Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2013, 14:59

Onaj osjećaj kada veliki transfermarkt smanji cijenu Džeke za 2 miliona i sada kao vrijedi 27 miliona eura. Najviše do sada po toj stranici je vrijedio 32 miliona eura.

Pa gledaju li hajvani ikada utakmice gdje Edin igra. Da je Nijemac vrijedio bi 60 miliona kada onaj kloc Gomez vrijedi 42 miliona ili koliko već :roll:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2013, 15:07

Neutral je napisao/la:Onaj osjećaj kada veliki transfermarkt smanji cijenu Džeke za 2 miliona i sada kao vrijedi 27 miliona eura. Najviše do sada po toj stranici je vrijedio 32 miliona eura.

Pa gledaju li hajvani ikada utakmice gdje Edin igra. Da je Nijemac vrijedio bi 60 miliona kada onaj kloc Gomez vrijedi 42 miliona ili koliko već :roll:
Nije to ništa čudno kad je u pitanju Transfermarkt jer po njima na primjer i Higuaín "vrijedi" 38 mil. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2013, 15:13

Svako se poziva na njih :roll:

Mogu zamisliti kakvi "znalci" rade za njih. Ionako mi je ta vrijednost igrača po nekim stranicama potpuno besmislena. To pokazuju i transferi, igrači koji kao vrijede po 10 milione odu za 30 itd.

Still, Džeko odlazi iz City-a u to sam siguran. Volio bi da ode u BvB, ali nekako mi ovo sve miriše na "Inter" iako navija za Milan :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2013, 15:16

Možda Džeko i ostane u Cityu ako žabar ode sa klupe a dođe Jose. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2013, 15:20

Vidiš, postoji i ta solucija. I Jose odlazi u šta sam također siguran. Čim on ovoliko spominje neke tajne ekipe :mrgreen:

Nije osvoji CL sa Chelseaom, a nije ni sa Realom. Možda zavisi i od ovogodišnjeg izdanja CL-a sa španskim gigantom.

Zanimljivo, nema šta, posebno bi se radovao Željo koji bi dobio još keša.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 24 mar 2013, 21:04

slika

Svi golovi + asistencije u kvalifikacijama

http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... o-far.html" onclick="window.open(this.href);return false;

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 25 mar 2013, 00:22

Mancini: Ovo je bio drugi Edin

http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: lud

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 mar 2013, 00:32

valterboy je napisao/la:Mancini: Ovo je bio drugi Edin

http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Primjetim da imaš veze s tom stranicom. Daj mi molim te link od tih engleskih medija koji su prenijeli ovu Robertovu izjavu. Tražim, ali ne mogu naći. Hvala.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 mar 2013, 00:43

Roberto Mancini: "Džeko je bio sasvim drukčiji na terenu. Pogledao sam golove, ali sam kasnije odlučio da odgledam kompletan meč. Edin je samo dokazao da je klasa i da je jedan od najboljih napadača na svijetu. To je ujedno i dokaz da City posjeduje fantastične igrače."
DRUG NEBI TI PUNCA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 mar 2013, 00:50

Drugi iz Edina puno vise izvuku moj Mancini. Zapitaj se do koga je. Dok ti kritikujes napadace i hoces jos bolje, mnogi treneri bi bili presretni da imaju samo jednog od napadaca koje si ti imao i jos uvijek imas.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 mar 2013, 00:59

Joj Mancinia sto sad hvali Dzeku, a za vikend ce opet Dzeko klupa, Tevez u prvih 11 :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 25 mar 2013, 01:02

BaDa12 je napisao/la:
valterboy je napisao/la:Mancini: Ovo je bio drugi Edin

Primjetim da imaš veze s tom stranicom. Daj mi molim te link od tih engleskih medija koji su prenijeli ovu Robertovu izjavu. Tražim, ali ne mogu naći. Hvala.
Roberto Mancini: Upravu je BaDa12 ja se ne sjecam da sam to rekao. Da dodam i da je AzRimiRzA co'ek ip'o, prava legenda sportsport'a.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 25 mar 2013, 01:06

Buraz zato ce Dzekina klupa kostati Mancinija otkaza... Vidje cete na kraju ko ce prije otici tj dobiti nogu iz Sitija Dzeko ili Mancini.... Nisu ni oni Arapi tolike budale vide i oni koliko taj Dzeko vrijedi.... A Edo je zaista klasa u svakom pogledu, malo je takvih... To obicni ljudi najbolje osjete a on od samog pocetka uziva veliki ugled kod Engleza...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 mar 2013, 01:45

Njegov problem je sto ima previse napadaca a niko od njih nije za baciti. Objektivno, Tevez nije za klupe, Aguero nije za klupe, Edin nije za klupe a nije ni Balo bio za klupe. Zato mnogo losiji napadaci u Engleskoj daju vise golova. Naravno da to boli sve i jednog napadaca Cityja. U svakom slucaju Edin zasluzuje da igra.
Nek proda jos jednog napadaca ili Edina, ali NEK IGRA! :)
( ili da mi prodamo TV, sta ce nam ako Edin ne igra? :mrgreen: )

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2013, 03:10

SamoZeljo je napisao/la:Njegov problem je sto ima previse napadaca a niko od njih nije za baciti. Objektivno, Tevez nije za klupe, Aguero nije za klupe, Edin nije za klupe a nije ni Balo bio za klupe. Zato mnogo losiji napadaci u Engleskoj daju vise golova. Naravno da to boli sve i jednog napadaca Cityja. U svakom slucaju Edin zasluzuje da igra.
Nek proda jos jednog napadaca ili Edina, ali NEK IGRA! :)
( ili da mi prodamo TV, sta ce nam ako Edin ne igra? :mrgreen: )
City treba jedan u rangu Hernandeza. Znaci koji zna zabit i ima kvalitet, ali koji se nece bunit radi klupe, jer nije svjetska klasa.

Sto se tice Dzeke i prije sam pisao da njemu stil citya ne odgovara. Igraju na posjed lopte sa kratkim pasovima i po zemlji. On je najbolji kad ima dosta ubacaja (to u Cityu ne postoji) i kad se igra brzo i direktno. Ono meljanje lopte mu nije nikad odgovaralo, a tu Carlito, Silva i Aguero uzivaju. Dzeko bi vise odgovarao u Unitedu sto se tice nacina igre.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 25 mar 2013, 10:11

Pričajte vi šta hoćete ali je meni Amrica jaka ko beton na ovoj slici... :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

kera82
Kontakt:

Post Postao/la kera82 » 25 mar 2013, 10:57

posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce :)

sto se edina tice, dugo nije odigrao kao u petak! vidjelo se na njemu da zeli, a i ono sto je najbitnije da zna... lopta mu se lijepila za prsa, za nogu, za glavu, kao u bundesligi, igraci su se odbijali od njega kao da je od betona, a on to u petak i jeste bio... uvijek sam ga podrzavao, samo sam onda poslije rumunije bio ljut na njega, ali i na ekipu generalno!
vidi se da je motiviran, da zna sta hoce, pored igre mi se svidjela njegova izjava poslije utakmice! svaka cast edinu, nije on slucajno, vec sad, nas najbolji strijelac

p.s. njegov najbolji gol (po mom izboru) je onaj protiv hanovera za 1:0 u predzadnjem kolu bundeslige kad su osvojili naslov, cista perfekcija primanja lopte prsima, perfektan volej, to je trenutak kad sam znao da momak postaje svjetska klasa, a i u tom trenutku su svi znali da wolfsburg uzima ligu, tako vazan a perfektan gol - rijetkost!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 mar 2013, 12:36

kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce :)
:lol: :lol: :mrgreen:

Kakav car... 8-)
Nek' je sa srećom, ha ya... ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2013, 13:32

mandraX je napisao/la:
kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce :)
:lol: :lol: :mrgreen:
Mandrax i bez žene ne izlazi, a šta bi bilo tek da ima kakvu kršnu 'Ercegovku za vratom :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 25 mar 2013, 14:19

Nek je hairli!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ArsBih, CAGarfia, izdzezveubrazil, jasmin10, Normus90 i 35 gostiju.