FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
"Neymar je kao i Justin Bieber. Dobar je, ali samo na YouTube klipovima!" - Barton.
mozda covjek nije ni tako daleko od istine
Svaka cast prijatelju NOVI, mislim da je klip idealan, dvije izvanredne sezone, nakon toga sezona u kojoj je Bayern sve izgubio sto je mogao osvojiti,i sada sezona u kojoj je opet sve u igri,aaa pitanje sta ce se uzeti...CroCHEF je napisao/la:- S guštom upravo pogledah video vezan za Robbena i dosadašnju karijeru u dresu Bavaraca:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl" onclick="window.open(this.href);return false; ... 7nhRUE301I
Nek odluci ko sta hoce i kako god hoce, moje se misljenje nece promjeniti, puno vise bih volio imati Robbena na terenu nego Mulca ili Shaq-a
Stern des Südens
Robben je izvrstan igrač! Stvarno mi se sviđa način na koji vodi loptu, ima šutinu i pol, ali je sebičan i nestabilan! Treba se mijenjat podhitno ili bi ga ja prodao već sad da je moguće. Ima Bayern i drugih solucija, a otvorena je opcija i kupovine kojeg novog igrača i Robben to treba shvatiti i već početi mijenjati stil igre i ponašanje, jer mu sebičnost i žaljenje što nije u prvoj postavi neće ništa pomoći.
Ja bi mu dao šansu da se do kraja sezone iskaže u BuLi, ali nikako u prvih XI u LP dok ne pokaže da je ponovo onaj stari, jer kao što rekoh postao je nestabilan i sebičniji nego prije i ta njegova zayebancija bi nas mogla skupo koštat.
I, btw; hvala, druže.
Ja bi mu dao šansu da se do kraja sezone iskaže u BuLi, ali nikako u prvih XI u LP dok ne pokaže da je ponovo onaj stari, jer kao što rekoh postao je nestabilan i sebičniji nego prije i ta njegova zayebancija bi nas mogla skupo koštat.
I, btw; hvala, druže.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne bi se toliko pisalo o njemu, barem ne brazilski mediji. Barton da je više trenirao umjesto davao glupe izjave možda bi i postao prosječan igrač a ovako je samo poznati kostolomac dok mu Diaby ne dođebadstuber je napisao/la:"Neymar je kao i Justin Bieber. Dobar je, ali samo na YouTube klipovima!" - Barton.

Tuttosport piše da mi opet pokušavamo dovesti Vidala.
Koliko god to u prvi mah izgledalo komično, kad se malo promisli, ovo je realna opcija (naravno na ljeto, ne sad).
Nama treba treća Weltklasse osmica, ako Gustavo ode. Jednom sam pokušao popisati kandidate za to i došao sam do nekoliko imena - Moutinho, Vidal, Marchisio, Thiago i Gündoğan.
L. Bendera sam prekrižio jer Völler a priori odbija svaku ponudu (ne mogu reći da nisam zadovoljan zbog toga).
Gündoğan vjerojatno nije opcija jer u doglednom vremenu možemo kupiti najviše 2 igrača Dortmunda, od čega je jedan Lewandowski, a drugi (potencijalno jednog dana) Götze. Upitna je Thiagova želja za napuštanjem Barçe, unatoč statusu u momčadi.
Zaboravite na Khediru i ostale defenzivne vezne, jer se prodaje najbolju čistu šesticu Europe zato jer ne paše u sistem, onda se ne kupuje drugi takav igrač.
Od ostalih igrača mi na pamet padaju Banega, Inler (Hitzfeldova švicarska veza, zna njemački, ali uskoro bude imao 29), Hamšik (malo slab u odbrani) i KPB.
Znači: Vidal, Marchisio, KPB, Banega i Moutinho. Izbor baš i nije širok.
Meni se najviše sviđa ideja s Moutinhom. Najkreativniji igrač od nabrojanih, a ništa lošiji u obrani.
Koliko god to u prvi mah izgledalo komično, kad se malo promisli, ovo je realna opcija (naravno na ljeto, ne sad).
Nama treba treća Weltklasse osmica, ako Gustavo ode. Jednom sam pokušao popisati kandidate za to i došao sam do nekoliko imena - Moutinho, Vidal, Marchisio, Thiago i Gündoğan.
L. Bendera sam prekrižio jer Völler a priori odbija svaku ponudu (ne mogu reći da nisam zadovoljan zbog toga).
Gündoğan vjerojatno nije opcija jer u doglednom vremenu možemo kupiti najviše 2 igrača Dortmunda, od čega je jedan Lewandowski, a drugi (potencijalno jednog dana) Götze. Upitna je Thiagova želja za napuštanjem Barçe, unatoč statusu u momčadi.
Zaboravite na Khediru i ostale defenzivne vezne, jer se prodaje najbolju čistu šesticu Europe zato jer ne paše u sistem, onda se ne kupuje drugi takav igrač.
Od ostalih igrača mi na pamet padaju Banega, Inler (Hitzfeldova švicarska veza, zna njemački, ali uskoro bude imao 29), Hamšik (malo slab u odbrani) i KPB.
Znači: Vidal, Marchisio, KPB, Banega i Moutinho. Izbor baš i nije širok.
Meni se najviše sviđa ideja s Moutinhom. Najkreativniji igrač od nabrojanih, a ništa lošiji u obrani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I ja bi rado volio vidjeti Joao u Bayernu
Nema šanse dovesti Artura, a ne vjerujem da će Ilkaya dovoditi. Braća Lars i Sven su ofanizvno limitirani igrači dok Recimo Joao i Arturo zabijaju često.

Nema šanse dovesti Artura, a ne vjerujem da će Ilkaya dovoditi. Braća Lars i Sven su ofanizvno limitirani igrači dok Recimo Joao i Arturo zabijaju često.
- farinelli123
- Kontakt:
Posto je zadnjih dana aktuelna prica o Robenovom statusu od sledece sezone i o potencijalnom odlasku, mislim da bih pokazao zeleno svetlo za njegov odlazak da me neko pita za misljenje.
Znamo mi koliko je on dao Bajernu, koliko je Bajern konkretniji i ubojitiji kad je on na terenu, i znamo da kad dodjU njegovih pet minuta jednostavno mu nema ravnog.
Uglavnom da ne duzim pricu i idem u neke bespotrebne analize, prodao bih ga prvoj ekipi koja ponudi 20m i jace. Ako ima takvih.
A, posto se pominju i neke potencijalne zamene ukoliko napusti klub, recimo, meni je uvek bio interesantan GAITAN iz Benfike. Mislim da bi se uklopio u Bajern bez problema.
A negde sam naisao na informaciju da je Patrik Herman na radaru nase uprave. Njega bih takodje angazovao momentalno.
Znamo mi koliko je on dao Bajernu, koliko je Bajern konkretniji i ubojitiji kad je on na terenu, i znamo da kad dodjU njegovih pet minuta jednostavno mu nema ravnog.
Uglavnom da ne duzim pricu i idem u neke bespotrebne analize, prodao bih ga prvoj ekipi koja ponudi 20m i jace. Ako ima takvih.
A, posto se pominju i neke potencijalne zamene ukoliko napusti klub, recimo, meni je uvek bio interesantan GAITAN iz Benfike. Mislim da bi se uklopio u Bajern bez problema.
A negde sam naisao na informaciju da je Patrik Herman na radaru nase uprave. Njega bih takodje angazovao momentalno.
•
Barton je sasvim upravu za Neymara, Kopokabana igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:

Danas je rodjendan najboljem golmanu svijeta.
Najezih se na ovaj komentar!!! Je li hoces da kazes da bi Herman mogao dostojno zamijeniti Robbena? Imamo Müllera koji trenutno uzima Robbenovu minutazu,je li mislis da bi se Herman mogao boriti sa Mulcem za prvu postavu???farinelli123 je napisao/la:A negde sam naisao na informaciju da je Patrik Herman na radaru nase uprave. Njega bih takodje angazovao momentalno.
Ako ce se Robben vec prodati,ja zelim igraca njegovih karakteristika, znaci igrac koji ce Mulcu zagorcati zivot, koji ce izvlaciti 120% iz i jednog i drugog. Takav igrac se treba spominjati u kontekstu sa Bayernom a ne Herman.
Nemojte me pogresno shvatiti, Herman je super igrac,ali realno gledajuci tesko da bi se mogao izboriti za svoje mjesto medju prvih 11...
Stern des Südens
- brzitesanj
- Kontakt:
Igra zadnjeg veznog u repki ako se ne varam.
- brzitesanj
- Kontakt:
Igrao je sinoć desnog beka a u petak igrao zadnjeg veznog. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Umoran sam od tih rasprava oko Robbena.
Neka struka i trener odluče u srpnju ili kolovozu što s njime. Mene više ovo ne interesira jer sam umoran od ponavljanja ala papagaj.
Čovjekov jedini problem je trenutno što ne može pogoditi gol kao što je nekoć pogađao. Da se on promijenio, promijenio se koliko god neki ljudi bili slijepi od svojih negativnih osjećaja prema njemu. To nije Robben iz 2009/10. i 2010/11., već neki novi od prošle sezone, a posebno ove. Jedino što je žalosno je to što je njegova ubojitost ostala u 2010/11., ovako se na njega ne mogu žaliti s obzirom u kakvoj je trenutno situaciji i koliko on igra. Više nije nezaobilazan, bez njega se može i igralo se dosta utakmica ove sezone, čovjek se nije u potpunosti našao, a to njegovo tijelo ga i dalje muči sa sitnim ozljedama i pauzama što opet dovoljno frustrira i osjeti se nakon 2 propuštene utakmice, start utakmice s klupe, itd. itd.
Svijet neće propasti ako ode jer se Shaqiriju otvara mjesto na krilu da istisne Müllera i tu napravi karijeru gdje je u Baselu krenuo odlično.
Ako se mene pita trenutno jesam li za prodaju ili ne, onda moram reći da mi je u potpunosti svejedno. U ovom novom Bayernu bih trebao gledati isključivo ciljeve i nakon toga (ne)uspjehe, a ne igru, sustav, ovo-ono.
Sve više nekako gubim na tom osjećaju pošto sve ono nekad tipično za Bayern izumire. Atmosfera na stadionu je propala i uskoro ćemo imati kazališnu publiku, igrači se počinju prodavati zbog sustava igre umjesto toga što nisu dovoljno kvalitetni, što su potrošeni, zasićeni ili zdravlje i trener im ne dopuštaju da igraju.
Neka struka i trener odluče u srpnju ili kolovozu što s njime. Mene više ovo ne interesira jer sam umoran od ponavljanja ala papagaj.
Čovjekov jedini problem je trenutno što ne može pogoditi gol kao što je nekoć pogađao. Da se on promijenio, promijenio se koliko god neki ljudi bili slijepi od svojih negativnih osjećaja prema njemu. To nije Robben iz 2009/10. i 2010/11., već neki novi od prošle sezone, a posebno ove. Jedino što je žalosno je to što je njegova ubojitost ostala u 2010/11., ovako se na njega ne mogu žaliti s obzirom u kakvoj je trenutno situaciji i koliko on igra. Više nije nezaobilazan, bez njega se može i igralo se dosta utakmica ove sezone, čovjek se nije u potpunosti našao, a to njegovo tijelo ga i dalje muči sa sitnim ozljedama i pauzama što opet dovoljno frustrira i osjeti se nakon 2 propuštene utakmice, start utakmice s klupe, itd. itd.
Svijet neće propasti ako ode jer se Shaqiriju otvara mjesto na krilu da istisne Müllera i tu napravi karijeru gdje je u Baselu krenuo odlično.
Ako se mene pita trenutno jesam li za prodaju ili ne, onda moram reći da mi je u potpunosti svejedno. U ovom novom Bayernu bih trebao gledati isključivo ciljeve i nakon toga (ne)uspjehe, a ne igru, sustav, ovo-ono.
Sve više nekako gubim na tom osjećaju pošto sve ono nekad tipično za Bayern izumire. Atmosfera na stadionu je propala i uskoro ćemo imati kazališnu publiku, igrači se počinju prodavati zbog sustava igre umjesto toga što nisu dovoljno kvalitetni, što su potrošeni, zasićeni ili zdravlje i trener im ne dopuštaju da igraju.
[youtube][/youtube]
E moj Neueru znaš ga i ti usrati momački.
E moj Neueru znaš ga i ti usrati momački.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sefica kaze da ce biti organizovanje tek za drugu utakmicu, znaci 10.4.amidza seco je napisao/la: pa sta vam kaze sefica, hoce l bit sta
Sefica nije fizicki u mogucnosti da to organizuje, tako da nam kodkucna atmosfera ostaje, odnosno sabura do uzvrata(G)Omo bavarac je napisao/la: Hajde dokture, skontaj nam to sa organizatoricom, da otkazemo preostale ponude.
Do kada ostajes u bosanskom pasaluku?amidza seco je napisao/la: ja krecem aBd u srijedu
Ako je vjerovati AccuWeather-u (on obicno ne laze), 10.4. ce biti suncano sa naoblakomamidza seco je napisao/la: kakvo je vrijeme u tuzli?
Zar nije lakse Lukavcu doci u Tz? Sto vise to veselijeproFCB je napisao/la: A sta mislite da doletite u Lukavac?

Sinoc su nasi igraci bili manje aktivni nego u petak... Mozda cuvaju snagu za utorka

Sent from my Philips Smart TV.
poz. momci nije me bilo pa reko red je da se prozbori ha ja
.Vidim uveliko se raspravlja o ostanku ili eventualnom odlasku robena .Po meni jako preuranjeno da se o tome pise ili stavlja neka anketa kada bude kraj sezone kada uzmemo sve aBd.onda cemo o tome da opletemo momacki jel more.Licno sto se roben mora ostati on je jedan od temelja na kojim se izgradio ovaj bayern ,svi znamo da to nije onaj stari roben ali sigurno jos uvijek covjek koji jednim potezom moze rijesti utakmicu ,po meni jako su male sanse da roben ode jer danas naci igraca njegovog kalibra tesko bez masnih para ,imamo djerdana
koji nije dosljedan robenu sigurno ima potencijala ali mora mnogo jos raditi.

Neuer
Uvijek je nakav hiperaktivan na golu. Imaš osjećaj da želi biti igrač a ne golman.

Uvijek je nakav hiperaktivan na golu. Imaš osjećaj da želi biti igrač a ne golman.
Razumijem u potpunosti Neuera... Frajer nema puno posla i odlucio je sam dokazati da mu se moze dati gol 
Samo se nadam da je zavrsio sa demonstracijom
I da, slazem se GALom, ostavimo Robbena za kraj sezone B-)

Sent from my Philips Smart TV.
Ostavit ga da, samo mora mjenjat stil igre ovo mu sad ne stoji/lezi nikako..dr.adnan je napisao/la:Razumijem u potpunosti Neuera... Frajer nema puno posla i odlucio je sam dokazati da mu se moze dati gol

19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.