definitivno.Pogba je napisao/la:Luka Modrić.
Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Precijenjeni igraci
momci znam da vam je dosadno, ali drzite se teme 
Dobro je,ja se već zabrinuo za ekipu. 
Robinho
On to vec duze vremena nije,nista se od njega ne ocekuje.Inace,u Realu je on bio vrlodobar.Nije ispunio potencijal ali nosio ih je par sezona.Profesor je napisao/la:Robinho
Pedro, Benzema, Higuain, Thiago Alcantara
za prvu trojicu se i mogu slozit, ali za thiaga ne mogu.kaliterna je napisao/la:Pedro, Benzema, Higuain, Thiago Alcantara
on i ne igra bas puno, naravno u ligaskim utakmicama puno vise nego u europi.a njegov potencijal je strasan.ne mozes reci da je precijenjen kad je jos mlad da se pokaze pored takvih fantasticnih igraca kraj sebe u ekipi.
Pa i Pedro moze biti samo podcijenjen.
Ali samo medijski ..
Ali samo medijski ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zanimljivo da najvise igraca na ovoj nazovimo listi dolazi upravo iz Barcelone i Reala koji su trn u oku ostatku Evrope , ali zato u Engleskoj ligi koja puca od kvaliteta nema precjenjenih igraca. 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Benzema je mozda i najbolji napadac na svijetu.nate je napisao/la:za prvu trojicu se i mogu slozit, ali za thiaga ne mogu.kaliterna je napisao/la:Pedro, Benzema, Higuain, Thiago Alcantara
on i ne igra bas puno, naravno u ligaskim utakmicama puno vise nego u europi.a njegov potencijal je strasan.ne mozes reci da je precijenjen kad je jos mlad da se pokaze pored takvih fantasticnih igraca kraj sebe u ekipi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Salis se ?
Dobro mozda jeste, ali sigurno nije.
Dobro mozda jeste, ali sigurno nije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Benzema je mogao biti najbolji napadac na svijetu , ali je daleko od toga ..
Mozda u narednim godinama i postane jedan od najboljih , ima 25 , ali sad reci da je najbolji je blago receno smijesno .
Mozda u narednim godinama i postane jedan od najboljih , ima 25 , ali sad reci da je najbolji je blago receno smijesno .
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pogledaj ti Higuainovu statistiku.Malo ko ima bolju.U nekih 180 ligaskih utakmica dao je 102 gola.Za Argentinu u 32 utakmice 20 golova.Faraon iz Visokog je napisao/la:NIje Benzema,al zato jes Higuain.
Ne znam da ima puno boljih. Mozda Suarez i Falcao. Tu je negdje medju najboljim sigurno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Suarez,Falcao,Ibrahimovic,Van Persie,El Sharaawy,eto dosta pet.Greivis je napisao/la:Ne znam da ima puno boljih. Mozda Suarez i Falcao. Tu je negdje medju najboljim sigurno.
Zadnja dva sigurno nisu.Devil je napisao/la:Suarez,Falcao,Ibrahimovic,Van Persie,El Sharaawy,eto dosta pet.Greivis je napisao/la:Ne znam da ima puno boljih. Mozda Suarez i Falcao. Tu je negdje medju najboljim sigurno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Drugi najbolji strelac lige kakva je EPL tebi nije bolji napadac od nekoga ko je ukupno dao golova manje nego Van Persie u EPL. 
Ma ja, samo se statistika gleda.Devil je napisao/la:Drugi najbolji strelac lige kakva je EPL tebi nije bolji napadac od nekoga ko je ukupno dao golova manje nego Van Persie u EPL.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Znam da ce biti svakakvih komentara,ali po meni je precijenjen igrac Vedad Ibisevic! Gledam ga sa tribina onu noc (i prethodne 24 domace utakmice sam bio sve i nastupao je) i ne mogu vjerovati da on igra u njemackoj ligi.Po meni,nije nikakav igrac,samo pada i pokusava simulirati,sto se tice driblinga katatrofa. Eto toliko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.