Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svi koji zele kupiti ulaznice za SP unaprijed mogu se prijaviti putem http://www.fifa.com" onclick="window.open(this.href);return false; gdje ce biti izvlacenje. Znam jer sam na ovaj nacin gledao SP 2006 u Njemackoj a ista stvar je bila prosli put u JAR. Agencije nemaju nikakvu prednost tako da ce agencijama biti jako, jako tesko doci do dovoljnog broja ulaznica. Vjerovatno ce morati "alternativnim kanalima" agencije ici da bi dosli do ulaznica, a to je naravno veoma skupo.kinder_jaje je napisao/la:istina to je informacija iz agencija i ne mozes ici samo na jednu tekmu moras gledati sve 3kanarinac je napisao/la:10 hiljada sa ulaznicama za sve utakmice u grupnoj fazi znaci oko 10 milja neki dan bio na tv neki lik iz neke agencijetk@b3 je napisao/la:ima li neko saznanja koliko ce kostati put u brazil, sa kartama i svim ostalim sa agencijama iz bosne
Koliko je vjeruj mi da jos nisam gledao al znam da cemo ja, supruga, djeca, brat, dva rodaka i zene im ici pa kolko god bude! Ha ne ide se na svjetsko svaki danno rules je napisao/la:Kakva je situacija sa našim navijačima iz USA I Canade po pitanju Brazila , koliko je povoljnije otići iz Amerike u Brazil u odnosu na BiH ... , ako je u Americi protiv Mexika bilo 30 000 naših , valjda može i u Brazil otići iz USA makar 15 000 po utakmici![]()
Monolog je napisao/la:Vjerujte da ima ljudi koji su na ovaj forum došli zbog sporta.Ono, znam da je politički forum i da politici trebamo dati najviše prostora, ali može tu i tamo da se nađe i neka sportska tema poput ove.
Da ne zaboravim, političari su odstranjeni s foruma i barem ćemo 7 dana odmoriti od njihove priče.
Jos kad bi mene posvojilisoccerfan je napisao/la:Koliko je vjeruj mi da jos nisam gledao al znam da cemo ja, supruga, djeca, brat, dva rodaka i zene im ici pa kolko god bude! Ha ne ide se na svjetsko svaki danno rules je napisao/la:Kakva je situacija sa našim navijačima iz USA I Canade po pitanju Brazila , koliko je povoljnije otići iz Amerike u Brazil u odnosu na BiH ... , ako je u Americi protiv Mexika bilo 30 000 naših , valjda može i u Brazil otići iz USA makar 15 000 po utakmici![]()
![]()
To ce nam biti godisnji odmor
treba malo nekad i mozak ukljucit,moj Bosniacum,a ne srati na prvu.Ja malo bi ironican i zajebajem se na nasu poznatu euforiju.Bosniacum Lilium je napisao/la:gle ovog padobrancabarbarez je napisao/la:Kod: Označi sve
Mi smo jos i dobri,ima onih sto su prvaci nakon 1 kola,onda komotno mozemo mi vec racunati da osvajamo mundijal.kristian je napisao/la:ako moze zeljeznicar da govori da je njihova titula a jos 12 utakmica do kraja , moze i bih da prica da je na svjetskom ha ja sta je to 5 utakmicaHajd da se ukljuci jos par manijaka i hordasa i da napravimo haos od teme
![]()
mgoao si staviti neki indikator koji pokazuje na ironiju, niko nece gatat tvoje postovebarbarez je napisao/la:treba malo nekad i mozak ukljucit,moj Bosniacum,a ne srati na prvu.Ja malo bi ironican i zajebajem se na nasu poznatu euforiju.Bosniacum Lilium je napisao/la:gle ovog padobrancabarbarez je napisao/la:Mi smo jos i dobri,ima onih sto su prvaci nakon 1 kola,onda komotno mozemo mi vec racunati da osvajamo mundijal.Kod: Označi sve
Hajd da se ukljuci jos par manijaka i hordasa i da napravimo haos od teme
![]()
O tom ti pričam jarane.hodža je napisao/la:tzv. "Kopakabana" listićmandraX je napisao/la:Ništa, od danas pored redovnih listića igramo svaki dan po još jedan, na dobitak od 10 000, pa šta bude jbg, možda i upali.![]()
Mogu se samo tol'ko zavalit' do tad...pa neš' onda ni na tv-u moć' gle'at...![]()
20 parova, dobitak 10 milja...uletit će jedan do SP-a da ga yebeš
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.