U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la legenda reala » 24 mar 2013, 14:56

Bevab,Maletić,Ćerimagić,Zola,Prcić,Duljević svi su 93 godište, mislim da mogu napraviti fine karijere veće igraju za U21 iako su godinu mlađi ;) a imaju i u klubovima nastupe na seniorskom nivou što je za mlade igrače najbitnije(da igraju)

jasmin10 je napisao/la:legendo ovaj Jajalo je veliki Bosanac. bas sam prije mozda godinu gled'o njegov profil na fejsu i momak je sigurno veliki patriota.
Nedaj ti njima rođaka, a Beg može još 15 godina braniti :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 24 mar 2013, 14:57

Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 mar 2013, 15:02

vendeta87 je napisao/la:Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.
Istog sam mišljenja, ali većina ovih su deficitarne pozicije Duljević i Zola su zadnji vezni, Ćerimagić jako dobro krilo,Maletić je prototip Edina Džeka(dosta posjeća na njega,kretnjom i primanjima lopti,građenjem, dosta je jak)
Prcić već ima profesionalni ugovor sa Sochauxom sigurno da ima budućnosti.

Ako se još razviju kako se očekiva ovih par juniora i kadeta, taj Hodžić,Zec,Radovac,Handžić i dr.
+ Arslanagić,Kolašinac,Bičakčić ako se privedu

Pjana,Stevke,Višća,Vranješ,Zahirović,Beg imaćemo i budućnosti jako dobru ekipu sa igračima približnih godišta 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 24 mar 2013, 15:35

Neutral je napisao/la:Ja sam očekivao od Zolotića mnogo više. Prošle sezone kada je igrao bio je sjajan, no umjesto napretka on je stagnirao. Ono što je bilo na tv-u Željinih utakmica momak je odigrao pravo loše. Nakav ukočen.

Naći će se makar 1-2 igrača koji mogu konkurirati aBd za A-tim.

Ako misliš na Srđana Grahovca bez veze je. Nije mu uspio transfer u Dinamo Minsk ako se ne varam. Ne znam otkud njemu kapitenska traka (mislim da je on kapiten) a nije toliko kvalitetan.

Slijedi sada napad plavih u vezi Zolotića kojeg sam prije toliko hvalio.
Zola ako se ne proda u roku od godinu -2 negdije vani u bolju ligu sa boljim uslovima za napredak on ce propasti onako ko i Svraka . Svraka je morao otici do sada u neku jacu ligu ali nije i tako da njegova karijera ide nizbrdo sada forsira se poziv u Repku nebili se prodo ali nema od toga nista ima kvalitetniji igraca od njega za Arepku ovako sad moze da popuni spisak

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 15:49

legenda reala je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.
Istog sam mišljenja, ali većina ovih su deficitarne pozicije Duljević i Zola su zadnji vezni, Ćerimagić jako dobro krilo,Maletić je prototip Edina Džeka(dosta posjeća na njega,kretnjom i primanjima lopti,građenjem, dosta je jak)

Ako se još razviju kako se očekiva ovih par juniora i kadeta, taj Hodžić,Zec,Radovac,Handžić i dr.

Pjana,Stevke,Višća,Vranješ,Zahirović,Beg imaćemo i budućnosti jako dobru ekipu sa igračima približnih godišta 8-)
Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2013, 15:52

TMovac je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.
Znas li kakva je sad njegova situacija u vezi Liverpoola? Je li definitivno ostaje u Zelji?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 15:58

Pjana,Stevke,Višća,Vranješ,Zahirović,Beg imaćemo i budućnosti jako dobru ekipu sa igračima približnih godišta 8-)[/quote]

Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.[/quote]
Znas li kakva je sad njegova situacija u vezi Liverpoola? Je li definitivno ostaje u Zelji?[/quote]
On je jos uvijek igrac Liverpool-a,ali zbog problema sa radnom dozvolom posudjen je Zelji.Sa Liverpoolom je dogovorena odredjena minutaza koju momak dobiva u Zelji.Zbog toga i dobiva tako malu minutazu u prvom timu Zelje.Takodjer Liverpool daje odredjenu naknadu Zelji sto malac igra.tako da mislim da ozbiljno na njega racunaju.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 mar 2013, 20:10

Ima igraca koji bi mogli pojacati A selekciju ali ne mora da znaci da su iz U21 BIH mogu doci u obzir strane mlade reprezentacije :D ,Kolasinac je blizu treba pratiti Arslanagica,Karahmeta,Atajica koji u sastavu ozbiljnih ekipa i ulaze ili su rezerve

od ovih sto imaju pravo igranja za U21 sigurno najozbiljniji kandidat je Besic,a pored njega je Bevap i Prcic ali se nikad nezna ko ce stagnirati a ko iznenaditi u razvoju ,igleda da ce u buducnosti najkriticnije biti za napadace

to sto je ovaj momak clan Liverpula ne mora nista da znaci a najocigledniji primjer je Nikola Saric koji je sad u drugoj danskoj ligi

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 mar 2013, 22:26

TMovac je napisao/la:
On je jos uvijek igrac Liverpool-a,ali zbog problema sa radnom dozvolom posudjen je Zelji.Sa Liverpoolom je dogovorena odredjena minutaza koju momak dobiva u Zelji.Zbog toga i dobiva tako malu minutazu u prvom timu Zelje.Takodjer Liverpool daje odredjenu naknadu Zelji sto malac igra.tako da mislim da ozbiljno na njega racunaju.
Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom išćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.
Zadnja izmjena: delija, dana/u 24 mar 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 24 mar 2013, 22:42

delija je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom isćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.
Ma jbeno je za tu dozvolu pravu i puno veci talenti od njega nisu mogli dobit' papire, tako da cisto sumnjam da ce u naredne 2 godine moc' igrat' za LFC .
Jedino sto je moguce(i vjerovatno) da ga posude u neki klub Belgija/holandija i tamo da ceka njihove papire(3god ja mislim) i onda ako i dalje bude dobar da istrci na Anfield...il' druga opcija, da odigra 70% tekmi repke u periodu od 2god :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 mar 2013, 10:43

delija je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom išćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.
Za Zeljine juniore igra redovno,a za 1 tim ulazi sa klupe po nekih 10-15 minuta.Usao je sa klupe protiv Travnika,Borca u Banjaluci i sad zadnju protiv Zvijezde.Cini mi se da je usao i protiv Zrinjskog u kupu,ali nisam 100% siguran.Uglavnom vidi se da momak zna lopte.Da je Zeljin igrac sigurno bi bio forsiran i dobivao vise sanse,dok ovako Zeljo ne zeli da ulaze u igraca koji nije njegov.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 mar 2013, 12:26

besic nece igrati sutra. kakav sastav ocekujete ? nesto kao protiv poljske ili ipak ocekujete neke izmjene ? :D

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 25 mar 2013, 13:11

jasmin10 je napisao/la:besic nece igrati sutra. kakav sastav ocekujete ? nesto kao protiv poljske ili ipak ocekujete neke izmjene ? :D
a sto nece igrati jasmine?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 mar 2013, 13:13

Otišao je odmah za Mađarsku nakon što je " A " repka završila sa Grčkom.

I mene zanima kakav će sastav biti, ima tu kvalitete, al opet, ovo im je tek drugo okupljanje, i tek u narednom periodu bi se trebalo iskristalisati pitanje od prvih 11, do filozofije koju će Vlado sa njima provoditi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 mar 2013, 13:19

Jevtić,Bevab,Grahovac,Kvesić,Maletić,Mešanović su vjerovatno sigurni u prvih 11 ;)

Ja se nadam da ćemo i Prcića vidjeti na djelu, da vidimo šta možemo od njega očekivati u budućnosti ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2013, 13:20

Prava steta za Prcica sto je dobio onu ozbiljnu povredu, bio je na klupi Sochauxa na pocetku sezone, vjerovatno bi dobio priliku u A-timu ove sezone. Ali neka je se vratio, ima sljedeca sezona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 mar 2013, 14:01

Jel prenosi neko tekmu sutra ?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 mar 2013, 14:09

grgr je napisao/la:Jel prenosi neko tekmu sutra ?
BHT.Utakmica je u 15:30

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 mar 2013, 14:10

TMovac je napisao/la:
grgr je napisao/la:Jel prenosi neko tekmu sutra ?
BHT.Utakmica je u 15:30
Super

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 25 mar 2013, 14:42

Ima li zainteresovanih forumasa za sutrasnju tekmu u I. Sarajevu ?
Ako neko ide, molim da se javi na pp da dogovorimo zajednicki odlazak 8-)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.