Jbg sad zizu... ja mislio skontat ćeš fazonzizu1991 je napisao/la:S04kokakolas je napisao/la:Jel mu ono piše SDA na čarapi?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jbg sad zizu... ja mislio skontat ćeš fazonzizu1991 je napisao/la:S04kokakolas je napisao/la:Jel mu ono piše SDA na čarapi?
svaka cast za ovaj post totalno se slazem momak bjezi od rusilcaSakuragi je napisao/la:
vidi kako ovaj bjezi od njega, zna ako ga rusilac pokupi nece ga ni doktor Mafalani sastavit
da te posjetim ko jeCautinho je napisao/la:Ajd ti rusilac u krevet,dosta smo culi epiteta na Seadov racun od tebe.
@adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_zepce, tebe tražemambabalkan je napisao/la:Ko je ovaj Eldin Hadzic sto igra za Hercules? Hoce li biti sta od njega?
Ja mu to dođem kao P.R menadzerzizu1991 je napisao/la:@adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_zepce, tebe tražemambabalkan je napisao/la:Ko je ovaj Eldin Hadzic sto igra za Hercules? Hoce li biti sta od njega?![]()
ovaj momak zna o njemu nešto više
vidim momak je mlad pa me zanima imal kakve sanse on za repkeAdi_Zepce je napisao/la:Ja mu to dođem kao P.R menadzerzizu1991 je napisao/la:@adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_zepce, tebe tražemambabalkan je napisao/la:Ko je ovaj Eldin Hadzic sto igra za Hercules? Hoce li biti sta od njega?![]()
ovaj momak zna o njemu nešto više![]()
@mambabalkan
Eldin je prije par godina bio veliki talenat.Zanimali su se za njega Real i Barca,bio je na posudbi i u Valenciji,ali ga povreda zeznula.Uglavnom,dobio je skoro španjolsko drzavljanstvo i poceo je igrati za prvi tim Herculesa.Tu od njega dosta ocekuju jer je produzio nedavno i ugovor do 2017 godine.Za prvi tim je do sada odigrao 2 tekme i upisao jednu asistenciju.Ako nastavi igrati mozda bude nesto od njega,jer sam nekako uvjeren da ce Hercules ako ostane u ligi naredne sezone se boriti za ulazak u Primeru.
Bravozizu1991 je napisao/la:Što, meni je baš ok, sviđa mi se @BigBosnia, ima mnogo informacija, katkad baci link, ne moraš da otvaraš ako nećeš
Pa nek stavi u potpis link te stranice pa nek raja otvara 24h dnevnozizu1991 je napisao/la:Što, meni je baš ok, sviđa mi se @BigBosnia, ima mnogo informacija, katkad baci link, ne moraš da otvaraš ako nećeš
Pa stavio je twitter i fb, vjerovatno mu je mrsko i onu glavnu stranicu da stavi, ne vidim koji bi drugi mogao biti razlogPapastathopoulos je napisao/la:Pa nek stavi u potpis link te stranice pa nek raja otvara 24h dnevno