Nek' su šank i boca Džeka tu, ostalo je svakako suvišnoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Fergiev ured na OT-u.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nek' su šank i boca Džeka tu, ostalo je svakako suvišnoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Fergiev ured na OT-u.![]()
Fergie je napisao/la:Au jesmo institucija, eto i full clanak![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ferguso ... ace/101287" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da ce Rooney odmarat. Mozda Kagawa zaigra...trxel je napisao/la:Protiv Sunderlanda u spicu Chica-Welbeck, ispod Rooney, ljevo Young. Welbeck i Young ce mijenjati mjesta na krilima, to je neka moja zamisao.
Moguce. Dobra ova zamisao sa 11 najsvjezijih, nek ginu sljedecu utakmicu, pa onda vidit, sta kako protiv plavaca.Cartman je napisao/la:Mislim da ce Rooney odmarat. Mozda Kagawa zaigra...trxel je napisao/la:Protiv Sunderlanda u spicu Chica-Welbeck, ispod Rooney, ljevo Young. Welbeck i Young ce mijenjati mjesta na krilima, to je neka moja zamisao.
Kako misliš bocA ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nek' su šank i boca Džeka tu, ostalo je svakako suvišnoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Fergiev ured na OT-u.![]()
Fina prilika da zaigraju svi oni koji nisu igrali za reprezentacije, stim da opet uzmemo Sunderlandu sva tri boda, ne treba ih zaboravit od prošle sezone... Volio bi da Hernandez odigra čitavu utakmicu, samim tim da bude u pripravnosti i na klupi za Chelsea, drago mi je što će Jones najvjerovatnije zaigrat, što brži i bolji oporavak i povratak da doživi.. Buttner isto da dobije zaslužene minute. Dosta izrotiran al' idalje jak tim i dovoljan za pobjeduprotiv Sunderland-a:
--------------De Gea--------------
Jones---Evans---Smalling---Buttner
-----------Giggs---Anderson----------
---Valencia---Kagawa---Young---
--------------Hernandez---------------
Naš vjerovatno najjači sastav, vrijeme je da RVP vrati golgetersku formu.. Volio bi vidjet i Kagawu uključenog protiv Chelsea, ali opet, sa Fergusonom se ništa ne zna, pa nas ništa ne može ni iznenadit po pitanju sastava za ove dvije utakmice, drugu dosta bitniju od prve..protiv Chelsea:
--------------De Gea--------------
Rafael---Vidić---Ferdinand---Evra
--------Carrick---Cleverley---------
-----Nani---Rooney---Welbeck-----
------Robin van Persie--------
FlašaMoR je napisao/la:Kako misliš bocA ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nek' su šank i boca Džeka tu, ostalo je svakako suvišnoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Fergiev ured na OT-u.![]()
Zar nije Lens zabio cetvrti gol za Nizozemsku?trxel je napisao/la:Evo i treci za Robina.. Masina se polako budi..
Da, prvi je asist.Rooney88 je napisao/la:Zar nije Lens zabio cetvrti gol za Nizozemsku?trxel je napisao/la:Evo i treci za Robina.. Masina se polako budi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.