I naravno da sam Mesija.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bravo, godinama je takav igrac bio Maletic, danas je to Vrsajevic.kimbo je napisao/la:Nije sto je presao u Hajduk nego sto nam u ovom trenutku od svih alternativa ovaj igrac pruza nesto sto nam moze zatrebati . Znaci uklapa se u taktiku Susica i stvara potrebni balans u ekipi. Igrac zadatka (Znam mnogi ce se nasmijati) al tako je ... Njegovo je da sjedi na klupi i kada udje 10 minuta il 15 istrci maksimalno i izmori protivnicka krila ..
Doci ce tekma ne brinite kada ce se pokazati svrsishodnost poziva Avdije i slicnih trkaca .. nece nama vise nijedna repka tako lako udarati kontre nea sanse ... barem dok je Safet na klupi.
Nazalost. Brzina mu je nevjerovatna, ali uz to se jos mora znati igrati fudbal.mone je napisao/la:Avdija je kriv za gol Grka. Ostavio praznu desnu stranu i Samarasu omogucio nesmetano probijanje i asistenciju. Nije reprezentativni kalibar i tacka
to je to !!! njegov je bio gol,i on nije igrac za repke ni blizu ! kad god udje meni zivce izcupa i nemogu ga vise gledat u svetom dresu !!! molim te Avdija odlazi !!!mone je napisao/la:Avdija je kriv za gol Grka. Ostavio praznu desnu stranu i Samarasu omogucio nesmetano probijanje i asistenciju. Nije reprezentativni kalibar i tacka
Po tom mozes napasti i Begovica sto nije pokupio tu loptu od Samarasa prilikom ubacivanja ili onog sto je ''cuvao pa ispao''Gekasa.mone je napisao/la:Avdija je kriv za gol Grka. Ostavio praznu desnu stranu i Samarasu omogucio nesmetano probijanje i asistenciju. Nije reprezentativni kalibar i tacka
gol Grka je prvenstveno krivica vise igraca, ne samo jednog pojedinca, fudbalski magumone je napisao/la:Avdija je kriv za gol Grka. Ostavio praznu desnu stranu i Samarasu omogucio nesmetano probijanje i asistenciju. Nije reprezentativni kalibar i tacka
Treb'o sam Dzeksona,on je 100% kriv za taj gol,da je stajao na golu,prepao bi i rascer'o Grke(mislili bi da je njihov gol).Ovako primismo gol,koji ce nas kostati......u BraziluCartman je napisao/la:Da, bilo je tu vise gresaka. Vranjes je bezveze izgubio loptu, a i neki napadac (nisam vidio ko) je stajao i cekao loptu umjesto da je doceka. Pa odjednom je se Miske nasao kao zadnji igrac zajedno sa Spahicem. Te greske se ne bi desile da rezultat nije bio 3:0. Taj gol kao da se nije ni desio. Vrlo cesto ekipe ovako prime gol pred kraj kad je vec sve odluceno.
Ali ne moze Hare da ne bocne Begsona.
Povreda cini mi se.bhsport je napisao/la:Sta je sa ovim gigantom sto ne igra za Hajduk u zadnje vrijeme?
avdija je nebitan igrac za reprezentaciju ali makar ne smeta na utakmicamagruezi je napisao/la:Srdzan stanic je izmislio fudbal za ovog lika
Trenutno korisnika/ca: greenwood, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 31 gost.