Druze ja znam da je bio u kontaktu sa selektorom i da mu je ovaj nagovijestio da ce bit na iducem okupljanju (tj.ovom sad u kaknju), e sad sto nije na spisku to ne znam. Svima se desi da pogrijesi pa tako i menigradacac10 je napisao/la:evo bas citam spisak, i rece mi pep3 da ce haso cosic bit na spisku juniorske reprezentacije sigurno, al eto ne znam sta se desilo..
RK Čelik
Re: RK Čelik
RZ88!
bravo dragane starcevicu ti si jedan veliki gospodin, naravno kao i ostali igraci celika, ali kako cujem sinoc si bio poseban......
Ova pobjeda tek sad dobija na tezini, i tek se sad pokazuje koliko ce ona ustvari na kraju znaciti
( Derventa - Konjuh 37:37 )
( Derventa - Konjuh 37:37 )
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
bravo dragane starcevicu hobotnice iz dobojarobi je napisao/la:bravo dragane starcevicu ti si jedan veliki gospodin, naravno kao i ostali igraci celika, ali kako cujem sinoc si bio poseban......
kako prodje sinoc prijateljska tekma sa kaknjem, bas me interesuje kolko smo ih nabili.... i ako ko zna kako je ko igrao.....
E, niste nas nabili dobili smo 1 razlike Kakanj28:27Celik i ako je trebalo da dode rezervna postava iz Zenice , dosli su samo bez Kadica i Duvnjaka , tacnije igrala vam je prva postava prvo , druga drugo poluvrijeme , jest jedino Bega igr'o jedno 50 minuta , Starcevic branio prvo poluvrijeme i zadnjih 5 minutarobi je napisao/la:kako prodje sinoc prijateljska tekma sa kaknjem, bas me interesuje kolko smo ih nabili.... i ako ko zna kako je ko igrao.....
Tako blizu, a tako daleko.
Poluvrijeme Celik-Prijedor 16-12
Momci samo odradjuju tekmu,Kadic ne igra,golman Prijedora ima 10tak odbr
Momci samo odradjuju tekmu,Kadic ne igra,golman Prijedora ima 10tak odbr
Amicci Di Nessuno
- gradacac10
- Kontakt:
"Treba istaći da je trener domaćih Zdenko Antović dao priliku svim mladim igračima, a također napomenimo da je utakmicu propustio najbolji klupski igrač, pa možda i čitave lige, Davor Kadić, koji se čuva za utakmice kvalifikacija naše rukometne reprezentacije." - D. Kurbegović
HAHAHAHA ja ne mogu da vjerujem da sam ovo procitao!
Stručnjak opet se petljaš u tuđe postove.gradacac10 je napisao/la:"Treba istaći da je trener domaćih Zdenko Antović dao priliku svim mladim igračima, a također napomenimo da je utakmicu propustio najbolji klupski igrač, pa možda i čitave lige, Davor Kadić, koji se čuva za utakmice kvalifikacija naše rukometne reprezentacije." - D. Kurbegović
- gradacac10
- Kontakt:
u najmanju ruku smijesan clanak od pomenutog gospodina, tj smijesna recenica, a ti se strucnjak bolje brini kako ces uc u ligu 6, ako i imas sansi, a vjerujem da Salkanovic i Zeljko docekuju Gradacac u Gorazdu kao i zadnjih nekoliko sezona 
Vidiš da sve znaš samo naprijed.gradacac10 je napisao/la:u najmanju ruku smijesan clanak od pomenutog gospodina, tj smijesna recenica, a ti se strucnjak bolje brini kako ces uc u ligu 6, ako i imas sansi, a vjerujem da Salkanovic i Zeljko docekuju Gradacac u Gorazdu kao i zadnjih nekoliko sezona
Danas je svako novinargradacac10 je napisao/la:"Treba istaći da je trener domaćih Zdenko Antović dao priliku svim mladim igračima, a također napomenimo da je utakmicu propustio najbolji klupski igrač, pa možda i čitave lige, Davor Kadić, koji se čuva za utakmice kvalifikacija naše rukometne reprezentacije." - D. Kurbegović
Al to ne umanjuje pobjedu Celika
Amicci Di Nessuno
bravo momci za pobjedu, pokazali ste da ste najkvalitetnija ekipa u ovoj ligi, begagic super odigrao, a gusic pokazao da se na njega moze ozbiljno racunat
15:13 poluvrijeme
Da je Celiku ovako sudjenje u gostima
Amicci Di Nessuno
-
handballspieler
- Kontakt:
jbmilan je napisao/la:15:13 poluvrijeme
31:27 ZA ČELIK --KRAJ
32:27 Pobjeda!
Stoka Brkicu nos slomila,a suci ni faul da sviraju..
Stoka Brkicu nos slomila,a suci ni faul da sviraju..
Amicci Di Nessuno
TABELA
Još tri kola do kraja. Jel se onda igra završnica prva tri kluba i tri iz SEHA lige? Nisam dobro upućen u ovo, onda bi morali ući u prva tri da bi igrali Regionalnu?
Još tri kola do kraja. Jel se onda igra završnica prva tri kluba i tri iz SEHA lige? Nisam dobro upućen u ovo, onda bi morali ući u prva tri da bi igrali Regionalnu?
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.