Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 25 mar 2013, 00:51

tzv. kopakabana listic ahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 25 mar 2013, 01:04

Idemo svi uplaćivat kopakabana listiće! :lol:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 25 mar 2013, 01:11

stvarno imal igdje snimak na youtube sa komentatorom ima jedan bez komentatora i slika je valjda mutna ako ima neko puno zahvalan kao i mnogi jos kako vidim!!!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 25 mar 2013, 01:18

Kakva je situacija sa našim navijačima iz USA I Canade po pitanju Brazila , koliko je povoljnije otići iz Amerike u Brazil u odnosu na BiH ... , ako je u Americi protiv Mexika bilo 30 000 naših , valjda može i u Brazil otići iz USA makar 15 000 po utakmici :mrgreen:

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2013, 01:23

Ih tek ako se plasiramo za EP 2016 u Francuskoj, koliko ce bit nasih navijaca...Ali prvo da pobjedimo Latviju. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 mar 2013, 01:27

Ima li kakav torrent,nije bitno koji je komentator,samo da je slika ok,hocu da imam tekmu na compu :?

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 mar 2013, 01:45

kinder_jaje je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
tk@b3 je napisao/la:ima li neko saznanja koliko ce kostati put u brazil, sa kartama i svim ostalim sa agencijama iz bosne
10 hiljada sa ulaznicama za sve utakmice u grupnoj fazi znaci oko 10 milja neki dan bio na tv neki lik iz neke agencije
istina to je informacija iz agencija i ne mozes ici samo na jednu tekmu moras gledati sve 3 :D
Svi koji zele kupiti ulaznice za SP unaprijed mogu se prijaviti putem http://www.fifa.com" onclick="window.open(this.href);return false; gdje ce biti izvlacenje. Znam jer sam na ovaj nacin gledao SP 2006 u Njemackoj a ista stvar je bila prosli put u JAR. Agencije nemaju nikakvu prednost tako da ce agencijama biti jako, jako tesko doci do dovoljnog broja ulaznica. Vjerovatno ce morati "alternativnim kanalima" agencije ici da bi dosli do ulaznica, a to je naravno veoma skupo.

PS Neko iz mase spominje Svica-Brazil 500Euroa povratne, to jeste tacno ali totalno van sezone + sto moras naruciti i platiti te karte godinu dana unaprijed. Ne zaboravite da ce biti ogroman interes za SP a tek ce se par mjeseci prije SP znati u kojim ce gradovima koje repke igrati. Hoteli, aviokompanije i svi ostali ce taj interes trzista itekako znati iskoristiti, racunajte dvostruke cijene.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 25 mar 2013, 03:01

Svi koji zele kupiti ulaznice za SP unaprijed mogu se prijaviti putem http://www.fifa.com" onclick="window.open(this.href);return false; gdje ce biti izvlacenje. Znam jer sam na ovaj nacin gledao SP 2006 u Njemackoj a ista stvar je bila prosli put u JAR. Agencije nemaju nikakvu prednost tako da ce agencijama biti jako, jako tesko doci do dovoljnog broja ulaznica. Vjerovatno ce morati "alternativnim kanalima" agencije ici da bi dosli do ulaznica, a to je naravno veoma skupo.

PS Neko iz mase spominje Svica-Brazil 500Euroa povratne, to jeste tacno ali totalno van sezone + sto moras naruciti i platiti te karte godinu dana unaprijed. Ne zaboravite da ce biti ogroman interes za SP a tek ce se par mjeseci prije SP znati u kojim ce gradovima koje repke igrati. Hoteli, aviokompanije i svi ostali ce taj interes trzista itekako znati iskoristiti, racunajte dvostruke cijene.[/quote]

Aj budi dobar pa malo pomozi, đe se to prijavis za karte? Đe na fifa.com mogu to naci?

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 25 mar 2013, 04:54

Imaju jos 4 tekme i 1 trening(Lihtenstajn) da se odigraju. Nije nista jos gotovo i mora se biti 100% koncentrisan i motivisan. Sada smo veliki favoriti za osvajanje grupe i direktni odlazak u Brazil ali nije jos vrijeme da se leti za Rio.
Molim sve da spuste malo loptu i sacekaju dvomec sa Slovackom da se zavrsi pa da onda rezervisu avionske karte! ;)
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 mar 2013, 06:56

no rules je napisao/la:Kakva je situacija sa našim navijačima iz USA I Canade po pitanju Brazila , koliko je povoljnije otići iz Amerike u Brazil u odnosu na BiH ... , ako je u Americi protiv Mexika bilo 30 000 naših , valjda može i u Brazil otići iz USA makar 15 000 po utakmici :mrgreen:

slika
Koliko je vjeruj mi da jos nisam gledao al znam da cemo ja, supruga, djeca, brat, dva rodaka i zene im ici pa kolko god bude! Ha ne ide se na svjetsko svaki dan :D :D To ce nam biti godisnji odmor :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 25 mar 2013, 08:28

Monolog je napisao/la:Vjerujte da ima ljudi koji su na ovaj forum došli zbog sporta. :mrgreen: Ono, znam da je politički forum i da politici trebamo dati najviše prostora, ali može tu i tamo da se nađe i neka sportska tema poput ove.

Da ne zaboravim, političari su odstranjeni s foruma i barem ćemo 7 dana odmoriti od njihove priče.
:lol: :lol: :lol:
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 mar 2013, 09:54

soccerfan je napisao/la:
no rules je napisao/la:Kakva je situacija sa našim navijačima iz USA I Canade po pitanju Brazila , koliko je povoljnije otići iz Amerike u Brazil u odnosu na BiH ... , ako je u Americi protiv Mexika bilo 30 000 naših , valjda može i u Brazil otići iz USA makar 15 000 po utakmici :mrgreen:

slika
Koliko je vjeruj mi da jos nisam gledao al znam da cemo ja, supruga, djeca, brat, dva rodaka i zene im ici pa kolko god bude! Ha ne ide se na svjetsko svaki dan :D :D To ce nam biti godisnji odmor :lol:
Jos kad bi mene posvojili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gledao sam jedan tiket na Fejsu.Lik uplatio hendikep Hrvatska-Srbija,BiH-Grcka,stavio da ce Dzeko,Ibisevic i Mandzukic zabit gol,kvota bila negdje oko 270 cini mi se.Stavio petobanku i dobio 10 milja.Eto recepta kako do love za Brazila.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 25 mar 2013, 10:01

Sacekajte ljudi, polako. Izvalcenje grupa za SP ce se odrzati u decembru ove godine. Problem za ovo svjetsko prvenstvo jeste sto u jednoj grupi stadioni na kojem se igraju utakmice mogu biti na potpuno razlicitim krajevima drzave (tipa Porto Alegre, a onda ides u Natal u sljedecem kolu). To smatram da je poprilicno nefer od strane Brazila no imaju potpuno pravo da to urade. Znaci nema nikakvih regionalnih podjela kako bi navijaci ostali tu.

Sto se tice karata, fudbalski savezi svake drzave koje se plasiraju dobijaju odredjeni procenat tih karata za utakmice koja igra njihova reprezentacija koji oni najcesce prodaju agencijama tako da karte koje se prodaju putem FIFA.com jesu one sto nisu namjenjene navijacima odredjenih drzava, vec simpatizerima i ostalim osobama koji imaju love za kupovinu istih koje su najcesce za centralne tribine, a ne za iza golova ili coskovima gdje budu najcesce smjesteni navijaci drzava.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 mar 2013, 11:06

Recimo, bice vam jeftinije kupiti karta (recimo u Svicarskoj za Brazil nego kod nas. Samo da mi odemo zvanicno pa ce biti ponuda razhin, jer ima nase raja po cijeloj evropi, a i svijetu.). Provjereno znam,isao mi kolega u Egipat i Tunis prije 2 godine, punude iz BIH agencija su bile preskupe (za ono sta ja hocu), a deset puta je bolje prosao u nekoj Svicarskoj agenciji. Pazite, deset puta... ;)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 mar 2013, 12:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
kristian je napisao/la:ako moze zeljeznicar da govori da je njihova titula a jos 12 utakmica do kraja , moze i bih da prica da je na svjetskom ha ja sta je to 5 utakmica ;)
Mi smo jos i dobri,ima onih sto su prvaci nakon 1 kola,onda komotno mozemo mi vec racunati da osvajamo mundijal.
gle ovog padobranca :roll: Hajd da se ukljuci jos par manijaka i hordasa i da napravimo haos od teme 8-) :evil:
treba malo nekad i mozak ukljucit,moj Bosniacum,a ne srati na prvu.Ja malo bi ironican i zajebajem se na nasu poznatu euforiju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 25 mar 2013, 12:09

I meni je glup fazon od strane Brazilaca da grupe nisu fiksne u jednom gradu, drzavi.. Jedan dan si na atlantskoj obali, a vec drugi moras skoro pa u Boliviju uci ... Mislim, nije Brazil bas mali, treba to pohvatati sve. Ili Njemacka pa da autocestom parlas gdje god zelis ... Sta ces, zele ljudi na svaki moguci nacin dici kintu ..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 mar 2013, 12:11

barbarez je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
barbarez je napisao/la: Mi smo jos i dobri,ima onih sto su prvaci nakon 1 kola,onda komotno mozemo mi vec racunati da osvajamo mundijal.
gle ovog padobranca :roll: Hajd da se ukljuci jos par manijaka i hordasa i da napravimo haos od teme 8-) :evil:
treba malo nekad i mozak ukljucit,moj Bosniacum,a ne srati na prvu.Ja malo bi ironican i zajebajem se na nasu poznatu euforiju.
mgoao si staviti neki indikator koji pokazuje na ironiju, niko nece gatat tvoje postove ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 mar 2013, 12:33

hodža je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ništa, od danas pored redovnih listića igramo svaki dan po još jedan, na dobitak od 10 000, pa šta bude jbg, možda i upali. 8-)

Mogu se samo tol'ko zavalit' do tad...pa neš' onda ni na tv-u moć' gle'at... :lol: :lol:
tzv. "Kopakabana" listić :mrgreen: 20 parova, dobitak 10 milja...uletit će jedan do SP-a da ga yebeš :lol: :lol:
O tom ti pričam jarane. :mrgreen:
A kakve smo sreće ne možemo kvotu 3 pogodit', a ne 10 000. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 mar 2013, 12:39

lakše vam je na Bingu dobiti 10 hiljada :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 mar 2013, 12:43

Ma ima opljačkat' banku ili nešto slično tome na kraju krajeva...ha ya, bez peglanja...vratiš se iz Brazila i čeka te plava na stolu. :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.