Van Persie:
"Možemo osvojiti titulu kod Arsenala u gostima ili protiv Citya kući"
Kakav bi to show bio da je na Emiratima RVP proslavi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sto se tice RVP to je sasvim razumljivo, barem ovu sezonu, jer je on ipak u Arsenalu naucio da prvenstvo zavrsi u martu.Fergie je napisao/la:Mene brine Van Persie trenutno, nema gola za United jos od 10. februara kada smo igrali protiv Evertona. Nadam se da ce ga ovaj gol protiv Estonije malo razdrmati i da ce zabijati kao i ranije.
O boženeo je napisao/la:Sto se tice RVP to je sasvim razumljivo, barem ovu sezonu, jer je on ipak u Arsenalu naucio da prvenstvo zavrsi u martu.Fergie je napisao/la:Mene brine Van Persie trenutno, nema gola za United jos od 10. februara kada smo igrali protiv Evertona. Nadam se da ce ga ovaj gol protiv Estonije malo razdrmati i da ce zabijati kao i ranije.
Pogotovo treba zanemariti domaće medije, i nesigurne izvore sa otoka, realno svako kao prati Manchester United odprilike može i sam zaključiti koliko ima istine u kakvim naslovima..Benop je napisao/la:Samo treba zanemariti sve medije što se tiče spominjanja Uniteda, svakakve se priče provlače stalno, a mi dobijemo nešto totalno drugo. Vjerujem samo kada nešto SAF kaže i to je to.
"My goal was to win the treble," Van Persie is quoted as saying in the Daily Mirror. "I wanted the Premier League, the Champions League and the FA Cup.
"Now we only have the double and, yes, I think we could win the title at Arsenal or even against Manchester City. But I really don't care where we win it. I just want to grab that league title."
"Sir Alex Ferguson once sent a scout over to Holland to watch me when I was a young player and Feyenoord. But I was sent off that afternoon and the scout went back to England with that in his report.
"Sir Alex mentioned that to me when I arrived at United. He felt I was not yet ready for a move to a big English club all those years ago - and he was right. I said to the boss 'you were right then, but I am ready now'
neo je napisao/la:Sto se tice RVP to je sasvim razumljivo, barem ovu sezonu, jer je on ipak u Arsenalu naucio da prvenstvo zavrsi u martu.Fergie je napisao/la:Mene brine Van Persie trenutno, nema gola za United jos od 10. februara kada smo igrali protiv Evertona. Nadam se da ce ga ovaj gol protiv Estonije malo razdrmati i da ce zabijati kao i ranije.
Logično razmišljanje viteza, FA Cup je sad prioritet.Fergie je napisao/la:Ferguson: "Sada nije neophodno odabrati najbolju nego najsvežiju ekipu"
Dakle, u subotu mozemo ocekivati izmjenjen sastav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.