Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
I ove nase TV kuce nisu normalne. MArjan i Baho jedini dobri komentatori u BiH i nema nijednog ni drugog na TV-u. Ne razumjem sto. Ljubomora?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jbg prijatelju, dzamije ni na vidiku.RiNo je napisao/la:za nadati se je da ce i ovi cigani sa prozora psovati oko 4 ujutro...Željoman je napisao/la:Rino care![]()
znam i sam kad se kretenu na parkingu pored moje zgrade upali glasan alarm ne mogu do dva oka sklopit.......samo vidis ljude na prozorima psuju![]()
![]()
![]()
jos ako ima dzamija kakva u blizini, pa da im za sabah hodza zauci
Sad su u nasoj zemlji....rob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
ACAB

Kristić je zakonCartman je napisao/la:I ove nase TV kuce nisu normalne. MArjan i Baho jedini dobri komentatori u BiH i nema nijednog ni drugog na TV-u. Ne razumjem sto. Ljubomora?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
I meni je brate,a evo i na forumu --- SPAM --- ljudi govore ne ubacujte ga to je igrac manje, a i lahko bi mogo dobit crveni.kenoo je napisao/la:joj meni je ovaj pandza skroz sumnjav,imam osjecaj da bi mogao kiksati..
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Slazem se, protiv Belgije je bio odlican, nije na nivou Spahe ali moze ga zamjeniti valjda samo ovu tekmu.Cartman je napisao/la:Igro je Pandza i u Belgiji cini mi se. I vrlo dobro odradio poso. Fizicki je jaci i od Nadarevica, tehnika i "mozak" mu je jedino problem, ali covjek ne srlja i to mi se svidja.kenoo je napisao/la:joj meni je ovaj pandza skroz sumnjav,imam osjecaj da bi mogao kiksati..
- rob do bagro
- Kontakt:
ima da ih zgazimo ko mravefico45 je napisao/la:Sad su u nasoj zemlji....rob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
ACAB
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ljudi covjek je odradio posao u Belgiji za 10 srcem igra to je najbitnije ne boji se duala i fizicki je jakNerko_Juventino je napisao/la:I meni je brate,a evo i na forumu --- SPAM --- ljudi govore ne ubacujte ga to je igrac manje, a i lahko bi mogo dobit crveni.kenoo je napisao/la:joj meni je ovaj pandza skroz sumnjav,imam osjecaj da bi mogao kiksati..
Šta li je to bilo u Portugalu pa je Bakir ogorčen? Ja mislim da riječ o neigranju Pjanića zato što mora igrati Ibričić jer ima nekog jakog menadžera.
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 16 nov 2009, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC
Trebalo bi u slucaju da nasa repka neprode...ali procicemo AKO BOG DA INSALLAH obezbjediti portugalcima siguran izlazak sa stadiona i dobro ih namlatiti i igrace i navijace ako dodu, al ipak se nadam da cemo u Afriku mi aBd i da nema potrebe za takvim stvarima...BOSNA I HERCEGOVINA GOING TO AFRIKA INSALLAH

mB!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba ih ostaviti u Zenici nekoliko dana. Naravno u KPZ. Tamo je bolja kultura nego u ovom hebenom Portugalu. Svakog navijaca im treba isamarat postenski.rob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
ACAB
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobar je Pandza 

nece da narusi sada atmosferu kada prodje ova tekma objavit ceIker C je napisao/la:Šta li je to bilo u Portugalu pa je Bakir ogorčen?

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
dobro si...nek ponesu ta oruzja u KPD ako smiju...mislim da bi ih stanovnici tog zatvora malo dobro izbubaliomerbavarac je napisao/la:Treba ih ostaviti u Zenici nekoliko dana. Naravno u KPZ. Tamo je bolja kultura nego u ovom hebenom Portugalu. Svakog navijaca im treba isamarat postenski.rob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
ACAB

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jest, zato i igra u Hajduku.Wolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ove njihove navijace sto dodju treba dobro naucit kako se ponasat. Isto tako ce vjerovatno bit i njihovih vojnika iz EUFORA na stadonu. Ne bi ni njih bilo lose naucit malo reda 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
gdje nadarevic igra ?Elddar je napisao/la:jest, zato i igra u Hajduku.Wolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
gdje milenkovic igra ?
gdje hasagic igra ?
gdje ibricic igra ?
ne izmisljaj matere ti.
koga bi ti da igra. Milenkovica?Elddar je napisao/la:jest, zato i igra u Hajduku.Wolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
da.chilly00 je napisao/la:koga bi ti da igra. Milenkovica?Elddar je napisao/la:jest, zato i igra u Hajduku.Wolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- rob do bagro
- Kontakt:
"Napast ćemo BiH od prve minute"
Branič Chelseaja i portugalske nogometne reprezentacije Ricardo Carvalho najavio je da će njegova reprezentacija u uzvratnoj utakmici dokvalifikacija za SP 2010. godine protiv BiH u Zenici zaigrati ofenzivno.
Portugal je u prvoj utakmici u subotu slavio u Lisabonu uz dosta sreće s minimalnih 1-0, a Carvalho smatra da to nije prednost koja njegovoj momčadi može garantirati prolaz.
- Važno je ne započeti utakmicu defenzivno. Moramo igrati našu igru i pokušati zabiti gol. Nastojat ćemo napasti od prve minute, ali ako će nakon 80 minuta rezultat biti 1-1, također znamo da će u tim trenucima biti važno dobro se braniti – rekao je Carvalho, komentiravši i kako se njegova reprezentacija, ponovo lišena usluga ozlijeđenog Cristiana Ronalda, namjerava nositi s navijačkim hukom s tribina.
- Kako ćemo s nositi s atmosferom? Tako što ćemo nastojati čim više imati loptu u posjedu i uvijek biti opasni po njihov gol. Bosna se ima čemu nadati, ali imamo i mi. A ako ćemo imati loptu u posjedu podići će nam se samopouzdanje jer protiv nas nije lako igrati, pogotovo ako damo gol, jer onda se situacija po Bosnu komplicira - zaključio je Portugalac.

Branič Chelseaja i portugalske nogometne reprezentacije Ricardo Carvalho najavio je da će njegova reprezentacija u uzvratnoj utakmici dokvalifikacija za SP 2010. godine protiv BiH u Zenici zaigrati ofenzivno.
Portugal je u prvoj utakmici u subotu slavio u Lisabonu uz dosta sreće s minimalnih 1-0, a Carvalho smatra da to nije prednost koja njegovoj momčadi može garantirati prolaz.
- Važno je ne započeti utakmicu defenzivno. Moramo igrati našu igru i pokušati zabiti gol. Nastojat ćemo napasti od prve minute, ali ako će nakon 80 minuta rezultat biti 1-1, također znamo da će u tim trenucima biti važno dobro se braniti – rekao je Carvalho, komentiravši i kako se njegova reprezentacija, ponovo lišena usluga ozlijeđenog Cristiana Ronalda, namjerava nositi s navijačkim hukom s tribina.
- Kako ćemo s nositi s atmosferom? Tako što ćemo nastojati čim više imati loptu u posjedu i uvijek biti opasni po njihov gol. Bosna se ima čemu nadati, ali imamo i mi. A ako ćemo imati loptu u posjedu podići će nam se samopouzdanje jer protiv nas nije lako igrati, pogotovo ako damo gol, jer onda se situacija po Bosnu komplicira - zaključio je Portugalac.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.