Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Piše: D. Rodić
Danas, 08:31
Na NBA parketima sinoć je odigrano sedam susreta. Brookly Netsi našem Mirze Teletovića poraženi su na gostovanju kod Los Angeles Clippersa sa 95:101. Naš reprezentativac je susret odgledao sa tribina.
S tribina??? mozda ja jesam bio sova sinoc, al sam ga vidio na klupi...
Danas, 08:31
Na NBA parketima sinoć je odigrano sedam susreta. Brookly Netsi našem Mirze Teletovića poraženi su na gostovanju kod Los Angeles Clippersa sa 95:101. Naš reprezentativac je susret odgledao sa tribina.
S tribina??? mozda ja jesam bio sova sinoc, al sam ga vidio na klupi...
Kindže, kindže...
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Cuj s tribina
E ko je sve novinar danas, majko draga.

E ko je sve novinar danas, majko draga.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ma kakav humpir aga on samo moze skakutat za njeg je mt3 TITO
- storm_raider
- Kontakt:
Koliko si ustvari gledao utakmica? A koliko si put statistiku pogledao ujutro preko Box Score-a? Naravno da 90% ljudi na temi prati NBA ligu zbog Mirze, i to je samo pozitivna stvar, koliko nas je Mirza sve ujedinio. Evo ovih zadnjih nekoliko mjeseci ovdje je bila vrhunska atmosfera (kao i kod mene par puta kada se skupimo), a ja, koji nisam propustio nijednu utakmicu Spursa u zadnjih 10 godina, i malo koju vecu utakmicu Lakersa, Chicaga i Knicksa, ove sezone nisam nista pogledao samo zbog Mirze. I, naravno ne zalim. Navijam za Spurse, ali mi je Mirza drazi od cijele prve postavke, zajedno sa trenerom Popovichem.AjsKjub je napisao/la:Dokazi mu suprotno. Dokazi mi sta je Mirza uradio da zadovolji vise minuta, izuzev tekme protiv Hjustona i jos 2-3 gdje su ga krenule trice. Sve ostale su statisticki lose, barem one u kojima mu je pruzena prilika + tzv. "tekme u kojima mu je dato premalo minuta da napravi ista". Jedan dio mene vjeruje da on moze vise a drugi da je dokucio vrh. Volim ja Mirzu ali ovo sto pokazuje nije za NBA standarde.
Sto se tice ovoga sinoc, cak sam sanjao da je Mirza ubacio trojku u 3 cetvrtini, i kada sam se probudio usao sam ovdje da vidim je li to istina. Eto dokle je to doslo..., prestar sam vise za ovo.

Sport je lijek za tijelo i duh.
oj koji ovdje sve pacijenti pisu. pa normalno da ne moze nista pokazati, kad lik uopste ne igra onako kao sto treba on da igra, tj. trener mu ne dozvoljava. dzaba njemu da igra i 40 minuta, kad u tih 40min ne bi dobio 2 suta. ima striktne instrukcije kako da igra, nema zadrzavanja lopte i pokusaja ulazaka, jer je to prebaceno na lopeza, a vecina suteva idu na JJ-a i DWilla. ja bih ga radije volio vidjeti umjesto wallace-a na poziciji krila, nego sto ga forsira na 4 gdje ne dobiva priliku ni za sut, ni za ulazak. al hajd, nek se drzi do kraja sezone, nece oni daleko dogurat, a onda i PJ ode. nadam se da ce doci neki trener koji ce skontati mirzine kvalitete i na taj nacin ga i koristiti.
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
ma nemas frke i ja sam veliki kriticar Mirzine igre jer znam da on moze i MORA boljeAjsKjub je napisao/la:Dokaz da 90% foruma gleda NBA samo radi Teletovica a ti isti se kasnije prave pametni i sveznali kada se kaze da Mirza i ne zasluzuje vise od 10ak min. Ne upucujem se tebi direktno, da se ne uvrijedis ili da pogresno shvatis.DzenoMjesecar je napisao/la:glumim sovu da bi gledao Redzu i Plaboy-a![]()
koji sam ja levat
samo sto to ovdje ne smijes pisat, ja sam u par postova to napomenuo
pa neka balavurdija mi psuje mater nazivaju svakakvim imenima
al ono... dovoljno sam zreo da me to ne dotice mnogo, ne mozemo svi bit fanatici mora neko bit i realan
svi koji kazu da Mirza nije dobio priliku LAZU
imao je 6-7 tekmi da bar u jednoj zablista, nije to iskoristio
u 2-3 tekme je cak i forsirao 1/8 sut npr al kad ne ide onda ne ide
zadnjih par tekmi vise se i ne trudi da puca igra za ekipu
al ja ga gotivim tamam i da je najgori igrac NBA lige u njenoj historiji
i glumit cu sovu svaku noc ako treba, cisto da ga ispostujem covjek je nasa legenda
i mnogo nas je zaduzio
kad se samo sjetim trice protiv gruzije, u mene srce ko džamija !
On dodje tu samo kad Mirza ne odigra, da se malo napravi pametan, kako je bio u pravu, da Mirza ne zasluzuje vecu minutazu. Nema ga kad Mirza ubaci 14-15 poena ili 6-7 skokova odradi, ili kad Mirza bude proglasem igracem utakmice.lumani je napisao/la:ti ako si godina ,kao taj na avatarusve mi je jasno
ocigledno jos ne znas,kako ide nba.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Imal kakvih informacija veceras oceli Mirza igrat i jeli DNP coach desizion ko sinoc,da bezz ne cekam 2 sata.I naravno da gledam Brookln zbog Mirze necu valjda zbog Evansa 

-
- Kontakt:
Eselamu alejkum, da li ima kakva informacija hoce li Mirza veceras igrati?
- GunnerEmir
- Kontakt:
Ma ući će Mirza u zadnjoj četvrtini kad Brooklyn bude imao +20...steta što se vratio Humpu trener
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- Ponos Torina
- Kontakt:
da bas isto je tako sinoc LA C. vodio 20+ pa je usao MirzaGunnerEmir je napisao/la:Ma ući će Mirza u zadnjoj četvrtini kad Brooklyn bude imao +20...steta što se vratio Humpu trener

Mozda udje Mirza zamjeni u rotaciji Humpa jedino to da se desi ili ce prespavati opet na klupi kao i sinoc....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
mirzaaaaa je napisao/la:Imal kakvih informacija veceras oceli Mirza igrat i jeli DNP coach desizion ko sinoc,da bezz ne cekam 2 sata.I naravno da gledam Brookln zbog Mirze necu valjda zbog Evansa
mirza ,kakva su to pitanja

ma nemojte ocekivat da se veceras il u narednih par utakmica nas MT3 vrati u rotaciji, kakav god da je hump..ali ako bude vezao lose utakmice a mirza kada mu se ukaze prilika bude dobar,mozda opet bude zamjena u rotaciji..do tad gledat i navijat da karda bude slab ko sinoc
da mi je neko pricao da cu radi karde cekat 2 u noci,ne bi mu nikad povjerovao.
Ma ne mora Karda biti los kao sinoc, dovoljno je da Netsi gubemirzatele je napisao/la:ma nemojte ocekivat da se veceras il u narednih par utakmica nas MT3 vrati u rotaciji, kakav god da je hump..ali ako bude vezao lose utakmice a mirza kada mu se ukaze prilika bude dobar,mozda opet bude zamjena u rotaciji..do tad gledat i navijat da karda bude slab ko sinoc

Ma ja se ne sekiram uopste,igrace Mirza jos puno utakmica, ima da im se muda otegnu koliko utakmica imaju

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:
nema jos puno utakmica, samo 13 u regularnom dijelu, ako tu ne bude igrao, nece ni u play-offu u kojem ce svakako ispasti vec od prvog protivnikaemir79 je napisao/la:Ma ne mora Karda biti los kao sinoc, dovoljno je da Netsi gubemirzatele je napisao/la:ma nemojte ocekivat da se veceras il u narednih par utakmica nas MT3 vrati u rotaciji, kakav god da je hump..ali ako bude vezao lose utakmice a mirza kada mu se ukaze prilika bude dobar,mozda opet bude zamjena u rotaciji..do tad gledat i navijat da karda bude slab ko sinoc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja se ne sekiram uopste,igrace Mirza jos puno utakmica, ima da im se muda otegnu koliko utakmica imaju
- storm_raider
- Kontakt:
" Carlesimo elected to play Humphries over Mirza Teletovic because of Humphries’ previous success against Griffin and Carlesimo wanted to get him back into the mix. "
Hajde da se nadamo da je ovo samo prolazna faza. Ja veceras gledam svakako.
Hajde da se nadamo da je ovo samo prolazna faza. Ja veceras gledam svakako.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
u koliko je to tekma svega vam
?

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
u 2hFOURTHOFFICIAL je napisao/la:u koliko je to tekma svega vam?

valjda u 2:10 hFOURTHOFFICIAL je napisao/la:u koliko je to tekma svega vam?