Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jos ste vi mladi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nek si ti iskusanOtelo je napisao/la:Jos ste vi mladi![]()
![]()
Pa jesam,s'a os?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima li netko ispravan crack fix za fm2013?
nemoj,bojim te se bez smajlijaOtelo je napisao/la:Pa jesam,s'a os?
sorry,iskusni
Pa u onom jesam,ako znas na sta mislim
@HADEN nema
I know what you mean.
sio engleski kako špreham
sio engleski kako špreham
Dobar si
If you know what i mean,than i know what i mean and everybody know what i mean, 'couse i mean that you know that you know what i mean
Si'o sad
If you know what i mean,than i know what i mean and everybody know what i mean, 'couse i mean that you know that you know what i mean
Si'o sad
Kakve utakmice ba, psihologija se štreba, msm sprema se da se prepiše
valjda nema profesorice na forumu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Cautinho
ma kakvi problemi,po cijeli dan na forumu,a petice padaju
imam ih oko 28-9
Otelo
S obzirom na obzir,da je moj obzir obzirniji od tvog obzira,tvoj obzira ne dolazi u obzir.
ma kakvi problemi,po cijeli dan na forumu,a petice padaju
imam ih oko 28-9
Otelo
S obzirom na obzir,da je moj obzir obzirniji od tvog obzira,tvoj obzira ne dolazi u obzir.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A ne ulazim na chat kad vidim da skolarci vladajuDex je napisao/la:Aj jesi zaostoPapastathopoulos je napisao/la:Legendo, koje slike, ko se to skid'o ?
De i meni na PPSlike nije vidio
Aj mi sad send na PP
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
*eb se sad
I win.
Given the consideration that my account considerate of your matter, your matter is not an option.
Given the consideration that my account considerate of your matter, your matter is not an option.
nisi,nego mi se samo ne da vise.Umoran sam nesto a sutra Vesilka,da Bog sacuva
Ajmo svi Fatihu za mene
Ajmo svi Fatihu za mene
That's not gona happendCautinho je napisao/la:Jos mi niste odgovorili za onu rakiju,stvarno pitam jer me zanima.
Ma pij slobodno rakiju, za maksuzije još nisi.
Hoćete da ja počnem šprehat engleski, ne idem ja džaba vršit diskusije o knjizi na engleskom u Konjicu
Hoćete da ja počnem šprehat engleski, ne idem ja džaba vršit diskusije o knjizi na engleskom u Konjicu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovi Turci na svom terenu meda ne mogu protiv Mađara 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
I dalje te zanimaCautinho je napisao/la:Jos mi niste odgovorili za onu rakiju,stvarno pitam jer me zanima.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.