FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 26 mar 2013, 11:21

SarajlijaTM je napisao/la:Joj Brkovića tinejdzera,sto je fasovao "Bolest poljubca" :lol: :lol: :lol:

Ne treba ga samo po dzepu opaliti,nego mu i jos jedan samar zveknuti da skonta da nema vise 15g

Boze sacuvaj sta se nama desava,jos samo da kerla ocelavi i to je to :mrgreen:
si lud :lol: al se ismija :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 mar 2013, 12:22

Ove godine bas nemamo srece sa povredama.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 mar 2013, 12:24

Brz oporavak Brkoviću.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 mar 2013, 12:27

Ovoliki broj povreda po meni ne moze biti puka slucajnost.

1) Ili se trenira pogresno (nevjerujem u to)

2) trenira se previse a igraci nisu spremni na to (opet sumnjam u to jer ima dosta igraca koji su tu od ranije i trebali su se do sada priviknut na tempo rada)

3) losi tereni ( u ovo sam 100% ubijedzen da je najveci razlog povredama)

4) pogresna oprema (mislim na kopacke znaci pogresni kramponi, da postoji i takvo nesto ali to je usko povezano sa podlogom na kojoj se trenira)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 26 mar 2013, 12:45

zeljocity je napisao/la:Ovoliki broj povreda po meni ne moze biti puka slucajnost.

2) trenira se previse a igraci nisu spremni na to (opet sumnjam u to jer ima dosta igraca koji su tu od ranije i trebali su se do sada priviknut na tempo rada)

4) pogresna oprema (mislim na kopacke znaci pogresni kramponi, da postoji i takvo nesto ali to je usko povezano sa podlogom na kojoj se trenira)
mislim da je ovo pod 2; previse on njih slomi,hoce masine od njih da napravi,a oni izgleda nemaju bas takvu konstituciju...
Amare hvala ti...

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 26 mar 2013, 13:02

Čitam u današnjem "Sportu" sastav koji je igrao u Travniku. Između ostalog, igrali su i Obučina, Sadiković.. Spominje se i ime Rovčanina. Da se to Rova nije vratio u Želju ili ima neki drugi s istim prezimenom?

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 26 mar 2013, 13:10

mavi je napisao/la:Čitam u današnjem "Sportu" sastav koji je igrao u Travniku. Između ostalog, igrali su i Obučina, Sadiković.. Spominje se i ime Rovčanina. Da se to Rova nije vratio u Želju ili ima neki drugi s istim prezimenom?
Ne vjerujem da je on, gledao sam tekmu ali njega nisam vidio. Valjda bi ga primjetio :)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 mar 2013, 13:20

zeljocity je napisao/la:Ovoliki broj povreda po meni ne moze biti puka slucajnost.

brkovic se razbolio nije se povrijedio
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 26 mar 2013, 13:25

Rusmir Cviko "igrač" za sve poslove u Želji , napustio je tim sa Grbavice . Cviko je bio jedan od asistenata Amara Osima , bez zvanične funkcije , sa "mali milion obaveza" . Nezvanično sa Aamarom se rastao zbog neslaganja ali na "korektan " način . Cviko je trener sa profi licencom , zavidne menadžerske reputacije u nogometnom svijetu .
Premda je za klub uradio jako puno , profitirali su drugi sa puno manjim učinkom . Gospodski je pokupio svoje stvari i otišao u Belgiju .

"Avazov Sport "
Brkica

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 mar 2013, 13:31

Choks je napisao/la:Rusmir Cviko "igrač" za sve poslove u Želji , napustio je tim sa Grbavice . Cviko je bio jedan od asistenata Amara Osima , bez zvanične funkcije , sa "mali milion obaveza" . Nezvanično sa Aamarom se rastao zbog neslaganja ali na "korektan " način . Cviko je trener sa profi licencom , zavidne menadžerske reputacije u nogometnom svijetu .
Premda je za klub uradio jako puno , profitirali su drugi sa puno manjim učinkom . Gospodski je pokupio svoje stvari i otišao u Belgiju .

"Avazov Sport "
Ovo mi se ne sviđa nimalo, bojim se daje nestalo novca pa od Želje mnogi dižu ruke.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 mar 2013, 13:38

Semper je napisao/la:
Choks je napisao/la:Rusmir Cviko "igrač" za sve poslove u Želji , napustio je tim sa Grbavice . Cviko je bio jedan od asistenata Amara Osima , bez zvanične funkcije , sa "mali milion obaveza" . Nezvanično sa Aamarom se rastao zbog neslaganja ali na "korektan " način . Cviko je trener sa profi licencom , zavidne menadžerske reputacije u nogometnom svijetu .

"Avazov Sport "
Ovo mi se ne sviđa nimalo, bojim se daje nestalo novca pa od Želje mnogi dižu ruke.
de mi reci kad je bilo para :D , kako ce biti para kad nismo nikog prodali niti imamo jake sponzore niti od TV para dobivamo neku znacajnu lovu ;) niti su nam turci platili :lol: al tome ima vec podosta tako da nesto nevjerujem da su ove sezone ozbiljno racunali na te pare , ljudi u klubu su imali cilj zadrzati igrace sto su i ostvarili i osvojiti trofeje a na dobrom smo putu , sve je isto kao sto je bilo na pocetku ove sezone. a sad ce poceti suplja u prazno zbog cega je otisao ...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 mar 2013, 13:48

A izvor informacije je avazov Sport. Zar ima neko ko i dalje ozbiljno shvata njih i njihove (kvazi)novinare .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 mar 2013, 13:55

Kad danas igraju?
Keep walking.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 26 mar 2013, 14:00

Evo te vijesti...
slika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 26 mar 2013, 14:16

Evo hina jopet :lol: Maleni suljic i hadzic najavljuju titulu :roll:
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2013, 15:38

http://www.ra.diosarajevo.ba/novost/107268" onclick="window.open(this.href);return false;

E svasta... Brkovic obolio od mononukleoze... nema ga do kraja sezone, a i za sljedecu je upitan.... :roll: A taman kontam nece vise biti povreda i sl

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 mar 2013, 15:42

Zola gol!! 8-)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 mar 2013, 15:43

Zolotic !
FKŽ !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 26 mar 2013, 15:45

kakva golcina Zolotica :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 mar 2013, 15:46

Brković van terena zbog bolesti

http://fkzeljeznicar.ba/brkovic-van-ter ... esti/4921/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 25 gostiju.