i prijedloge.
Bevanda jarane imal sta od ovih snokera sto se igraju sad u 12:30 izgleda mi ovaj Selby M. ko moguc 1 i ne znam sta je s ovim Allen M mozel i on dobiti da igram duplanje?
Canca drug imal sta od tenisa il ovih ranijih tekmi da se igra,a da je izgledno
Svaka cast na parovima koje postavis
Bevanda jarane imal sta od ovih snokera sto se igraju sad u 12:30 izgleda mi ovaj Selby M. ko moguc 1 i ne znam sta je s ovim Allen M mozel i on dobiti da igram duplanje?
Canca drug imal sta od tenisa il ovih ranijih tekmi da se igra,a da je izgledno
junhui 3-5 hawkins...
@mforce duboke isprike
@darkness ne slusaj me makar ti uplata bila 0,5 KM..
Junhui je kap što je prelila bocu (da,da - bocu!) uzimam pauzu, puno srece vam zelim ekipa. Pozdrav!
@mforce duboke isprike
@darkness ne slusaj me makar ti uplata bila 0,5 KM..
Junhui je kap što je prelila bocu (da,da - bocu!) uzimam pauzu, puno srece vam zelim ekipa. Pozdrav!
U desetom selu živi Antuntun!
Alkar-Split 1 @2,40
Jankovic-Vinci 1 @1,80
Tappara-HIFK Helsinki 1 @1,60
Banvit-Pinar K. 2 @3,00
Sretno!
Jankovic-Vinci 1 @1,80
Tappara-HIFK Helsinki 1 @1,60
Banvit-Pinar K. 2 @3,00
Sretno!
Zadnja izmjena: Falcaoo, dana/u 27 mar 2013, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
4:1AgresivnoDjubre je napisao/la:Zasto je kvota na Ekvador 1,85 ?
Ekvador je treci na tabeli na domacem terenu imaju omjer 5-0-0 uz gol razliku 9:1.
Dok je Paragvaj na zadnjem mjestu i u gostima ima omjer 0-1-5 uz gol razliku 3:13.
Po meni Ekvador-Paragvaj 1 1,85
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
sijeramadre
- Kontakt:
ryan anderson under 16
rukomet njemacka balingen 30 over
kosarka turska karsiyaka 71 over
i naravno stari dobri tomy haas 1 protiv ove curice francuske
sretno
rukomet njemacka balingen 30 over
kosarka turska karsiyaka 71 over
i naravno stari dobri tomy haas 1 protiv ove curice francuske
sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.