FK Radnički Lukavac
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
kolko je indijanaca posjetilo grad na Uni i ispratilo 3 boda na teskom gostovanju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
oko 50staragarda je napisao/la:kolko je indijanaca posjetilo grad na Uni i ispratilo 3 boda na teskom gostovanju
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Ljudi pustite te mahalske priče, prodao utakmicu, kupio, gledajmo samo sebe, idemo utakmicu po utakmicu pa vidjećemo na kraju gdje smo, slijedi nam Čapljina kojoj smo mi jedini otkinuli bod na teškom gostovanju (2-2), biće i ovdje jako teška utakmica, ali ja vjerujem u naše momke da će oni to iznijeti na najbolji mogući način i da akobogda slavimo još jednu pobjedu..... 

Plus Senijad Ibričić koji je bio sretniji pobjedom Radničkog nego brat.sjena je napisao/la:oko 50staragarda je napisao/la:kolko je indijanaca posjetilo grad na Uni i ispratilo 3 boda na teskom gostovanju

Lagano protiv Capljine 2-0 

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
realno1989 je napisao/la:Lagano protiv Capljine 2-0

Ta će Ćapljina ćujjjj

Jel ono naš Mace iz Čapljine, ili nekog mjesta na toj opštini, ima da presudi "svojima" ako je tako...... 

sodagrad je napisao/la:Jel ono naš Mace iz Čapljine, ili nekog mjesta na toj opštini, ima da presudi "svojima" ako je tako......
Znači neće proslavljat gol(ove)FACEBOOK je napisao/la:Marsel Mace dodaje Capljina kao svoj rodni grad.

Ma nek on zabije slavit ćemo mi za njega, a ako Džana dadne opet neki spektakularan gol onda Casper ima da slavi hehehehe.........m1x je napisao/la:sodagrad je napisao/la:Jel ono naš Mace iz Čapljine, ili nekog mjesta na toj opštini, ima da presudi "svojima" ako je tako......Znači neće proslavljat gol(ove)FACEBOOK je napisao/la:Marsel Mace dodaje Capljina kao svoj rodni grad.

Voli Mace svojim davat po 2 gola 

-
samo da pozdravim i obavjestim sve druge ekipe koje se nadaju premier ligi da su im sve ladje potonule.VITEZ 100% premier ligas jer ja danas sve rjesenu o izgradnji stadiona i necemo imati nikakvi problema i kod nekih gostovanja da donesomo tri boda da bih ovo rjesili u nasu korist.to ce biti povjesni rezultat,a vjeruj te da ce biti i iznenadjenje u PL jer vec sada imamo dogovoreno pet jakih transfera igraca da dodju igrati za vitez.sto se tice i sponzorstva i to je u pregovoru tako da cemo imati jaku financisku injekciju,a nemamo nikakvog duga prema drzavi.VOLIM VITEZ !!!
Da si ti nama živ i zdrav, nisi ti kriv.volimVITEZ je napisao/la:samo da pozdravim i obavjestim sve druge ekipe koje se nadaju premier ligi da su im sve ladje potonule.VITEZ 100% premier ligas jer ja danas sve rjesenu o izgradnji stadiona i necemo imati nikakvi problema i kod nekih gostovanja da donesomo tri boda da bih ovo rjesili u nasu korist.to ce biti povjesni rezultat,a vjeruj te da ce biti i iznenadjenje u PL jer vec sada imamo dogovoreno pet jakih transfera igraca da dodju igrati za vitez.sto se tice i sponzorstva i to je u pregovoru tako da cemo imati jaku financisku injekciju,a nemamo nikakvog duga prema drzavi.VOLIM VITEZ !!!
jesi baš morao na svaku temu na ovom dijelu foruma ovo stavit?volimVITEZ je napisao/la:samo da pozdravim i obavjestim sve druge ekipe koje se nadaju premier ligi da su im sve ladje potonule.VITEZ 100% premier ligas jer ja danas sve rjesenu o izgradnji stadiona i necemo imati nikakvi problema i kod nekih gostovanja da donesomo tri boda da bih ovo rjesili u nasu korist.to ce biti povjesni rezultat,a vjeruj te da ce biti i iznenadjenje u PL jer vec sada imamo dogovoreno pet jakih transfera igraca da dodju igrati za vitez.sto se tice i sponzorstva i to je u pregovoru tako da cemo imati jaku financisku injekciju,a nemamo nikakvog duga prema drzavi.VOLIM VITEZ !!!

Imao je potrebu. Ko će ga kriviti, imamo i mi ovakvih padobranaca.
Dobro da nije novu temu otvorio 

Nisu istinite price Vitez nije odustao od premijer lige licno mi je rekao i nacelnik i trener vitezana stadion se pravi gazde ce dat pare ne zaboravite d aje vitez najrazvijenija carsija u drzavi tako da znaci samo je pitanje dali ce do kraja odrzati ovu prednost sloboda im dolazi bratstvo tako da...vitezani ce sve ucniti da se docepaju premijer ligebenzz je napisao/la:Vitez 36 Radnicki 30 Sloboda 29 11 utakmica do kraja sezone... znaci neko od ova tri ulazi u pl od sljedece sezone... odlucit ce doneseni bodovi sa strane i medusobne utakmice..
Vitez ima da gostuje Branitelju, Jedinstvu, Iskri, Gorazdu
Radnicki ide na Troglav, Rudar, Jedinstvo, Krajnu, Buducnost
Sloboda na Capljinu, Branitelj, Jedinstvo, Iskru
plus medusobni 23 kolo Radnicki - Vitez, 24 kolo Vitez - Sloboda i 25 kolo Sloboda - Radnicki
biti ce hebeno do kraja, samo se nadam da nisu istinite price koje vec sad kruze da je Vitez odustao od pl a da se sve radi da Sloboda tamo udenavodno su sad vec kupili dvije gostujuce tekme...(ako je to istina to su ove u Hercegovini)
Pusti klubove nek se rokaju pa nek bolji pobijedi i ude u pl
Nije bolest sve što boli.volimVITEZ je napisao/la:samo da pozdravim i obavjestim sve druge ekipe koje se nadaju premier ligi da su im sve ladje potonule.VITEZ 100% premier ligas jer ja danas sve rjesenu o izgradnji stadiona i necemo imati nikakvi problema i kod nekih gostovanja da donesomo tri boda da bih ovo rjesili u nasu korist.to ce biti povjesni rezultat,a vjeruj te da ce biti i iznenadjenje u PL jer vec sada imamo dogovoreno pet jakih transfera igraca da dodju igrati za vitez.sto se tice i sponzorstva i to je u pregovoru tako da cemo imati jaku financisku injekciju,a nemamo nikakvog duga prema drzavi.VOLIM VITEZ !!!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zoom088 je napisao/la:Nije bolest sve što boli.

-
file:///C:/Users//Downloads/858762_377966609368983870_999723750_o%20(1).jpg
Zadnja izmjena: volimVITEZ, dana/u 25 mar 2013, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.