FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 25 mar 2013, 14:44

adilbeg je napisao/la:ljudi jel se radila kakva zalba na bekricevu suspenziju
i ja sam razmišljao o ovome, nema nikakav info, ali mislim da se nema svrhe žaliti.

kako je do sada bilo da ova komisija zasjeda svako drugo kolo, to bi značilo da će zasjedati tek poslije slavije ili onaj tamo utorak/srijedu pred ili na dan utakmice sa zrinjskim u kupu, tako da bekriću je odraditi kaznu žalio se - ne žalio se.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 25 mar 2013, 15:47

fczeljo je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:ljudi jel se radila kakva zalba na bekricevu suspenziju
i ja sam razmišljao o ovome, nema nikakav info, ali mislim da se nema svrhe žaliti.

kako je do sada bilo da ova komisija zasjeda svako drugo kolo, to bi značilo da će zasjedati tek poslije slavije ili onaj tamo utorak/srijedu pred ili na dan utakmice sa zrinjskim u kupu, tako da bekriću je odraditi kaznu žalio se - ne žalio se.
Zalba se salje odmah poslije odredene kazne. Sigurno su nasi to uradili i nije potrebno nista da se zasjeda imaju ljudi koji su placeni za taj posao u svaku doba dana i noci.

Moje misljenje da ce skinuti jednu utakmicu jer Bekric nije nikad imao problema s zutim i crvenim.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 mar 2013, 16:40

Sutra protiv Gorazda tekma 16:00

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 25 mar 2013, 18:01

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 mar 2013, 18:13

Ako je vjerovati prognozama ove nas sedmice ocekuje oblacno vrijeme sa padavinama, tako da ce teren u Nedjelju opet biti u katastrofalnom stanju...Nikako ovo vrijeme da se stabilizuje i situacija je protekle godine bila mnogo bolja - naravno ukoliko izuzmemo prve dvije utakmice protiv Sirokog i Borca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 mar 2013, 18:56

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati prognozama ove nas sedmice ocekuje oblacno vrijeme sa padavinama, tako da ce teren u Nedjelju opet biti u katastrofalnom stanju...Nikako ovo vrijeme da se stabilizuje i situacija je protekle godine bila mnogo bolja - naravno ukoliko izuzmemo prve dvije utakmice protiv Sirokog i Borca.
KAD JE TEKME PROTIV GOSKA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 mar 2013, 18:58

CARSON je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati prognozama ove nas sedmice ocekuje oblacno vrijeme sa padavinama, tako da ce teren u Nedjelju opet biti u katastrofalnom stanju...Nikako ovo vrijeme da se stabilizuje i situacija je protekle godine bila mnogo bolja - naravno ukoliko izuzmemo prve dvije utakmice protiv Sirokog i Borca.
mozda u subotu a mozda i u nedjelju a ni termin se ne zna haha,tako je kod nas uvijek.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 mar 2013, 19:01

terabajt je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
mozda u subotu a mozda i u nedjelju a ni termin se ne zna haha,tako je kod nas uvijek.
ja mislim da Amar voli subotu

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 25 mar 2013, 19:05

CARSON je napisao/la:
sve se igraju u subotu..vjerovatno 18h
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 mar 2013, 19:07

adilbeg je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
sve se igraju u subotu..vjerovatno 18h
bravo razabu radi ovog praznika

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 25 mar 2013, 19:15

Na zvanicnoj pise subota 30.03.2013. u 18:30 ;) tako da je vjerovatno tad
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 25 mar 2013, 19:26

H-beg je napisao/la:Na zvanicnoj pise subota 30.03.2013. u 18:30 ;) tako da je vjerovatno tad
ma to se oni meni prilagodjavaju,taman odgovara ;)
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 mar 2013, 19:30

Sutra prijateljska protiv Goražda

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-prijatelj ... azda/4917/" onclick="window.open(this.href);return false;

ps. Protiv Goška je u subotu u 18:30.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 mar 2013, 19:41

Ja sam bio siguran da mi igramo u Nedjelju, jer sam bio ubjedjen da MUP nece dozvoliti da i mi i Sarajevo igramo svoje utakmice na isti dan, a totalno mi je promaklo da se u Nedjelju obiljezava Uskrs.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 mar 2013, 09:33

Prvotimac Željezničara Danijel Brković, neće biti od pomoći svojoj momčadi najmanje do kraja sezone, nakon što mu je otkrivena rijetka bolest mononukleoza.

Brković je jednu od dvije odigrane utakmice s početka proljetnog dijela sezone odigrao s temperaturom, te se pretpostavljalo da se radi o nekoj lakšoj upali grla.

Međutim, nakon detaljnih liječnički pregleda, utvrđeno je da Brković ima prilično rijetko oboljenje Mononukleozu, te da ga očekuje pauza najmanje do kraja sezone:

"Izgubili smo Brkovića do kraja sezone, detaljnji liječnički pregledi utvrdili su da se radi o mononukleozi, tako da smo ovog igrača izgubili najmanje do kraja sezone", potvrdio nam je i trener Željezničara Amar Osim.

S obzirom na to da se radi o oboljenju koje u slučaju komplikacija može izazvati i dosta veće probleme, ostaje nada da će vezista Željezničara ipak brzo prebroditi tešku situaciju u kojoj se je našao.
Željeznicar za život cijeli !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 26 mar 2013, 09:34

ne mogu da vjerujem :roll:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 mar 2013, 10:24

Ne prestaju da nas prate pehovi ovog tipa.Brkovic mozda nije u prvom planu za prvih 11 ali svakako ce ovo uticati na sirinu klupe,a nama je potreban svaki igrac.Brkovicu zelim da sto prije ozdravi,mononukleoza je i nezgodna i nije nezgodna,ali mora se cuvati i sve ce biti u redu.
Svasta nam se nesto desava u ovoj sezoni.Na svakom koraku put nam je otezan.Od ovakvih uslova i terena,do puno povrijedjenih igraca na pripremama gdje se pola ekipe nije spremilo maksimalno,pa gubitka vaznih igraca,odlazaka iz kluba,do evo ovakvih situacija sa bolestima.Dobro mi ikako ovo guramo.Valjda cemo imati snage do kraja da ovo izguramo.Tezak je i kup i jos dosta utakmica,ne treba zaboraviti i na zute kartone i izostanke tog tipa.Treba im podrska u svakom smislu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 mar 2013, 10:43

Uvijek se nama sranje mora dogoditi...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 mar 2013, 10:43

boccaccio je napisao/la:Ne prestaju da nas prate pehovi ovog tipa.Brkovic mozda nije u prvom planu za prvih 11 ali svakako ce ovo uticati na sirinu klupe,a nama je potreban svaki igrac.Brkovicu zelim da sto prije ozdravi,mononukleoza je i nezgodna i nije nezgodna,ali mora se cuvati i sve ce biti u redu.
Svasta nam se nesto desava u ovoj sezoni.Na svakom koraku put nam je otezan.Od ovakvih uslova i terena,do puno povrijedjenih igraca na pripremama gdje se pola ekipe nije spremilo maksimalno,pa gubitka vaznih igraca,odlazaka iz kluba,do evo ovakvih situacija sa bolestima.Dobro mi ikako ovo guramo.Valjda cemo imati snage do kraja da ovo izguramo.Tezak je i kup i jos dosta utakmica,ne treba zaboraviti i na zute kartone i izostanke tog tipa.Treba im podrska u svakom smislu.
ali bas tako neki dan ponovo gledam utakmicu protiv zvijezde vidim kako je los teren i moram priznati da nismo toliko lose odigrali kako mi se cinilo ali pored svih ovih pehova nekako ove sezone imamo i srece dosta utakmica smo pobijedili sa losom igrom dosta rezultata je islo u nasu korist tako da bi ova sezona ipak mogla da bude sretna da je teska to je sigurno

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 mar 2013, 11:18

Joj Brkovića tinejdzera,sto je fasovao "Bolest poljubca" :lol: :lol: :lol:

Ne treba ga samo po dzepu opaliti,nego mu i jos jedan samar zveknuti da skonta da nema vise 15g

Boze sacuvaj sta se nama desava,jos samo da kerla ocelavi i to je to :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.