Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Bijeljina055
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Bijeljina055 » 26 feb 2013, 16:55

Papalukas je napisao/la:Devil vidim da imas JSL u malom prstu pa jedno kladionicarsko pitanje :),sta mislis sutra Radnicki-Rad 1,citao sam da se Radnicki pojacao a znam da je Rad rasprodao gotovo citavu ekipu,a kvota 2,5 mi je vise nego interesantna :).
Moras imati na umu da za Radnicki nece igrati Spalevic koji je suspendovan a istovremeno i najbolji strelac Radnickog.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2013, 15:37

Jos jednom pozdravim svu milu familiju i SOS-u i FSS-u i njihove "igre" za bolji fudbal u Srbiji. :oops:
Kad ja kao debil umesto da gledam prenos bar jedne utakmice od 14:00 moram da pratim tekstualne prenose. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 27 feb 2013, 16:14

Stojan Vranješ pogodio za slavlje Vojvodine :D
Rezultati 16 kola:
Donji Srem - OFK Beograd 0:0
Hajduk - Jagodina 3:0 (Veselinović 11, 24, 90)
Radnički - Rad 1:1 (Otašević 12/ 89)
Radnički Niš - Novi Pazar 0:0
Smederevo - Vojvodina 1:2 (Ristić 64/ Vuličević 44, Vranješ 82)
Spartak Subotica - Sloboda 2:2 (Torbica 45, Novaković 87/ Ranđelović 56, 87 - penal)
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 27 feb 2013, 17:23

Što me Devil navuče da danas odigram na Radnički iz Niša.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2013, 21:50

veteran II je napisao/la:Što me Devil navuče da danas odigram na Radnički iz Niša.
Devil je napisao/la:Radnicki N-Novi Pazar 0-2 1.60
:?
0:0 bilo ;)

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 27 feb 2013, 22:36

Jest, ali sam ja odigrao 1 a ne na golove. **** ga, ti se raspisao da će NP svi kantati i ja se primio na tu priču.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2013, 23:48

veteran II je napisao/la:Jest, ali sam ja odigrao 1 a ne na golove. **** ga, ti se raspisao da će NP svi kantati i ja se primio na tu priču.
Jbg. :(
Al' imao si i zadnju recenicu na temi Novog Pazara...
Mogu da se nadaju necemu pre svega sto je u Nis dosao novi trener par dana pred ovu utakmicu,nije prosao pripreme sa ekipom i na kartu neuigranosti moze da se nadaju bodovima,ali samo ako odigraju odlican mec,u suprotnom bice to lagan poraz.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 mar 2013, 16:05

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije predlaže izgradnju nacionalnog stadiona novcem od prodaje objekata Crvene zvezde i Partizana. „Polovinu sredstava vratiti klubovima, a drugom polovinom finansirati nacionalni projekat“.

Infrastrukturni problemi decenijama su, uz kvalitet igre, najveća glavobolja svim ljubiteljima fudbala u glavnom gradu.

Oronuli i nefunkcionalni stadioni beogradskih superligaša (OFK Beograd, Rad), uz vremenom pregažene objekte Crvene zvezde i Partizana, brinu i funkcionere Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Tomislav Karadžić, prvi čovek srpskog fudbala, upozorio je u opširnom intervjuu „Sportskom žurnalu“ da najveći stadioni u Beogradu zahtevaju „ogromnu adaptaciju i rekonstrukciju, ili potpuno novu izgradnju“. I predstavio novu ideju.

- S obzirom na mnoga nerešena pitanja, posebno na privatizaciju klubova, vlasničku strukturu pojedinih objekata, mi iz Saveza smo sami krenuli u potragu za partnerima koji su u toj oblasti pokazali znanje i vrednosti gradeći stadione širom Evrope - izjavio je predsednik FSS.

Prema njegovim rečima, potpisan je ugovor sa kompanijom koja će zajedno sa ljudima iz Beograda i Vlade Srbije tražiti lokaciju za nacionalni objekat, uz podršku stranih ambasadora.

- Postoji više alternativa za takav projekat. Jedna od ideja je i da se postojeći objekti Crvene zvezde i Partizana prodaju zainteresovanim stranim kompanijama i da se na tim lokacijama izgrade određeni sadržaji koji bi poboljšali infrastrukturu Beograda

- Lično mislim da te dve lokacije vrede najmanje 600 miliona evra. Bilo bi možda pametno razmišljati da se polovina tih sredstava vrati Crvenoj zvezdi i Partizanu, proporcionalno vrednostima njihovih objekata, i da pet godina ne razmišljaju o finansijskoj konsolidaciji i radu…

A druga polovina?

- A, polovina tih sredstava, što je oko 300 miliona, uz sredstva koja bi stigla kroz određene aranžmane te kompanije koja bi gradila stadion, da bude dovoljno da napravimo nacionalni stadion koji bi se zvao ‘Nacionalni stadion Beograd’ ili ‘Nacionalni stadion Srbija’, po najboljim evropskim standardima sa svim mogućim sadržajima koje takvi objekti imaju

Karadžić nije isključio mogućnost da nacionalni stadion bude napravljen baš u Ljutice Bogdana ili u Humskoj i da je cilj da na tom objektu kao domaćini igraju i Crvena zvezda i Partizan i reprezentacija.
Jos samo da to sprovedes u delo i sto se mene tice mozes otici i za uradjeno ces imati jedan plus od mene. :D

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 01 mar 2013, 16:38

Jos samo da to sprovedes u delo i sto se mene tice mozes otici i za uradjeno ces imati jedan plus od mene. :D
Mislim da je ovo "mission impossible ",tesko da ce se tako lako srusiti Marakana,a i po meni je to jedini izlaz za Zvezdu i Partizan,svaka cast Karadzicu na ideji i prijedlogu ali mislim da ce samo na tome ostati......

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 mar 2013, 18:16

Sjajna ideja, mislim da bi trebalo nazvati stadion "Tole Arena" u čast velikom predsjedniku i ideologu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 mar 2013, 18:30

braoolyo je napisao/la:Sjajna ideja, mislim da bi trebalo nazvati stadion "Tole Arena" u čast velikom predsjedniku i ideologu.
Sto se mene tice neka je nazovu i Hasim Taci arena ali neka je naprave prvo. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 mar 2013, 01:11

Radnicki Nis-Hajduk

Zanimljiva i dosta neizvesna utakmica je pred nama.Tesko je iz ove perspektive reci da je neko favorit a niti da prognoziram neki konacan ishod nemam srca.Sa jedne strane je Radnicki gde bih ja voleo da dobiju cisto da dobiju na samopouzdanju jer im treba ova pobeda u borbi za opstanak.Sa druge strane Hajduk razbio neocekivano Jagodinu u sredu,imaju ekipu ni nalik onoj od jesenas i gledajuci kvlaitet favoriti su i najblize pobedi.Iskreno ocekujem utakmicu sa malo golova,a ne bi bilo lose pokusati ni sa prvo poluvreme x sto se tice kladionicara.

Novi Pazar-Radnicki Kragujevac

I ovo ce biti jedna neizvesna utakmica.Novi Pazar uz solidnu igru uspeo da odoli Radnickom u Nisu,a sada ceka njegovog imenjaka iz Kragujevca koji je u 90.minutu ostao bez pobede u mecu protiv Rada na Cika Daci.Nesta mi govori da Novi Pazar ovde nece uspeti da pobedi,zasto ni sam ne znam.Igracki gledano Radnicki ima dosta bolju ekipu i sto je bitnije uigraniju.Novom Pazaru je opet savez po ko zna koji put progledao kroz prste ali ekipa je poprilicno neuigrana.Tako da je mozda najbolje i igrati x2.

Javor-Smederevo

Javor se u lepom svetlu prikazao na Marakani,dobro su odigrali,dok je sa druge strane Smederevo namucilo Vojvodinu na Tvrdjavi,medjutim nije to bila neka super igra da bi se Javor trebao bojati.Mislim da je ovo jedinica kao vrata.

Vojvodina-Spartak

Vojvodina vec rekoh dobila Smederevo u gostima 2:1 te sada ceka Spartaka koji je po ocajnom terenu odigrao sjajnu utakmicu u Subotici protiv Slobode (2:2).Vosa je favorit,smem reci i veliki i mislim da ne bi smeli da ispuste ovu pobedu.

Sloboda-BSK

Deluje kao jos jedna sigurica domacina.BSK nije igrao mec ovo kolo zbog potopljenog terena tako da je ovo debi i tek cemo da vidimo sta mogu da ponude.Medjutim ovakve utakmice Sloboda kuci ne sme da kiksa.

OFK-Jagodina

Nesta mi govori da ce ovo biti najbolja utakmica kola sa dosta golova.OFK nekim cudom odigrao 0:0 protiv Donjeg Srema te sada hoce da se vadi,ali losa prilika,dolazi Jagodina koja je ubijena od Hajduka.Ovde necu smeti da prognoziram pobednika ali cu pokusati sa 3+ i nadam se takvoj utakmici za sve nas na tribinama.

Partizan-Donji Srem

Partizan rutinski.Cak i da je Donji Srem ista ekipa kao i jesenas kada su ih uzeli u Novom Sadu ne bi ovo mogli da dobiju,ali igraju mnogo losije od tada i mislim da bi sa ispod 3 gola bili prezadovoljni.Ovde bi se mogla pokusati i i kombinacija 1&3+ mada ni tu nece biti velika kvota.

Rad-CZV
Ima malo detaljnija analiza na temi CZV,ali ovde bi trebalo 2.

Dakle da probamo to ovako da izvedemo...

Radnicki Nis-Hajduk 1px
Novi Pazar-Radnicki 1923 x2
Javor-Smederevo 1
Vosa-Spartak 1
Sloboda-BSK 1
OFK-Jagodina 3+
Partizan-Donji Srem 1
1&3+
Rad-CZV 2

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2013, 15:53

Kakvi rezultati jbm ti. :roll: :oops:

p.s.
Za Smederevo protiv Rada brani trener golmana i primi samo jedan gol. :lol: :lol: :lol:
Sada je samo pitnaje da li je on uopste registrovan da brani.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 09 mar 2013, 15:54

Devil je napisao/la:Kakvi rezultati jbm ti. :roll: :oops:

p.s.
Za Smederevo protiv Rada brani trener golmana i primi samo jedan gol. :lol: :lol: :lol:
Kula ubija!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2013, 15:57

To sam i najavio pred pocetak sezone. ;)
Medjutim OFK me totalno razocarao,dve tuzne utakmice protiv Donjeg Srema i Jagodine i sada ova katastrofa u Kuli. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2013, 20:12

Sutra nas ocekuju prve utakmice 1/2 finala Kupa Srbije...

Javor-Jagodina (14:00 Arenasport 1)

Prva utakmica se igra u Ivanjici pred kako kazu punim stadionom jer je ovo prvo 1/2 finale kupa u stogodisnjoj istoriji Javora.Iako je Jagodina dosta bolje pozicionirana na tabeli,pogled kako su usli u ovu polusezonu jasno govori da je Javor prikazao kvalitetnije igre od Jagodine.Pred ovaj mec odmarali su par igraca te docekuju spremno ovaj mec.Tesko mi je reci ko je favorit ovde,da li na euforiju domace publike Javor moze da pobedi ovde i pred revans u Jagodini stvori neku zalihu.Ja licno verujem da to mogu.

Vojvodina-OFK Beograd 18:00 Arenasport 1
Zaputicu se i ja sutra prema Novom Sadu da odgledam ovaj mec,vredi.Karte su bile besplatne a kako citam sve su se razdelile tako da nas zasigurno ocekuje pun Karadjordje i prekrasna atmosfera.Iz Vose najavljuju da sada nema alibija posto su Zvezda i Partizan ispali i da oni moraju do kraja da idu,a da li ce uspeti videcemo.U boljoj formi su nego OFK koji je ocajno usao u ovu polusezonu,pricao sam sa par ljudi iz kluba ni njima nije jasno zasto.Nije ni Vosa nesta fantasticna sto je potvrdio i mec u Borci zadnji vikend gde su igrali samo 3:3 golom u 95.minutu.Vosa je favorit,trebala bi i da dobije a ja iako bih voleo da se dogodi suprotno verujem i da prolazi.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 mar 2013, 15:42

Oj gledam prvo poluvrijeme Javor-Jagodina i jbt koliko se brže igra nego u našoj ligi :o stvarno smo najgori.

Nego Štefko odigra ja Vojvodinu keca pa kaj veliš :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 mar 2013, 23:59

Ako sam dobro cuo,utakmice JSL-a koje su se trebale igrati sutra,odlozene su .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 17 mar 2013, 15:43

Sjajan ambijent u Nišu,kamo sreće da svako kolo,imamo bar jedan ovakav meč u JSL....Ipak je Niš veliki grad,sa dosta ljubitelja fudbala,fudbalski centar Srbije,a ne tamo neki Pećinci,Borče,itd... :roll: :roll: :roll: .....Iz ovih razloga i "navijam" da iz lige ispadne (uz Smederevo) D.Srem ili BSK(BSK bar ima stadion)....A kad u ligu uđe još Napredak 8-) ....NS,Kragujevac,Kruševac,Niš,Subotica,Novi Pazar,Užice,Jagodina....biće sve,samo ne lagana gostovanja "večitima"..... 8-) Za boljitak srpskog fudbala...generalno.

Danas me Radnički oduševio,kako su odigrali dobro,muški,hrabro,kao pravi domaćini,i zasluženo su pobjedili...A Zvezda samo još više dokazala da su u velikoj dubiozi...i vjerovatno gube poziciju broj 2 nakon ovog kola,što prema igrama ove sezone je sasvim realno.
Mens sana in corpore sano.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2013, 19:49

Bio sam juce u dilemi da li da odem na Karaburmi i gledam prijateljsku izmedju OFK-e i Borca BL koju je na kraju OFK dobio,ili da skonem do Careve cuprije i sagledam jedan vrlo zanimljiv mec prve lige izmedju Vozdovca i Metalca. Odlucih se za ovo drugo i nisam se pokajao. Dosta dobra i dosta uzbudljiva utakmica u kojoj Metalac dolazi u prednost preko Cirkovica sredinom prvog poluvremena. Medjutim za preokret i priblizavanje Cukarickom na drugoj poziciji pogadjaju Djilas i Sindjic.
Treba reci da je ovo bio i poslednji mec na BASK Areni za Vozdovac,od sledeceg kola se konacno sele na stadion Bojan Majic. 8-)

Bice zanimljivo u nastavku sezone za plasman u JSL.Gotovo sigurno je da ce Napredak sa prvog mesta tamo jer bezi 11 bodova drugoplasiranom Cukarickom,ali za drugo mesto ce biti pakao.Cuka 36,Vozdovac 34,Jedinstvo 33,Borac 30. Tesko je reci koga bih najvise voleo,fudbalski do sada je najvise pokazao Cukaricki,Vozdovac ima najjacu ekipu+ najcudniji stadion,Borac bi potencijalno imao najvise navijaca ali nema kvalitetan stadion,dok mi se tu Jedinstvo najmanje svidja,plus smatram da nije bas potrebno da Uzice imaju dva kluba u najvisem rangu.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.