Ljudi moji dok su nama mafijaši tipa Karadžić i ostali u savezu,dok su nam tipovi poput Đurića,Lukića,Butorovića i ostalih klovnova alfa i omega u srpskom klupskom fudbalu,dotle ćemo tonuti sve niže i niže...Mislio sam da smo sa Pižonom dotakli dno,ali nas je Miha sve razuvjerio

.....Otkad znam za sebe i otkad gledam našu reprezentaciju ne pamtim da smo bili lošiji,jadniji,nekvalitetniji...ne pamtim...Našem fudbalu je pod hitno potreban "5.okotobar",revolucija,korjenita promjena,kako god....
Samo posmatram ove reprezentacije iz regiona koliko su napredovale u odnosu na nas i dođe mi da se grizem za jaja od muke

...Nakon raspada zajedničke države,Mi i hrvati smo imali dve jake evropske selekcije 90-ih godina,te početkom 21.vijeka..već tada,nakon one YU generacije(Mijatović,Stojković,Milošević,Mihajlović,Kralj,Đukić,Jokanović,i odtali) počinje pad,tačnije nakon EURO 2000 i debakla od Holandije 1-6...I uprkos tom padu i dobijanja pleski od "velesila" Azerbejdžana,Finske,Kazahstana,Jermenije....i dalje smo kotirali kao dobra i nezgodna evropska reprezentacija,čak smo povezali i dva SP( 2006. i 2010.)...Naš totalni pad kreće od one utakmice sa Italijom i režiranim prekidom utakmice kad je na scenu isplivalo svo blato koje se taloži u FSS svih tih godina...I taj pad od tad nije stao,već i dalje padamo,samo pitam se dokad???Dokle nisko treba da padnemo da bi se nešto BITNO PROMJENILO u našem fudbalu???? Za BiH,Sloveniju,Makedoniju,Albaniju,Mađarsku,Rumuniju,Bugrasku,pa i CG(nakon 2006.) smo bili velesila u fudbalu,htio to neko priznati ili ne,i dok smo mi sa nivo jedne veoma dobre reprezentacije sposobne da ode na svako veliko takmičenje,pa i ostvari dobar rezultat na istom,na osnovu igračkog i timskog kvaliteta,spali na to da smo lošiji trenutno i od Bosne i od CG,a veliko je pitanje i ostale zemlje iz regije...Što se trenutnih rezultata tiče,istina je,najlošiji smo.Kod svih se vidi napredak,sistem u radu sa reprezentacijom...mi čak ni ne tapkamo u mjestu(kamo sreće),već idemo sve niže i niže....Reprezentaciju nam ne sastavljaju stručni ljudi već kojekakvi Ramadaniji i ostale krvopije srpskog fudbala....Najrađe bih zaplakao,kad skontam koliko smo nisko pali.
Reprezentacija neke zemlje ,u bilo kom sportu je SKUP TRENUTNO
NAJBOLJIH(KVALITETNIJIH) igrača ,koji su datom trenutku na raspolaganju selektoru i reprezentuju sport određen države...Znači ne NAJTALENTOVANIJIH,NAJMLAĐIJIH,NAJSIMPATIČNIJIH ILI ONIH KOJI PJEVAJU HIMNU

,već NAJBOLJIH IGRAČA!!!!Gospodine Mihajloviću!...E onda se zamislim i upitam gdje su nam Vidić,Janković,Krasić,Jovanović,Ljajić,Matić,Lazović,Luković,Žigić,Sulejmani,Pantelić??????????????????????Smjena generacije se radi kao pošumljavanje...uz zdrava i jaka stabla,sadiš i one mladice,da jednog dana imaš dobru šumu,i da ta mladica jednog dana postane dobro stablo,kad ovo staro osječeš....a ne "posječeš" čitavu šumu,pa onda zasadiš sve nanovo...Tako to ne ide!.....
Najžalije je meni što sam svjestan da mi imamo bazu igrača,uz koju sa normalnm selektorom možemo biti u TOP 8 evropskih reprezentacija,ubjeđen sam...ALI.....ŠTO SE MENE TIČE BOJKOTOVAO BIH SVE UTAKMICE REPREZENTACIJE DOK GOD SE NE SMJENI KOMPLETAN SAVEZ,I POSTAVE PRAVI LJUDI.
Mens sana in corpore sano.