Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 25 mar 2013, 23:16

Sutra ce nam sneg i los teren predstavljati problem za nasu tika taka igru te ce se Skoti bolje snaci svojim bunarenjem i dobiti. Cenim da ce tako biti neki izgovor posle meca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 mar 2013, 23:20

Devil je napisao/la:Sutra ce nam sneg i los teren predstavljati problem za nasu tika taka igru te ce se Skoti bolje snaci svojim bunarenjem i dobiti. Cenim da ce tako biti neki izgovor posle meca.
I nemoj zaboravit ono."a na osnovu jedne utakmice neću prekidati misiju koju sam započeo,ja vjerujem u ono što radim i uvjeren sam u uspjeh"... :mrgreen:
Mens sana in corpore sano.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2013, 23:21

djoleprijedor je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sutra ce nam sneg i los teren predstavljati problem za nasu tika taka igru te ce se Skoti bolje snaci svojim bunarenjem i dobiti. Cenim da ce tako biti neki izgovor posle meca.
I nemoj zaboravit ono."a na osnovu jedne utakmice neću prekidati misiju koju sam započeo,ja vjerujem u ono što radim i uvjeren sam u uspjeh"... :mrgreen:
Ako treba ja cu da umrem za ideju ili tako je isla ona cuvena recenica iz onog raspalog intervjua za Sport.Jbt kao da je Beogradski sindikat. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 mar 2013, 23:23

Devil je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:
Ako treba ja cu da umrem za ideju ili tako je isla ona cuvena recenica iz onog raspalog intervjua za Sport.Jbt kao da je Beogradski sindikat. :roll:
Ma najvažnije je da igrači pjevaju himnu jbg ti :mrgreen: Uvjek imamo alternativu,nemoj misliti da Miha nema keca u rukavu,ako ne odemo na SP,uvjek možemo otići na Evroviziju i izdominirati sa 11 pjevača :D :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 mar 2013, 23:42

Devil je napisao/la:
Mec na Karadjordju.Sasvim dovoljna najava ja volje za nesta vise nemam. Ocekujem ponovo nista,odo' cisto onako da gledam fudbal i da se smrznem. :roll: :D
Obavezno da si za sve nas ovde urlao protiv Toleta i Mihe... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 mar 2013, 08:56

Dojma sam da ste i vi ovdje i mediji u Srbiji pretjerali s kritikama prema reprezentaciji. Nije Srbija u ZG uopće izgledala tako loše kao što po nekima ispada. Ipak ste igrali protiv objektivno kvalitetnije i iskusnije momčadi. Baš me je zanimalo kako ćete izgledati (pošto vas nisam odavno gledao) i moram priznati da je to izgledalo sasvim pristojno. Da je na drugoj strani bio neki drugi protivnik u rangu Hrvatske sigurno kritike ne bi bile tako negativne. My point is: javnost je razočarana jer se izgubilo od mrskog rivala, a onda se tu rivalovu pobjedu ide "umanjiti" neosnovanim omalovažavanjem vlastite repke.

Srbiji definitivno treba bolji izbornik. Niša je nedovoljno kvalitetan za ovaj posao, a onda još dodatno gubeći vrijeme na sporednim stvarima uopće ne uspjeva zamaskirati tu svoju nekvalitetu. Ja bih rekao da on, kao i Štico, vodi reprezentaciju kao kakav kockar, pa vuče poteze na granici zdravog razuma (Stevanović umjesto Tadića) pod parolom "ako prođe - prođe"; razlika je samo u tome što Štico ima jaču momčad pa mu zasad prolazi. Na vašu žalost mislim da ćete ga još neko vrijeme gledati, pošto si je kao pravi patriota osigurao finu otpremninu za slučaj otkaza.

Što se tiče momčadi Srbije, to je skup igrača u rasponu od odličnih do tragikomičnih. Znači, ima tu i kvalitete i talenta, ali bogami i poprilično gnjoja. Golmane je nezahvalno procjenjivati po jednoj utakmici, ali onaj Brkić mi djeluje poprilično loše. Obrana je ok, izuzev Kolarova koji je defanzivno stravično loš i preko kojeg će vas svaka ozbiljnija reprezentacija uništiti. On ako već mora igrati jer je ime, onda ga je bolje držati u vezi ili na krilu. Što se tiče veznjaka, Đuričić i Tadić su poprilično zanimljivi igrači, a kada zaigraju za veće klubove vidjeti ćemo njihove realne domete; Ignjovski mi djeluje kao klasični pitbull, ali me je jako ugodno iznenadio borbenošću (u Werderu djeluje dosta plahije); Tošić je solidan igrač i ništa više; Stevanović i Radovniković (mislim da se tako zove) su totalna katastrofa i nije mi jasno koji ratz-ku su oni radili u startnih 11 u Maksimiru. :lol: Ovaj Đorđević u napadu mi djeluje nekako nedorečeno i ne znam kako bih ga uopće definirao.

Srbiji treba bolji izbornik, neophodni su joj Ljaljić i Matić, a posebno je bitno da se do kraja ovih kvalifikacija ne podlijegne apatiji i skupi što više bodova. U protivnom slijedi gubitak koeficijenta, pad u niži bubanj kod slijedećeg ždrijeba i veće šanse za izvlačenje teže (neprelaznije) kvalifikacijske grupe ubuduće.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 mar 2013, 10:50

KSIVLE je napisao/la:Dojma sam da ste i vi ovdje i mediji u Srbiji pretjerali s kritikama prema reprezentaciji. Nije Srbija u ZG uopće izgledala tako loše kao što po nekima ispada. Ipak ste igrali protiv objektivno kvalitetnije i iskusnije momčadi. Baš me je zanimalo kako ćete izgledati (pošto vas nisam odavno gledao) i moram priznati da je to izgledalo sasvim pristojno. Da je na drugoj strani bio neki drugi protivnik u rangu Hrvatske sigurno kritike ne bi bile tako negativne. My point is: javnost je razočarana jer se izgubilo od mrskog rivala, a onda se tu rivalovu pobjedu ide "umanjiti" neosnovanim omalovažavanjem vlastite repke.

Srbiji definitivno treba bolji izbornik.
Kamo sreće da smo pretjerali....Druže moj,ono nije bilo loše u ZG,ono je bilo katastrofa...Realno,ove kritike se ne odnose samo na taj jedan meč,već na čitav period otkad je Mihajlović selektor....Rezultate nemamo,igramo dekadentan fudbal,atmosfera je nikad lošija,narušeni odnosi između iskusnijih igrača i samog selektora,razne afere oko menadžera...Vjeruj mi da sve ove kritike nisu zbog poraza od Hrvatske,jednostavno se nakupilo...a taloži se već dugo vremena...čovječe,pa Mia je izrotirao 45 igrača u 10 mečeva :shock: :shock: :shock: To ozbiljna reprezentacija ne rotira u 4 godine toliko....A što se tiče Hrvatske, meni ne bi bilo krivo i mrsko da je Srbija odigrala sa normalnom postavom,da je napala,da je primila golove iz akcija a ne iz grešaka.Ne umanjujem ja pobjedu Hrvatske,ali odmah da ti kažem,očekivao sam više od vas,i da nadmoćnije izgledate na terenu.Stekao sam dojam,da koliko god smo mi trenutno **** od ekipe,da bi nam vi iza akcije teško dali gol...Ali naravno,čestitam na pobjedi,zasluženo.Nećemo ovde o utakmici,uostalomk sve je tu jasno bilo 22.03. u 20:00h ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 mar 2013, 14:59

slika

:mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 mar 2013, 15:04

Koji su ovi Škoti budale :D čitam sad,kaže njih 30 uzelo lopate i čiste snijeg na Karađorđu,da se utakmica odigra večeras :D Respect! ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 mar 2013, 15:13

@KSIVLE

Ukratko i uprosceno; Anticeva Srbija je za ovu Mihajlovicevu ni manje ni vise - Manchester United!

Sustinska razlika je u tome sto su kod Antica mahom igrali najbolji igraci u tom trenutku, dok ovaj u prvoj postavi ima 3 igraca koji ne da nemaju mjesta u prvih 11, nego nemaju sta da traze na sirem spisku od 30-40 igraca!
Kako da ne budemo nezadovoljni kad nam je protiv vas falilo 10 igraca koji bi kod svakog prosjecnog Srbina konkurisali za prvu postavu!

Kao sto sam vec prethodno napisao, ozbiljnija ste i jaca reprezentacija u ovom trenutku od nas i nije sramota izgubiti na Maksimiru, ali uz nekog normalnog (pod normalnim podrazumijevam da mu za pocetak igraju najbolji igraci, da umjesto 10 menadzerskih u rosteru ima samo 2-3 koji ce tu samo popunjavati spisak, a ne da glume najvece zvijezde u tako vaznoj utakmici) selektora - Djukic recimo i UZ VASU NE BAS SJAJNU I ATOMSKU IGRU, mi bi danas pricali o nekom remiju ili eventualno cak i o pobjedi! Borili bi se sa vama i Belgijancima za ta prva 2 mjesta i ne bi bilo uopste potrebe da razglabamo o nekom Radovanovicu ili Stevanovicu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 mar 2013, 17:29

djoleprijedor je napisao/la:Koji su ovi Škoti budale :D čitam sad,kaže njih 30 uzelo lopate i čiste snijeg na Karađorđu,da se utakmica odigra večeras :D Respect! ;)
Pita ih ona novinarka B92 o utiscima sa stadiona dok ciste ,kaze jedan " Evo mi smo sve ocistili , a Srbi se naslonili na lopate na svojoj polovini i ne rade nista kao da je pauza za rucak" :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 mar 2013, 17:46

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Bugarske sa 2:0 (1:0) u prijateljskom meču u Loveču.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 mar 2013, 18:12

Tribalian je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:Koji su ovi Škoti budale :D čitam sad,kaže njih 30 uzelo lopate i čiste snijeg na Karađorđu,da se utakmica odigra večeras :D Respect! ;)
Pita ih ona novinarka B92 o utiscima sa stadiona dok ciste ,kaze jedan " Evo mi smo sve ocistili , a Srbi se naslonili na lopate na svojoj polovini i ne rade nista kao da je pauza za rucak" :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: A šta reći sem..WELCOME TO SERBIA! :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 mar 2013, 20:12

http://bstream4.net/index3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 26 mar 2013, 20:29

Stream na Youtube:
http://www.youtube.com/user/Videosport/ ... e0bXy3gQj0" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 mar 2013, 21:43

Oj zivote, kakav vam je ovo komentator na RTS-, kao da prica s vibratorom znamo vec gdje.... :lol:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 26 mar 2013, 22:26

Orlovi kasno lete. :(
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 mar 2013, 23:46

Milivojevic i Fejsa Cavi i Iniesta za Radovanovica... :D

Nastasic ponovo doktorski, Tomovic, Basta i Djuricic veoma dobri! ;)

Sad cemo tek morati da trpimo Mihajlovica... :lol: :roll:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 mar 2013, 23:57

Tribalian je napisao/la:
Boli vas qrc, kad vec hoce da rade izmeknite se da ne smetate. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 mar 2013, 01:11

Drago mi je zbog Đuričića. Momak je izgarao čitav meč, grizao, imao ogroman radijus kretanja, trudio se i zasluženo ga je sreća pogledala u obje situacije kod golova. Škoti dokazali da su jedna od limitiranijih repki u Evropi (ako izuzmemo San Marino, Andoru...), ništa nisu mogli iako su realno imali šansu da uzmu bar bod zbog loše situacije u i oko srpske repke. Dvije jedine prilike koje su imali došle su nakon grešaka srpske odbrane.
Nastasić rutiner sa 19 godina. Definitivno opet imamo stopera koji će u bliskoj budućnosti biti WC, ako to već nije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.