I meni žao što Borac ispade iz kupa RS, ni tu da se susretnemorade_bl je napisao/la:fino napredujete sa ovim stranicama...ako,ako... zao mi rudara,ispade iz kupa...ocekivao sam borac-rudar u polufinaluaj jbg,prva utakmica u sarajevu je bila presudna...
FK Rudar Prijedor
- Жика Павловић
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
necu reci da je kup RS bezvrjedan, mi smo to osvojili prosle godine" ? je napisao/la:I meni žao što Borac ispade iz kupa RS, ni tu da se susretnemorade_bl je napisao/la:fino napredujete sa ovim stranicama...ako,ako... zao mi rudara,ispade iz kupa...ocekivao sam borac-rudar u polufinaluaj jbg,prva utakmica u sarajevu je bila presudna...
. Ispao je i Leotar ovih dana od Radnika. Ostali smo jedini premijerligaš, mogli bi ove godine kup staviti u klupsku vitrinu
.
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
- Жика Павловић
- Kontakt:
Pa Borac se bori za titulu, logično da niste zainteresovani za kup RS, koji ionako ništa ne donosi osvajaču, možda neke sitne pare. Zamisli da Borac ode na neku trećeligašku kaljugu u kupu RS, i povrijedi se bitan igrač !? Zato ste vi "elegantno" ispali od Leotara. Ali nama bi dobro došao neki trofej, ova generacija momaka je to zaslužila. Da malo obogatimo klupsku istoriju.rade_bl je napisao/la:necu reci da je kup RS bezvrjedan, mi smo to osvojili prosle godine" ? je napisao/la:I meni žao što Borac ispade iz kupa RS, ni tu da se susretnemorade_bl je napisao/la:fino napredujete sa ovim stranicama...ako,ako... zao mi rudara,ispade iz kupa...ocekivao sam borac-rudar u polufinaluaj jbg,prva utakmica u sarajevu je bila presudna...
. Ispao je i Leotar ovih dana od Radnika. Ostali smo jedini premijerligaš, mogli bi ove godine kup staviti u klupsku vitrinu
.
tako da... mislim da se igraci samo trose na tim tekmama..ipak borimo se za jesenjeg sampina a i polufinale kupa,pa onda iamo i kup grada...mnogo je to...nema veze sto su ispali
![]()
- Жика Павловић
- Kontakt:
Podrinje je napisao/la:Hoće te i obagatiti klupsku historiju jer taj trofej to je prestizan trofej cak i Platini kad se taj trofej spomen, ostane mu zal za tim trofejom sto ga ne osvoji za vrijeme svoje igracke karijere
Mali, sutra kad odeš u školu ponovi malo pravopis sa čika nastavnikom.
- Жика Павловић
- Kontakt:
Skontao sam ja šta ti misliš, ali ti nisi skontao šta ja mislim. Evo ti pročitaj još jednom:Podrinje je napisao/la:znam gdje sam pogrijesio al pasa moj mislim da si bit sta sam htio reci skontao" ? je napisao/la:Podrinje je napisao/la:Hoće te i obagatiti klupsku historiju jer taj trofej to je prestizan trofej cak i Platini kad se taj trofej spomen, ostane mu zal za tim trofejom sto ga ne osvoji za vrijeme svoje igracke karijere![]()
Mali, sutra kad odeš u školu ponovi malo pravopis sa čika nastavnikom.
" ? je napisao/la: Borac se bori za titulu, logično da niste zainteresovani za kup RS, koji ionako ništa ne donosi osvajaču, možda neke sitne pare. Zamisli da Borac ode na neku trećeligašku kaljugu u kupu RS, i povrijedi se bitan igrač !? Zato ste vi "elegantno" ispali od Leotara. Ali nama bi dobro došao neki trofej, ova generacija momaka je to zaslužila. Da malo obogatimo klupsku istoriju.
- bistrikboy
- Kontakt:
U Njemackoj svaki pokrajinski savez ima svoj kup,a i u Federaciji su se igrali kantonalni kupovi,tu nema nista cudno!Podrinje je napisao/la:Ja hocu da kazem da je to bezvrijedan trofej u tome je stos kuzis
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
1\4 finalna utakmica Kupa Republike Srpske
Mladost Donja Slatina-Rudar PRijedor 2:0 (2:0)
Strijelci:Pavic 3,Bielic 39
Mladost iz Donje Slatine je eliminisala Premijer Ligasa Rudar iz Prijedora sigurnim rezultatom koji je postignut jos u prvom poluvremenu.Pocetak utakmice je apsolutno pripao ekipi Mladosti koja je ranim vodjstvom najavila moguce izenenadjenje.Posle primljenog gola Rudar je preuzeo inicijativu,medjutim bez pravih sansi.Rudar je tek u 35 minutu stvorio idealnu sansu koja nespretnoscu napadaca Rudara nije realizovana,nakon propustene sanse stigla je kazna igracima Rudara.U 39 minutu nakon slobodnog udarca sa lijeve strane(skraceni korner)na loptu natrcava Bijelic i glavom pstize drugi pogodak za ekipu Mladosti.Do poluvremena nije bilo posebnih prilika ni na jednoj strani.Pocetkom drugog poluvremena Rudar je preuzeo terensku inicijativu i krenuo na sve ili nista,Mladost se uglavnom banila i to veoma uspjesno i imala sansu iz nekoliko kontranapada da dotuce protivnika,ipak rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice.Sagledajuci citavu utakmicu Mladost je zasluzeno prosla u polufinale Kupa Republike Srpske.Rudar je u citavih 90 minuta na utakmici protiv Mladosti stvorio dvije sanse i nekoliko poluprilika,veoma malo za ekipu koja se takmici u Premijer Ligi BiH.Takodje cinjenica da je Kup Republike Srpske usao u zavrsnu fazu ne moze se konstatovati da igraci i uprava Rudara nije imala zelju da prodje u samu zavrsnicu ovog takmicenja,znaci igracima Rudara nije nedostajala motivacija za ovu utakmicu.
Sve cestitke igracima Mladosti na prikazanoj igri i velikom uspjehu!
Mladost Donja Slatina-Rudar PRijedor 2:0 (2:0)
Strijelci:Pavic 3,Bielic 39
Mladost iz Donje Slatine je eliminisala Premijer Ligasa Rudar iz Prijedora sigurnim rezultatom koji je postignut jos u prvom poluvremenu.Pocetak utakmice je apsolutno pripao ekipi Mladosti koja je ranim vodjstvom najavila moguce izenenadjenje.Posle primljenog gola Rudar je preuzeo inicijativu,medjutim bez pravih sansi.Rudar je tek u 35 minutu stvorio idealnu sansu koja nespretnoscu napadaca Rudara nije realizovana,nakon propustene sanse stigla je kazna igracima Rudara.U 39 minutu nakon slobodnog udarca sa lijeve strane(skraceni korner)na loptu natrcava Bijelic i glavom pstize drugi pogodak za ekipu Mladosti.Do poluvremena nije bilo posebnih prilika ni na jednoj strani.Pocetkom drugog poluvremena Rudar je preuzeo terensku inicijativu i krenuo na sve ili nista,Mladost se uglavnom banila i to veoma uspjesno i imala sansu iz nekoliko kontranapada da dotuce protivnika,ipak rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice.Sagledajuci citavu utakmicu Mladost je zasluzeno prosla u polufinale Kupa Republike Srpske.Rudar je u citavih 90 minuta na utakmici protiv Mladosti stvorio dvije sanse i nekoliko poluprilika,veoma malo za ekipu koja se takmici u Premijer Ligi BiH.Takodje cinjenica da je Kup Republike Srpske usao u zavrsnu fazu ne moze se konstatovati da igraci i uprava Rudara nije imala zelju da prodje u samu zavrsnicu ovog takmicenja,znaci igracima Rudara nije nedostajala motivacija za ovu utakmicu.
Sve cestitke igracima Mladosti na prikazanoj igri i velikom uspjehu!
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Re:
Da bas tako,ispravan komentar.Mada ekipa kostur ekipe Mladosti,vecina igraca je iz ekipe Borac Samac kojoj je za malo izmakla Premijer Liga BiH.Sezona kada se vodila mrtva trka izmedju Borca Samac i Laktasa oko ulaska u Premijer Ligu i na kraju su Laktasi u odlucjucoj utakmici uz niz sumnjivih okolnosti otisli umjesto Borca u Premijer Ligu.Ta ekipa Borca je vecinskim dielom rasformirana i sticajem okolnosti vecina tih igraca je dosla u Mladost vidjevsi dobre uslove u Mladosti.Tako da sam prolaz Mladosti ne treba biti svrstan u nekakvo cudu,jer Mladost ima u ovom trenutku igracku kvalitetu Prve Lige RS to je garancija.Rudaru je bilo dovoljno da samo malo podcijeni Mladost(sto se i dogodilo)i da ispane iz Kupa." ? 2 je napisao/la:Čestitka Mladosti, a igračima Rudara podsjećanje da je lopta okrugla, i da nema unaprijed dobijenih utakmica
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
-
rudarprijedor
- Kontakt:
slazem se

-
ZagorTeNej
- Kontakt:
NAPRED RUDAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
To Duse sa sjekirom, legendo. Pa gdje si dosad bio da nam to kažeš
?!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
alaa....opet penal sve zapoceo...

ma nema sta penal ko suza, vas igrac jos malo pa je mogao i kuci loptu odnjeti s rukom...rudarprijedor je napisao/la:alaa....opet penal sve zapoceo...![]()
![]()
sve u svemu pogledao sam i na snimku opet utakmicu, i zelim vam cestitati na lijepoj igri,
sigurno 5 igraca imate iznad prosjeka lige, i danas sam vidjeo da vasi rezultati nisu slucajni..
jedna lijepa tekma danas, ekipe su bile raspolozene za igru, mozda je 2-0 realno, al ipak Skoro kad ima svoj dan, a cesto ga ima, ne pise se dobro gostujucem golmanu bilo kojem
i naravno pozdravljam dolazak gostujucih navijaca mada ne znam ni kako vam se zove grupa,
bio je neki trans mali, al s obzirom da sam bio na kontra tribini nisam vidjeo, mislim da je tacno vas bilo 22
( izbrojao na slici jednoj ) a među njima i jedna pripadnica ljepšeg spola
s obzirom da se navijaci nekih mnogo vecih klubova iz vecih gradova il ne pojavljuju ili cak pojave u brojci cca 20-50
vi ste opravdali svoje...jer iskreno ja sam se stvarno iznenadio kad sam vidjeo neku grupu na jugu..nisam vas ocekivao ni u snu..
sve u svemu pozz veliki i na proljece se vidimo kod vas .. sretno ..
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Ma ovaj nas misli reci da je penal zapoceo "katastrofu" za rudar
...penal-gol i onda ode sve niz brdo 
Ja mislim da Rudar zasluzuje da igra u PL samo da im se jos malo stadion i budzet srede...jer Prijedor kao jedan od vecih gradova bi trebao davati veci budzet klubu,vako imamo najmanji budzet u PL a i jedan od najmanjih u 1 ligi RS (prosle godine).
Ja mislim da Rudar zasluzuje da igra u PL samo da im se jos malo stadion i budzet srede...jer Prijedor kao jedan od vecih gradova bi trebao davati veci budzet klubu,vako imamo najmanji budzet u PL a i jedan od najmanjih u 1 ligi RS (prosle godine).
- sarajlija89
- Kontakt:
ako je ko od vas bio danas na kosevu...nek mi nesto objasni....kakva je ono grupa bila sto je samo sjedila a onda u pola utakmice izasla...zasto nisu bili sa Alcohol Boysima i navijali skupa
nisam skonto sta je ono 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma to su jarane "Bezalkohol boysi", malo šale, nadam se da neće shvatiti za ozbiljno Prijedorčani.sarajlija89 je napisao/la:ako je ko od vas bio danas na kosevu...nek mi nesto objasni....kakva je ono grupa bila sto je samo sjedila a onda u pola utakmice izasla...zasto nisu bili sa Alcohol Boysima i navijali skupanisam skonto sta je ono
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosana, Google [Bot], Zaboljesutra i 14 gostiju.