Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bossna
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la bossna » 16 nov 2009, 13:46

LeBronJamesKing je napisao/la:
bossna je napisao/la:
Ada je napisao/la:Glasajte ljudi za pjanica, evo smo ga samo za jedan dan ponovno vratili na prvo mjesto :)
Sta ovo kazu da je pjanic zelio napustiti repku jer je nezadovoljan minutazom...odma me nesto presjece!
Treba dat momku da igra od pocetka, pa kud puklo!
ne samo da je htjeo da napusti repku nego je i njegov otac trazio ciru da se obracunaju pa to je stvarno sramota nemoze neko dirigovat cirom koliko ce mu sin igrat

dok je ovaj **** selektor nece igrati najbolji, vec one koje on procjeni da su najbolji pa on je trener svih trenera pa on zna koliko muratovic moze da pokrije terena pa on zna da je misimovic najlosiji igrac ma trener svih trenera ciro, od sada citajte kloc, zna da pjanica treba kaliti i davati mu 4 minute da njegovu sjajnu asistenciju i džeko ne pretvori u gol , trener svih trenera kloc je onaj sto radi sa savezom i niko me ne moze u suprotno ubijediti.
Ne samo da ce pjanke napusatiti repku vec i misimovic, nas najbolji igrac, ako ciro jos samo jednom bude srao o njemu a ne o džeki, koji je jedan od najboljih ali koji u portugalau nije dva puta ppomjerio guzicu, neka trener svih trenera nadje jos kojeg muratovica pa neka mu pokrivaju teren **** ga teren. KLOC je jedini i iskljucivi krivac sto smo izgubili u Portugalu ali niko nece nista da prica o tome i sada ako ga izvucu misimovic i pjanic ili medunjanin bice da ih je KLOC cuvao za odlucujucu uitakmicu da ih je ostrio mostivisao ili kakvu ce vec glupost izjaviti ako ga ovi izvuku u Zenici a ako izgubimo onda ce nasi novinari jedan po jedan poceti da ga okrivljuju jer ko svi su znalki za probleme ali nisu nista htjeli da pisu pred odlucujucu utakmicu.

KLOC RADI SA SAVEZOM A STO BI GA INACE UZELI , KADA SU OTPUSTILI KODRU.
CIRO=KLOC ko bejagi trener svih trenera kojeg su otpustili svi hrvatski klubovi vise nije mogao voditi ni Zagreb i tu je dobio otkaz a sada nase "bosnje" glupi ko sto i jesmmo praveod njega nekakvog trenera, iako je bio mozda nekad trener sada je stari covjek koji mora nesto zaraditi a de bolje peljati nego u NS pa tamo su svi odreda lopovi.
i logika da ce pjanic sr. insistirati i kam pusta sreca da najpotencijalni igrac svijeta pjanke napusti repku dok je KLOC selektor.
ja koliko vidim da si ti veliki KLOC i da se mjesas u poso velikog strucnjaka

zeko_na_titaniku
Kontakt:

Post Postao/la zeko_na_titaniku » 16 nov 2009, 14:07

LeBronJamesKing je napisao/la:
bossna je napisao/la:
Ada je napisao/la:Glasajte ljudi za pjanica, evo smo ga samo za jedan dan ponovno vratili na prvo mjesto :)
Sta ovo kazu da je pjanic zelio napustiti repku jer je nezadovoljan minutazom...odma me nesto presjece!
Treba dat momku da igra od pocetka, pa kud puklo!
ne samo da je htjeo da napusti repku nego je i njegov otac trazio ciru da se obracunaju pa to je stvarno sramota nemoze neko dirigovat cirom koliko ce mu sin igrat

dok je ovaj **** selektor nece igrati najbolji, vec one koje on procjeni da su najbolji pa on je trener svih trenera pa on zna koliko muratovic moze da pokrije terena pa on zna da je misimovic najlosiji igrac ma trener svih trenera ciro, od sada citajte kloc, zna da pjanica treba kaliti i davati mu 4 minute da njegovu sjajnu asistenciju i džeko ne pretvori u gol , trener svih trenera kloc je onaj sto radi sa savezom i niko me ne moze u suprotno ubijediti.
Ne samo da ce pjanke napusatiti repku vec i misimovic, nas najbolji igrac, ako ciro jos samo jednom bude srao o njemu a ne o džeki, koji je jedan od najboljih ali koji u portugalau nije dva puta ppomjerio guzicu, neka trener svih trenera nadje jos kojeg muratovica pa neka mu pokrivaju teren **** ga teren. KLOC je jedini i iskljucivi krivac sto smo izgubili u Portugalu ali niko nece nista da prica o tome i sada ako ga izvucu misimovic i pjanic ili medunjanin bice da ih je KLOC cuvao za odlucujucu uitakmicu da ih je ostrio mostivisao ili kakvu ce vec glupost izjaviti ako ga ovi izvuku u Zenici a ako izgubimo onda ce nasi novinari jedan po jedan poceti da ga okrivljuju jer ko svi su znalki za probleme ali nisu nista htjeli da pisu pred odlucujucu utakmicu.

KLOC RADI SA SAVEZOM A STO BI GA INACE UZELI , KADA SU OTPUSTILI KODRU.
CIRO=KLOC ko bejagi trener svih trenera kojeg su otpustili svi hrvatski klubovi vise nije mogao voditi ni Zagreb i tu je dobio otkaz a sada nase "bosnje" glupi ko sto i jesmmo praveod njega nekakvog trenera, iako je bio mozda nekad trener sada je stari covjek koji mora nesto zaraditi a de bolje peljati nego u NS pa tamo su svi odreda lopovi.
i logika da ce pjanic sr. insistirati i kam pusta sreca da najpotencijalni igrac svijeta pjanke napusti repku dok je KLOC selektor.
slazem se s tobom...uvijek sam govorio CIRO JE LOPOV i ostajem pri tome! muratovic...pa brate realno on moze odigrat prvo poluvrijeme tako da se u drugom poluvremenu vuce po terenu...al opet hvala mu za sve sto je ucinio za bih jer covjek igra svim srcem. Moje misljenje je da pjanic treba dobiti vecu minutazu...tj.da ude u igru prije 86 min.kao sto inace ulazi :( zalosno :(

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 16 nov 2009, 14:12

e sad ce imati priliku od prve minute da igra pa vidicemo sta ce da bude ako izgubimo vidicemo ko ce vam onda bit kriv..................vama je ciro kriv sto misimovicev nije bio dan sto je dzeko sa pola metra pogodio precku sto je muslimovic pogodio stativu iako je bio prazan go pa sta vi hocete da ciro obuce dres i da igra daj ba ljudi spustite se malo na zemlju do juce smo gubili od moldavije sad vam puno sto smo izgubili od portugala 1-0

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 16 nov 2009, 14:55

Ma Miralem i Miske , njihov dan i Edinov i Vedadov , Portuciganci nemaju šanse.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 14:56

Pastuh je napisao/la:Ma Miralem i Miske , njihov dan i Edinov i Vedadov , Portuciganci nemaju šanse.
AKBGD ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 nov 2009, 21:08

LeBron brate, dzaba ti je pricati ovde o Ciri, jos ces dobiti. Pusti ba, al znaj ima jos raje sto djeli tvoje misljenje.Kuliraj samo. :) ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 16 nov 2009, 21:09

Srijeda veliki ispit za Miralema i za BH ;) Ne sumnjam u prolaz :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2009, 21:17

seha je napisao/la:Srijeda veliki ispit za Miralema i za BH ;) Ne sumnjam u prolaz :D
Veliki je sad teret na Miretu, hoce li on to uspjeti iznjeti na svojim krhkim plecima je veliki upitnik!?

Ja vjerujem i nadam se da hoce, ali nemojmo ga u slucaju lose predstave stavljati na lomacu!
Vom Jäger zum Gejagten

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 nov 2009, 21:20

Adinjo je napisao/la:LeBron brate, dzaba ti je pricati ovde o Ciri, jos ces dobiti. Pusti ba, al znaj ima jos raje sto djeli tvoje misljenje.Kuliraj samo. :) ;)
potpis
100% sportski i krajnje opušten potpis

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 16 nov 2009, 21:21

Ja mislim u uvjeren sam da ce se predstavit dobrom igrom
btw ne zaboravimo http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... N+BOY+2009
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 nov 2009, 22:26

bossna je napisao/la:e sad ce imati priliku od prve minute da igra pa vidicemo sta ce da bude ako izgubimo vidicemo ko ce vam onda bit kriv..................vama je ciro kriv sto misimovicev nije bio dan sto je dzeko sa pola metra pogodio precku sto je muslimovic pogodio stativu iako je bio prazan go pa sta vi hocete da ciro obuce dres i da igra daj ba ljudi spustite se malo na zemlju do juce smo gubili od moldavije sad vam puno sto smo izgubili od portugala 1-0
potpis!

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 17 nov 2009, 01:51

Miralem Pjanic = najveci talent u Evropi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 02:01

geronimo je napisao/la:
seha je napisao/la:Srijeda veliki ispit za Miralema i za BH ;) Ne sumnjam u prolaz :D
Veliki je sad teret na Miretu, hoce li on to uspjeti iznjeti na svojim krhkim plecima je veliki upitnik!?

Ja vjerujem i nadam se da hoce, ali nemojmo ga u slucaju lose predstave stavljati na lomacu!
Njegova predstava se ne sastoji samo u ofanzivi sad je na poziciji defanzivnog veznog.U tome i jeste sva poenta njegove minimalne minutaze.
Nadam se da ce to odguliti u komadu bas ono momacki. ;)
U suprotnom babo bi mu onda trebao biti malo ,,opusteniji i plaho mirniji,, kao i simpatizeri 8-) :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2009, 02:06

Evo za sve koji su povjerovali u budalastine oko Pjanica, San:

Nikad nisam razmišljao da napustim reprezentaciju!

Mi­ra­lem Pja­nić, ve­znjak Li­ona i bh. re­pre­zen­ta­ti­vac, ne svo­jom vo­ljom, na­šao se u sre­di­štu paž­nje me­di­ja. In­for­ma­ci­ja po ko­joj «ra­zmiš­lja da na­pus­ti re­pre­zen­ta­ci­ju» šo­ki­ra­la je i nje­ga sa­mog. U ho­te­lu «Ter­me», pri­je ve­čer­njeg tre­nin­ga, Pja­nić je ju­čer ka­zao:

- Izne­na­dio sam se, šo­ki­rao ka­da me na­zvao je­dan no­vi­nar, po­tom pro­či­tao to o če­mu go­vo­ri­te i tra­žio moj ko­men­tar. Bio sam za­te­čen, jer ni­kad mi ne bi pa­lo na pa­met ta­ko ne­što. Go­di­na­ma sam če­kao da zai­gram za BiH, sa­njao da igram sa Ha­sa­gi­ćem, Spa­hi­ćem, Mi­si­mo­vi­ćem... Eto, to mi se os­tva­ri­lo i ne znam za­što bih je sa­da na­pu­štao. To su izmiš­ljo­ti­ne i glu­pos­ti.

Na­vo­dno zbog ne­za­do­volj­stva tre­tma­nom, ma­lom mi­nu­ta­žom?

- Bit ću is­kren, klu­pa mi te­ško pa­da, ne vo­lim klu­pu, ali po­štu­jem se­le­kto­rov izbor, ma ko­li­ko mi te­ško bi­lo. Ja ži­vim za ovu re­pre­zen­ta­ci­ju, ra­du­jem se us­pje­hu, ovo su mo­ji pri­ja­te­lji i je­dva če­kam su­traš­nju uta­kmi­cu. Sve me ovo po­go­di­lo, po­go­to­vo do­vo­đe­nje mog oca u ru­žan kon­tek­st. Moj otac ni­kad ne bi ne­što ru­žno po­mi­slio, a ka­mo li se obru­šio na se­le­kto­ra, ka­ko je ta­mo pi­sa­lo - izja­vio je Mi­ra­lem Pja­nić, igrač ko­ji je pre­do­dre­đen da pos­ta­ne «bo­snas­ki Ro­nal­do».
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 02:15

Principatus je napisao/la:Evo za sve koji su povjerovali u budalastine oko Pjanica, San:

Nikad nisam razmišljao da napustim reprezentaciju!

Mi­ra­lem Pja­nić, ve­znjak Li­ona i bh. re­pre­zen­ta­ti­vac, ne svo­jom vo­ljom, na­šao se u sre­di­štu paž­nje me­di­ja. In­for­ma­ci­ja po ko­joj «ra­zmiš­lja da na­pus­ti re­pre­zen­ta­ci­ju» šo­ki­ra­la je i nje­ga sa­mog. U ho­te­lu «Ter­me», pri­je ve­čer­njeg tre­nin­ga, Pja­nić je ju­čer ka­zao:

- Izne­na­dio sam se, šo­ki­rao ka­da me na­zvao je­dan no­vi­nar, po­tom pro­či­tao to o če­mu go­vo­ri­te i tra­žio moj ko­men­tar. Bio sam za­te­čen, jer ni­kad mi ne bi pa­lo na pa­met ta­ko ne­što. Go­di­na­ma sam če­kao da zai­gram za BiH, sa­njao da igram sa Ha­sa­gi­ćem, Spa­hi­ćem, Mi­si­mo­vi­ćem... Eto, to mi se os­tva­ri­lo i ne znam za­što bih je sa­da na­pu­štao. To su izmiš­ljo­ti­ne i glu­pos­ti.

Na­vo­dno zbog ne­za­do­volj­stva tre­tma­nom, ma­lom mi­nu­ta­žom?

- Bit ću is­kren, klu­pa mi te­ško pa­da, ne vo­lim klu­pu, ali po­štu­jem se­le­kto­rov izbor, ma ko­li­ko mi te­ško bi­lo. Ja ži­vim za ovu re­pre­zen­ta­ci­ju, ra­du­jem se us­pje­hu, ovo su mo­ji pri­ja­te­lji i je­dva če­kam su­traš­nju uta­kmi­cu. Sve me ovo po­go­di­lo, po­go­to­vo do­vo­đe­nje mog oca u ru­žan kon­tek­st. Moj otac ni­kad ne bi ne­što ru­žno po­mi­slio, a ka­mo li se obru­šio na se­le­kto­ra, ka­ko je ta­mo pi­sa­lo - izja­vio je Mi­ra­lem Pja­nić, igrač ko­ji je pre­do­dre­đen da pos­ta­ne «bo­snas­ki Ro­nal­do».
Rece ,,San,, i Sinan koji je promijenio 150 miliona misljenja strana i pisanja tokom ovih 10 -12 godina :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 nov 2009, 03:13

Rece ,,San,, i Sinan koji je promijenio 150 miliona misljenja strana i pisanja tokom ovih 10 -12 godina :roll:
Znaš kako kažu; samo kamen i hajvan nikad ne mjenjaju mišljenje :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 03:39

VanBasten je napisao/la:
Znaš kako kažu; samo kamen i hajvan nikad ne mjenjaju mišljenje :mrgreen:
E ovaj je ono drugo,ali onaj endemski :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 15:38

Pjanicu sretno danas daj boze da upises 1,2 asistencije da odigras tekmu za 10...Daj Pjanicu udri samo,asistiraj pokusavaj na sve nacine ,boze daj mu snagu danas da odigra najbolje..DZEKO I VEDO CE POKUPITI TE LOPTE I ZABITI...

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 18 nov 2009, 15:47

hocu slobodnjak veceras i da ga ti MIRALEME zabijesh.... ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:35

Bice bolje pjankara zelim srecu u lyonu ,,,imas ti 19 god ,,u 23,4 ces biti najbolji cekali smo misketa i docekali docekat cemo i tebe,,i jos 10tine novih pjanica sa zapada...sretno PJANICU ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, denza, Google Adsense [Bot], HariTz i 25 gostiju.