@Haden
vidi na FM2013
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako mu taj klub da papire moze sta hoce.PozHADEN je napisao/la:Pozdrav svima
Imam jedno pitanje, ako neko moze odgovoriti...hvala.
Znaci imam prijatelja igra u drugoj ligi federacije - sjever, stvar je u tome sto zeli preci u klub nizeg ranga jer mu je previse obaveze te nemoze sve stici kako treba. Stvar je u tome sto je on kako sam razumio odigrao predkolo za tu ekipu u kojoj je trenutno... Je li moguce da sada predje u drugi klub nize lige, bez obzira sto je odigrao tu tekmu?
posjeti lshunter.tvbazeni je napisao/la:gledam sad dijete napravilo aplikaciju i dobio 23 miliona kuna![]()
![]()
![]()
a ja kabla ne znam spojiti...
btw.ima li neko link večeras Francuska-Španija,biće na AS4,ali kako naćI?
Isti sam ti hahah,jbg neko je talentovan za neke stvari i to maksimalno koristiAmoxicillin je napisao/la:bazeni je napisao/la:gledam sad dijete napravilo aplikaciju i dobio 23 miliona kuna![]()
![]()
![]()
a ja kabla ne znam spojiti...
btw.ima li neko link večeras Francuska-Španija,biće na AS4,ali kako naćI?
kaže meni tata,gledaj dijete uze pare,a ti danas ne znaš kabal spojitiJHam je napisao/la:@bazeni gledaj ti tu tekmu mozda i ti sta napravis![]()
i ja sam isto levat sto se tice tih stvari,pojma nemambazeni je napisao/la:kaže meni tata,gledaj dijete uze pare,a ti danas ne znaš kabal spojitiJHam je napisao/la:@bazeni gledaj ti tu tekmu mozda i ti sta napravis![]()
![]()
kaže de napravi išta,pipu nekakvu,išta
Bezicna strujabazeni je napisao/la:uh šta bih ja uradio za tih 23 miliona...đ
ima li neko prijedlog šta nam fali u životu da izumim??
Ooo jesi li to i ti ljevoruk?Otelo je napisao/la:fali nam mis prilagodjen lijevoj ruci![]()
![]()
![]()
a šta to radiš desnom?Otelo je napisao/la:fali nam mis prilagodjen lijevoj ruci![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.