FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

badstuber
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la badstuber » 25 mar 2013, 22:58

"Neymar je kao i Justin Bieber. Dobar je, ali samo na YouTube klipovima!" - Barton.

mozda covjek nije ni tako daleko od istine

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 mar 2013, 23:08

CroCHEF je napisao/la:- S guštom upravo pogledah video vezan za Robbena i dosadašnju karijeru u dresu Bavaraca:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl" onclick="window.open(this.href);return false; ... 7nhRUE301I
Svaka cast prijatelju NOVI, mislim da je klip idealan, dvije izvanredne sezone, nakon toga sezona u kojoj je Bayern sve izgubio sto je mogao osvojiti,i sada sezona u kojoj je opet sve u igri,aaa pitanje sta ce se uzeti...

Nek odluci ko sta hoce i kako god hoce, moje se misljenje nece promjeniti, puno vise bih volio imati Robbena na terenu nego Mulca ili Shaq-a
Stern des Südens

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 26 mar 2013, 08:31

Robben je izvrstan igrač! Stvarno mi se sviđa način na koji vodi loptu, ima šutinu i pol, ali je sebičan i nestabilan! Treba se mijenjat podhitno ili bi ga ja prodao već sad da je moguće. Ima Bayern i drugih solucija, a otvorena je opcija i kupovine kojeg novog igrača i Robben to treba shvatiti i već početi mijenjati stil igre i ponašanje, jer mu sebičnost i žaljenje što nije u prvoj postavi neće ništa pomoći.

Ja bi mu dao šansu da se do kraja sezone iskaže u BuLi, ali nikako u prvih XI u LP dok ne pokaže da je ponovo onaj stari, jer kao što rekoh postao je nestabilan i sebičniji nego prije i ta njegova zayebancija bi nas mogla skupo koštat.

I, btw; hvala, druže.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2013, 12:44

badstuber je napisao/la:"Neymar je kao i Justin Bieber. Dobar je, ali samo na YouTube klipovima!" - Barton.

mozda covjek nije ni tako daleko od istine
Ne bi se toliko pisalo o njemu, barem ne brazilski mediji. Barton da je više trenirao umjesto davao glupe izjave možda bi i postao prosječan igrač a ovako je samo poznati kostolomac dok mu Diaby ne dođe :)

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 26 mar 2013, 20:19

Tuttosport piše da mi opet pokušavamo dovesti Vidala.

Koliko god to u prvi mah izgledalo komično, kad se malo promisli, ovo je realna opcija (naravno na ljeto, ne sad).

Nama treba treća Weltklasse osmica, ako Gustavo ode. Jednom sam pokušao popisati kandidate za to i došao sam do nekoliko imena - Moutinho, Vidal, Marchisio, Thiago i Gündoğan.
L. Bendera sam prekrižio jer Völler a priori odbija svaku ponudu (ne mogu reći da nisam zadovoljan zbog toga).

Gündoğan vjerojatno nije opcija jer u doglednom vremenu možemo kupiti najviše 2 igrača Dortmunda, od čega je jedan Lewandowski, a drugi (potencijalno jednog dana) Götze. Upitna je Thiagova želja za napuštanjem Barçe, unatoč statusu u momčadi.

Zaboravite na Khediru i ostale defenzivne vezne, jer se prodaje najbolju čistu šesticu Europe zato jer ne paše u sistem, onda se ne kupuje drugi takav igrač.

Od ostalih igrača mi na pamet padaju Banega, Inler (Hitzfeldova švicarska veza, zna njemački, ali uskoro bude imao 29), Hamšik (malo slab u odbrani) i KPB.

Znači: Vidal, Marchisio, KPB, Banega i Moutinho. Izbor baš i nije širok.
Meni se najviše sviđa ideja s Moutinhom. Najkreativniji igrač od nabrojanih, a ništa lošiji u obrani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2013, 20:25

I ja bi rado volio vidjeti Joao u Bayernu ;)

Nema šanse dovesti Artura, a ne vjerujem da će Ilkaya dovoditi. Braća Lars i Sven su ofanizvno limitirani igrači dok Recimo Joao i Arturo zabijaju često.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 mar 2013, 21:39

Posto je zadnjih dana aktuelna prica o Robenovom statusu od sledece sezone i o potencijalnom odlasku, mislim da bih pokazao zeleno svetlo za njegov odlazak da me neko pita za misljenje.

Znamo mi koliko je on dao Bajernu, koliko je Bajern konkretniji i ubojitiji kad je on na terenu, i znamo da kad dodjU njegovih pet minuta jednostavno mu nema ravnog.

Uglavnom da ne duzim pricu i idem u neke bespotrebne analize, prodao bih ga prvoj ekipi koja ponudi 20m i jace. Ako ima takvih.

A, posto se pominju i neke potencijalne zamene ukoliko napusti klub, recimo, meni je uvek bio interesantan GAITAN iz Benfike. Mislim da bi se uklopio u Bajern bez problema.
A negde sam naisao na informaciju da je Patrik Herman na radaru nase uprave. Njega bih takodje angazovao momentalno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2013, 21:58

Barton je sasvim upravu za Neymara, Kopokabana igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 mar 2013, 00:50

slika

Danas je rodjendan najboljem golmanu svijeta.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 mar 2013, 01:04

farinelli123 je napisao/la:A negde sam naisao na informaciju da je Patrik Herman na radaru nase uprave. Njega bih takodje angazovao momentalno.
Najezih se na ovaj komentar!!! Je li hoces da kazes da bi Herman mogao dostojno zamijeniti Robbena? Imamo Müllera koji trenutno uzima Robbenovu minutazu,je li mislis da bi se Herman mogao boriti sa Mulcem za prvu postavu???

Ako ce se Robben vec prodati,ja zelim igraca njegovih karakteristika, znaci igrac koji ce Mulcu zagorcati zivot, koji ce izvlaciti 120% iz i jednog i drugog. Takav igrac se treba spominjati u kontekstu sa Bayernom a ne Herman.
Nemojte me pogresno shvatiti, Herman je super igrac,ali realno gledajuci tesko da bi se mogao izboriti za svoje mjesto medju prvih 11...
Stern des Südens

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 mar 2013, 06:05

Alaba ponovo strijelac za Austriju :)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2013, 06:07

Igra zadnjeg veznog u repki ako se ne varam.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 mar 2013, 06:16

Igrao je sinoć desnog beka a u petak igrao zadnjeg veznog. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 27 mar 2013, 09:27

Umoran sam od tih rasprava oko Robbena.

Neka struka i trener odluče u srpnju ili kolovozu što s njime. Mene više ovo ne interesira jer sam umoran od ponavljanja ala papagaj.
Čovjekov jedini problem je trenutno što ne može pogoditi gol kao što je nekoć pogađao. Da se on promijenio, promijenio se koliko god neki ljudi bili slijepi od svojih negativnih osjećaja prema njemu. To nije Robben iz 2009/10. i 2010/11., već neki novi od prošle sezone, a posebno ove. Jedino što je žalosno je to što je njegova ubojitost ostala u 2010/11., ovako se na njega ne mogu žaliti s obzirom u kakvoj je trenutno situaciji i koliko on igra. Više nije nezaobilazan, bez njega se može i igralo se dosta utakmica ove sezone, čovjek se nije u potpunosti našao, a to njegovo tijelo ga i dalje muči sa sitnim ozljedama i pauzama što opet dovoljno frustrira i osjeti se nakon 2 propuštene utakmice, start utakmice s klupe, itd. itd.

Svijet neće propasti ako ode jer se Shaqiriju otvara mjesto na krilu da istisne Müllera i tu napravi karijeru gdje je u Baselu krenuo odlično.

Ako se mene pita trenutno jesam li za prodaju ili ne, onda moram reći da mi je u potpunosti svejedno. U ovom novom Bayernu bih trebao gledati isključivo ciljeve i nakon toga (ne)uspjehe, a ne igru, sustav, ovo-ono.

Sve više nekako gubim na tom osjećaju pošto sve ono nekad tipično za Bayern izumire. Atmosfera na stadionu je propala i uskoro ćemo imati kazališnu publiku, igrači se počinju prodavati zbog sustava igre umjesto toga što nisu dovoljno kvalitetni, što su potrošeni, zasićeni ili zdravlje i trener im ne dopuštaju da igraju.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2013, 11:40

[youtube][/youtube]

E moj Neueru znaš ga i ti usrati momački. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 mar 2013, 12:21

amidza seco je napisao/la: pa sta vam kaze sefica, hoce l bit sta
Sefica kaze da ce biti organizovanje tek za drugu utakmicu, znaci 10.4.
(G)Omo bavarac je napisao/la: Hajde dokture, skontaj nam to sa organizatoricom, da otkazemo preostale ponude.
Sefica nije fizicki u mogucnosti da to organizuje, tako da nam kodkucna atmosfera ostaje, odnosno sabura do uzvrata
amidza seco je napisao/la: ja krecem aBd u srijedu
Do kada ostajes u bosanskom pasaluku?
amidza seco je napisao/la: kakvo je vrijeme u tuzli?
Ako je vjerovati AccuWeather-u (on obicno ne laze), 10.4. ce biti suncano sa naoblakom
proFCB je napisao/la: A sta mislite da doletite u Lukavac?
Zar nije lakse Lukavcu doci u Tz? Sto vise to veselije ;-) Jer ako nece Muhamed brijegu...

Sinoc su nasi igraci bili manje aktivni nego u petak... Mozda cuvaju snagu za utorka :-)
Sent from my Philips Smart TV.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 mar 2013, 12:27

poz. momci nije me bilo pa reko red je da se prozbori ha ja 8-) .Vidim uveliko se raspravlja o ostanku ili eventualnom odlasku robena .Po meni jako preuranjeno da se o tome pise ili stavlja neka anketa kada bude kraj sezone kada uzmemo sve aBd.onda cemo o tome da opletemo momacki jel more.Licno sto se roben mora ostati on je jedan od temelja na kojim se izgradio ovaj bayern ,svi znamo da to nije onaj stari roben ali sigurno jos uvijek covjek koji jednim potezom moze rijesti utakmicu ,po meni jako su male sanse da roben ode jer danas naci igraca njegovog kalibra tesko bez masnih para ,imamo djerdana :D koji nije dosljedan robenu sigurno ima potencijala ali mora mnogo jos raditi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2013, 13:42

Neuer :lol:

Uvijek je nakav hiperaktivan na golu. Imaš osjećaj da želi biti igrač a ne golman.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 mar 2013, 15:41

Razumijem u potpunosti Neuera... Frajer nema puno posla i odlucio je sam dokazati da mu se moze dati gol ;-)

Samo se nadam da je zavrsio sa demonstracijom ;-)

I da, slazem se GALom, ostavimo Robbena za kraj sezone B-)
Sent from my Philips Smart TV.

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 27 mar 2013, 15:46

dr.adnan je napisao/la:Razumijem u potpunosti Neuera... Frajer nema puno posla i odlucio je sam dokazati da mu se moze dati gol ;-)

Samo se nadam da je zavrsio sa demonstracijom ;-)

I da, slazem se GALom, ostavimo Robbena za kraj sezone B-)
Ostavit ga da, samo mora mjenjat stil igre ovo mu sad ne stoji/lezi nikako.. :roll:
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.