naravnoda je dobarWolverine je napisao/la:Dobar je Pandza

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
naravnoda je dobarWolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
Pa Spahic nije imo kluba pola godine a igracina.Elddar je napisao/la:jest, zato i igra u Hajduku.Wolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
igra u EnosisuWolverine je napisao/la:gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
Wolverine je napisao/la:gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
neam pojma, iskreno, al mi se čini jači i bolji. pandža me razočarao nakon irana.Wolverine je napisao/la:gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
de mi reci al iskreno. koliko puta si ga pogledao u zivotu ?Elddar je napisao/la:
neam pojma, iskreno, al mi se čini jači i bolji. pandža me razočarao nakon irana.
kažem, čini mi se, i to je drug moje mišljenje, ne znam zašto ovolika raspravaWolverine je napisao/la:de mi reci al iskreno. koliko puta si ga pogledao u zivotu ?Elddar je napisao/la:
neam pojma, iskreno, al mi se čini jači i bolji. pandža me razočarao nakon irana.
a tim za koji nastupa je Enosis Neon Paralimni FC.
a cisto sumnjam da je i u prvoj ekipi.
jesi ovo ti postavio u svom haustorurob do bagro je napisao/la:
U jednom zenickom haustoru![]()
![]()
Elddar je napisao/la:kažem, čini mi se, i to je drug moje mišljenje, ne znam zašto ovolika raspravaWolverine je napisao/la:de mi reci al iskreno. koliko puta si ga pogledao u zivotu ?Elddar je napisao/la:
a tim za koji nastupa je Enosis Neon Paralimni FC.
a cisto sumnjam da je i u prvoj ekipi.
Jeste druze, ali Rahimic ima iskustva vise nego gotova cijela repka. Internacionalnog iskustva.chilly00 je napisao/la:Cijenim svacije misljenje ali pola ljudi sudi po tome gdje ko igra..... Ne razumjem takve osobe ......
Pa Rahimic je na klupi u svom klubu pa je odigrao za 100-ku
mene je pandža razočarao nakon one tekme od irana koju smo kulturno spušili 3-2 u zadnjih par minuta, za sve je kriv pandža, nađi negdje taj video pa pogledaj. nadam se da će me u srijedu demantovati.Prijatelju ne sudi o igracu po tome gdje igra....
Nek se postave ovakvi pored hotela Zenica da se pravi buka noc prije utakmice 17-11-2009CRNI_SA je napisao/la:jesi ovo ti postavio u svom haustorurob do bagro je napisao/la:
U jednom zenickom haustoru![]()
![]()
![]()
ja ne znam pisatjesi ovo ti postavio u svom haustoru![]()
Gledao sam to prijatelju, pogledaj utakmicu protiv Belgije(kada je trebalo da se odigra dobro)...Elddar je napisao/la:mene je pandža razočarao nakon one tekme od irana koju smo kulturno spušili 3-2 u zadnjih par minuta, za sve je kriv pandža, nađi negdje taj video pa pogledaj. nadam se da će me u srijedu demantovati.Prijatelju ne sudi o igracu po tome gdje igra....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.