Bas bih voleo da saslusam tvoje razloge zasto je Benzema najbolji napadac danasnjice uz mozda da su samo Suarez i Falcao bolji od njega. Mozda zbog toga sto igra zajedno sa Ronaldom ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jesi ga gledao dok je igrao za Hoffeneaim ? Ono kada u polusezoni zabio 17 golovaSabinho je napisao/la:Znam da ce biti svakakvih komentara,ali po meni je precijenjen igrac Vedad Ibisevic! Gledam ga sa tribina onu noc (i prethodne 24 domace utakmice sam bio sve i nastupao je) i ne mogu vjerovati da on igra u njemackoj ligi.Po meni,nije nikakav igrac,samo pada i pokusava simulirati,sto se tice driblinga katatrofa. Eto toliko.
Gledao sam ga brate ali kasnije se vidjelo da je to bio samo bljesak njegov,nzm koliko si ga gledao uzivo ali covjece pa ni jedan duel on ne moze da dobije,samo padne cim pridje igracu.I uvijek pokusava proci igraca,ne uspije onda padne i protestuje kod sudije,a ja mu kao vatreni navijac ne bih to svirao.juznjak> je napisao/la:Jesi ga gledao dok je igrao za Hoffeneaim ? Ono kada u polusezoni zabio 17 golovaSabinho je napisao/la:Znam da ce biti svakakvih komentara,ali po meni je precijenjen igrac Vedad Ibisevic! Gledam ga sa tribina onu noc (i prethodne 24 domace utakmice sam bio sve i nastupao je) i ne mogu vjerovati da on igra u njemackoj ligi.Po meni,nije nikakav igrac,samo pada i pokusava simulirati,sto se tice driblinga katatrofa. Eto toliko.strasan je to igrac,tada je pokazivao sta sve zna s loptom i bez nje, steta zbog te povrede koja mu je zestoko usporila karijeru . Trenutno mislim da igra za klub po mjeri,cak mislim da zasluzuje i bolji klub. Trebas imati u vidu da je on klasicni napadac. U repki vecina lopti ide na Dzeku,dok Vedo igra nesto dalje od gola . Nije toliko los .
Reci da se salisSabinho je napisao/la:Gledao sam ga brate ali kasnije se vidjelo da je to bio samo bljesak njegov,nzm koliko si ga gledao uzivo ali covjece pa ni jedan duel on ne moze da dobije,samo padne cim pridje igracu.I uvijek pokusava proci igraca,ne uspije onda padne i protestuje kod sudije,a ja mu kao vatreni navijac ne bih to svirao.juznjak> je napisao/la:Jesi ga gledao dok je igrao za Hoffeneaim ? Ono kada u polusezoni zabio 17 golovaSabinho je napisao/la:Znam da ce biti svakakvih komentara,ali po meni je precijenjen igrac Vedad Ibisevic! Gledam ga sa tribina onu noc (i prethodne 24 domace utakmice sam bio sve i nastupao je) i ne mogu vjerovati da on igra u njemackoj ligi.Po meni,nije nikakav igrac,samo pada i pokusava simulirati,sto se tice driblinga katatrofa. Eto toliko.strasan je to igrac,tada je pokazivao sta sve zna s loptom i bez nje, steta zbog te povrede koja mu je zestoko usporila karijeru . Trenutno mislim da igra za klub po mjeri,cak mislim da zasluzuje i bolji klub. Trebas imati u vidu da je on klasicni napadac. U repki vecina lopti ide na Dzeku,dok Vedo igra nesto dalje od gola . Nije toliko los .
Sabinho je napisao/la:Znam da ce biti svakakvih komentara,ali po meni je precijenjen igrac Vedad Ibisevic! Gledam ga sa tribina onu noc (i prethodne 24 domace utakmice sam bio sve i nastupao je) i ne mogu vjerovati da on igra u njemackoj ligi.Po meni,nije nikakav igrac,samo pada i pokusava simulirati,sto se tice driblinga katatrofa. Eto toliko.
Mogao ali nije i neće.Benzema igra u klubu koji stvara šanse kao na filmskoj traci a on je tu da promaši sve i svašta baš kao i Higuain, mada Argentinac ima bolju statistiku u ipak je tu već dugo vremena.Matador je napisao/la:Benzema je mogao biti najbolji napadac na svijetu , ali je daleko od toga ..
Mozda u narednim godinama i postane jedan od najboljih , ima 25 , ali sad reci da je najbolji je blago receno smijesno .
Ti mislis tako, ja ne.M4kaveli je napisao/la:Pa RvP je cak i igracki bolji od Benzeme .. ako na to ciljas @Greivis.
Jos nisi naveo razloge svoga razmisljanja.Greivis je napisao/la:Ti mislis tako, ja ne.M4kaveli je napisao/la:Pa RvP je cak i igracki bolji od Benzeme .. ako na to ciljas @Greivis.
Jos da dodam da Benzema od osamnaeste igra na vrhunskom nivou, dok Persie ima jednu dobru sezonu iza sebe (mozda bude sad druga).
Pa nasi ljudi o njemu pricaju kao o Drogbi,i meni to ide na zivce prijatelju.darker10 je napisao/la:Pa nije Vedo precijenjen.Niko u svijetu na njega i ne gleda kao na nekog vrsnog centarfora.Sad,u nas je druga prica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.