Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
majkemi, treba im trubiti čitavu noć ispred hotela...
mamu im pokvarenu cigansku, šta su nam radili u Ciganiji.
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Stvarno se nadam da ce nasi Zenicani postovat ovu idejuUltrasNaBaterije je napisao/la:majkemi, treba im trubiti čitavu noć ispred hotela...

imam osjećaj da će biti mnogo iznenađenja u početnoj postavi 

- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ako prodjemo na Mundijal...ja totalno prelazim na ovu vrstu muzike
Ako prodjemo na Mundijal...ja totalno prelazim na ovu vrstu muzike

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:
U jednom zenickom haustoru![]()
![]()
hahaha svaka čast onome ko je napisao

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:
U jednom zenickom haustoru![]()
![]()
hahaha svaka čast onome ko je napisao![]()
![]()
haha,serpama i poklopcimaa
da li ce c.ronaldo boraviti sa igracima u hotelu zenica tj .da li je sa igracima dosao iz portugala ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
ljudi samo da vas pitam zasto nasi novinari / reporteri nikad nerade intervju sa po meni nasim najboljim napadacem, ZLATANOM MUSLIMOVICEM??
Kad se probude svi, vidjecesavenija je napisao/la:da li ce c.ronaldo boraviti sa igracima u hotelu zenica tj .da li je sa igracima dosao iz portugala ?

dezinformacija je da spanci noće u hotelu bosna. istina je da će skonačiti u begove hanu
Ricardo Carvalho
"Napast ćemo BiH od prve minute"
Branič Chelseaja i portugalske nogometne reprezentacije Ricardo Carvalho najavio je da će njegova reprezentacija u uzvratnoj utakmici dokvalifikacija za SP 2010. godine protiv BiH u Zenici zaigrati ofenzivno.
Portugal je u prvoj utakmici u subotu slavio u Lisabonu uz dosta sreće s minimalnih 1-0, a Carvalho smatra da to nije prednost koja njegovoj momčadi može garantirati prolaz.
- Važno je ne započeti utakmicu defenzivno. Moramo igrati našu igru i pokušati zabiti gol. Nastojat ćemo napasti od prve minute, ali ako će nakon 80 minuta rezultat biti 1-1, također znamo da će u tim trenucima biti važno dobro se braniti – rekao je Carvalho, komentiravši i kako se njegova reprezentacija, ponovo lišena usluga ozlijeđenog Cristiana Ronalda, namjerava nositi s navijačkim hukom s tribina.
- Kako ćemo s nositi s atmosferom? Tako što ćemo nastojati čim više imati loptu u posjedu i uvijek biti opasni po njihov gol. Bosna se ima čemu nadati, ali imamo i mi. A ako ćemo imati loptu u posjedu podići će nam se samopouzdanje jer protiv nas nije lako igrati, pogotovo ako damo gol, jer onda se situacija po Bosnu komplicira - zaključio je Portugalac.

Branič Chelseaja i portugalske nogometne reprezentacije Ricardo Carvalho najavio je da će njegova reprezentacija u uzvratnoj utakmici dokvalifikacija za SP 2010. godine protiv BiH u Zenici zaigrati ofenzivno.
Portugal je u prvoj utakmici u subotu slavio u Lisabonu uz dosta sreće s minimalnih 1-0, a Carvalho smatra da to nije prednost koja njegovoj momčadi može garantirati prolaz.
- Važno je ne započeti utakmicu defenzivno. Moramo igrati našu igru i pokušati zabiti gol. Nastojat ćemo napasti od prve minute, ali ako će nakon 80 minuta rezultat biti 1-1, također znamo da će u tim trenucima biti važno dobro se braniti – rekao je Carvalho, komentiravši i kako se njegova reprezentacija, ponovo lišena usluga ozlijeđenog Cristiana Ronalda, namjerava nositi s navijačkim hukom s tribina.
- Kako ćemo s nositi s atmosferom? Tako što ćemo nastojati čim više imati loptu u posjedu i uvijek biti opasni po njihov gol. Bosna se ima čemu nadati, ali imamo i mi. A ako ćemo imati loptu u posjedu podići će nam se samopouzdanje jer protiv nas nije lako igrati, pogotovo ako damo gol, jer onda se situacija po Bosnu komplicira - zaključio je Portugalac.

FK Pjetlovi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
reds je napisao/la:Ricardo Carvalho
![]()
![]()
pošto će biti odlična amtosfera na stadionu, očekujem početničke greške portugalaca a posebno od zadnje linije
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
treba obratiti paznju na onog lidsona zvjerka od igraca 

FK Pjetlovi
Ma jok bola, čovjek danas trenirao sa ekipom Reala u Madridu.avenija je napisao/la:da li ce c.ronaldo boraviti sa igracima u hotelu zenica tj .da li je sa igracima dosao iz portugala ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Principatus
- Kontakt:
Ako preuzmemo sa Pjanicem, Misimovicem i Bajramovicem loptu u centru i pocnemo ih proturati nasim napadacima, mogu Portugalci razmisljati o tome kako ce nas tamo napasti, ali pri tome ce ostati. Oni mogu zavaliti gol, ako im se dopusti dovoljno sansi, efikasni nisu. Mi smo imal tih nekoliko napada na njihov goal i samo pusta srece ih je spasila, ali mi znamo da smo efikasniji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Portugalska reprezentacija svoju će posljednju noć pred drugu utakmicu baraža provesti u hotelu Zenica. Odmor im je prijeko potreban radi koncetracije na samoj utakmici u kojoj će pokušati sačuvati prednost iz prvog susreta.
Nimalo im nebi odgovaralo kada se nebi dobro odmorili i naspavali, a to se može desiti ako se npr. sasvim slučajno ispred desi neka buka, trubljenje auta, navijanje ili zavijanje one poznate vatrogasne sirene koja i mrtve dižu na noge.
Mogućnosti su neograničene i samo je mašta granica, a našim ljudima nikada mašte nije falilo. Pitanje je samo koji će rodoljub smoći snage da poduzme nešto i protrubi im mozak.
Mi, ispred BHFa svojim sportskim prijateljima iz Portugalima želimo ugodnu zeničku noć.
Jedna jedina, Bosna i Hercegovina.
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 9&Itemid=2
Mogućnosti su neograničene kao što reče čovjek, malo žmire, ganje, ćora bake, trule kobile, pljeske, deset devet, viktorije, i ostalih dječijih radosti nikad nije bilo zabranjeno... Tj. kao slobodne građane ne mogu vas otjerat sa ceste...
Samo ponesite grlo od kuće i unesite malo emocija na ulice oko hotela. Valjda hotel nema dobru zvučnu izolaciju, **** mu mater.
Nimalo im nebi odgovaralo kada se nebi dobro odmorili i naspavali, a to se može desiti ako se npr. sasvim slučajno ispred desi neka buka, trubljenje auta, navijanje ili zavijanje one poznate vatrogasne sirene koja i mrtve dižu na noge.
Mogućnosti su neograničene i samo je mašta granica, a našim ljudima nikada mašte nije falilo. Pitanje je samo koji će rodoljub smoći snage da poduzme nešto i protrubi im mozak.
Mi, ispred BHFa svojim sportskim prijateljima iz Portugalima želimo ugodnu zeničku noć.
Jedna jedina, Bosna i Hercegovina.
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 9&Itemid=2

Mogućnosti su neograničene kao što reče čovjek, malo žmire, ganje, ćora bake, trule kobile, pljeske, deset devet, viktorije, i ostalih dječijih radosti nikad nije bilo zabranjeno... Tj. kao slobodne građane ne mogu vas otjerat sa ceste...

Samo ponesite grlo od kuće i unesite malo emocija na ulice oko hotela. Valjda hotel nema dobru zvučnu izolaciju, **** mu mater.

Zadnja izmjena: UltrasNaBaterije, dana/u 16 nov 2009, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
nemojte me sada grditi i govoriti o banu
znate da za BiH navijam od srca,placem iz sveg srca svaku ovu utakmicu iako su mi prosle godine za plakati,i dao bih sve na svijetu da se BiH sad plasira,ali evo iskreno iz srca,nadam se i zamisljam svake sekunde slavlje i sve to exstra,ali ljudi realno nekako ne osjecam i nisam optimistican uoci ove utakmice..imam osjecaj da ce biti 1:1 i eto.. volio bih da grijesim ovaj put vise nego ikada..

znate da za BiH navijam od srca,placem iz sveg srca svaku ovu utakmicu iako su mi prosle godine za plakati,i dao bih sve na svijetu da se BiH sad plasira,ali evo iskreno iz srca,nadam se i zamisljam svake sekunde slavlje i sve to exstra,ali ljudi realno nekako ne osjecam i nisam optimistican uoci ove utakmice..imam osjecaj da ce biti 1:1 i eto.. volio bih da grijesim ovaj put vise nego ikada..
Ljudi evo ovako.. Ja sam Bosnjak i naravno da volim moju zemlju BiH.. Nemam absolutne nikakve veze sa Hrvatskom.. Kad je Hrvatska prije igrala npr protiv Brazila ili Turske, ja sam navijo za suprotne timove jer sam uvijek imo utisak da oni nas mrze i naravno da sam uzvraco na isti nacin.. Medjutim gledajuci kako nas Hrvatske medije pokrivaju, ja sam brzo skonto da sam totalno pogrijesio.. Sljedeci put kada Hrvatska bude igrala, protiv bilo koga osim BiH, ja cu navijati za njih.. Ovo iz srca govorim jer stvarno sam pozitivno iznenadjen.. Jos kad sam vidio liljane na --- SPAM ---, srce mi je procvjetalo..
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
Ja ne samo da bih volio da grijesis, ja bih te i molio da grijesiskenoo je napisao/la:nemojte me sada grditi i govoriti o banu![]()

Brijac je napisao/la:Ljudi evo ovako.. Ja sam Bosnjak i naravno da volim moju zemlju BiH.. Nemam absolutne nikakve veze sa Hrvatskom.. Kad je Hrvatska prije igrala npr protiv Brazila ili Turske, ja sam navijo za suprotne timove jer sam uvijek imo utisak da oni nas mrze i naravno da sam uzvraco na isti nacin.. Medjutim gledajuci kako nas Hrvatske medije pokrivaju, ja sam brzo skonto da sam totalno pogrijesio.. Sljedeci put kada Hrvatska bude igrala, protiv bilo koga osim BiH, ja cu navijati za njih.. Ovo iz srca govorim jer stvarno sam pozitivno iznenadjen.. Jos kad sam vidio liljane na --- SPAM ---, srce mi je procvjetalo..
Pozdrav svima!
Jeste, drugi nam uzdize NASA obiljezja, a mi se kitimo nekakvim zmajevima, lavovoima itd

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.