pa isprosi brate nesto,snadji seKnele je napisao/la:Imam ja, ali nemam keš za gorivo i smještajrob do bagro je napisao/la:gledajte 60 mIn...Baho je na djelu
@Knele...rado bih ja,problem je sto ja nemam Bibi![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa isprosi brate nesto,snadji seKnele je napisao/la:Imam ja, ali nemam keš za gorivo i smještajrob do bagro je napisao/la:gledajte 60 mIn...Baho je na djelu
@Knele...rado bih ja,problem je sto ja nemam Bibi![]()
RiNo je napisao/la:Evo na FTV Sabahudin Topalbecirevic daje prica o utakmici BiH Portugal, u 60 minuta.
steta sto on ne prenosiKnele je napisao/la:RiNo je napisao/la:Evo na FTV Sabahudin Topalbecirevic daje prica o utakmici BiH Portugal, u 60 minuta.
Kako je to kralj lijepo rekao!!!
baho je kralj apsolutniKnele je napisao/la:RiNo je napisao/la:Evo na FTV Sabahudin Topalbecirevic daje prica o utakmici BiH Portugal, u 60 minuta.
Kako je to kralj lijepo rekao!!!
Ma odprilike Ćiru zamolio da ostane selektor do 2012. godine, zaželio sreću u srijedu ovoj maloj ali napaćenoj zemlji bla bla bla...seha je napisao/la:Propustio sam...De ukratko sta je reko
?
al zato je tu Kung-fu Pandzareds je napisao/la:steta sto nece igrati Spahic bas mi je zao![]()
Mislio sam napisati "daje komentar",RiNo je napisao/la:Evo na FTV Sabahudin Topalbecirevic daje prica o utakmici BiH Portugal, u 60 minuta.
E hvala... Jes da je offtopic ( al haj nema veze pola je teme offtopic ) znal ko dje sad on sta radi ???Knele je napisao/la:Ma odprilike Ćiru zamolio da ostane selektor do 2012. godine, zaželio sreću u srijedu ovoj maloj ali napaćenoj zemlji bla bla bla...seha je napisao/la:Propustio sam...De ukratko sta je reko
?
Ne mogu se pola sjetiti, ali je lijepo zvučalo.
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... ection=tve bice ti ovdje postavljen videoElddar je napisao/la:hoće li biti kakav video te bahine spike?
Igro je Pandza i u Belgiji cini mi se. I vrlo dobro odradio poso. Fizicki je jaci i od Nadarevica, tehnika i "mozak" mu je jedino problem, ali covjek ne srlja i to mi se svidja.kenoo je napisao/la:joj meni je ovaj pandza skroz sumnjav,imam osjecaj da bi mogao kiksati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.