Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KOLASINAC
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la KOLASINAC » 22 mar 2013, 23:55

ovaj je mu nasljednik da se zna
slika

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 mar 2013, 01:20

Spaha jos jednom kapitenski odradio posao. Odbrana na vrhuncu, a cini mi se da iz utakmice u utakmice sve sigurnije djeluje i u dodavanjima koja se rade u odbrani. Zna dobro i okrenuti igraca, povuci loptu naprijed i poslati dugu loptu. Veceras kada je zagalamio na Karabega jer je trazio izmjenu, srce mi je bilo ko dzamija. Koji borac!!

KAPA DO PODA KAPITENU!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 mar 2013, 03:13

Kapiten Emir Spahić na pripreme reprezentacije BiH pred utakmicu protiv Grčke došao je samo nekoliko dana poslije hirurškog zahvata na sinusima.

Jaka upala sinusa Spahića je spriječila da prvi dan priprema obavi trening sa svojim saigračima, a zdravstveni problemi našeg su kapitena pratili i na večerašnjem susretu.

Naime, nakon prvog poluvremena trijumfa nad Grcima, Spahiću je iz nosa krenula krv, a kapiten je i posljednji napustio svlačionicu za rezervne igrače nakon pauze između dva poluvremena, zbog malaksavosti koju je osjetio usljed pada nivoa šećera u krvi.

Iako je u tom trenutku Safet Sušić želio Spahića poštediti igranja drugog poluvremena, kapiten naše reprezentacije nije želio ni čuti za takav scenarij, te je stisnuo zube i odigrao susret do kraja, nakon čega je ponovo hospitaliziran od strane ljekarskog tima naše reprezentacije.

Šta reći nego uistinu kapitenski!
Mogu misliti kakva je reakcija Spahe bila kada ga je Susic htio izmjeniti... :lol: :lol: :lol:

Svaka cast Spahicu koji je pokazao sinoc kako se bori za drzavni dres.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 23 mar 2013, 03:19

Spaha je jedan i samo mogu reci hvala bogu sto ga bas mi imamo... Ni bolestan se ne stedi za sveti dres.... Zivio ti nama milion godina kapitenu a ako bog da ima ces cast da budes prvi kapiten koji ce nase Zmajeve odvesti na Svjetsko prvenstvo....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 mar 2013, 03:22

Kapa dolje kapitenu!
Sport je lijek za tijelo i duh.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 mar 2013, 11:38

Eh moj kralju, ti si definitivno vise nego obican covijek. Kakva srcanost i borba, kakav pristup nacionalnom grbu i kakva reakcija nakon potencijalne izmjene, ono se ne da uopste rijecima opsiati.

Za mene si uvijek bio i ostaces srce Bosne i Hercegovine i zaista si zasluzio da predvodis ovu zemlju na mundialu u Brazilu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 mar 2013, 12:41

Svaka mu cast, mislim da vecina igraca ne bi ni igrala utakmicu, a 99% njih bi izaslo nakon one krvi. Ali ne Spaha. Pravi kapiten.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 13:14

Neutral je napisao/la:Koji borac :o :o :o :o :o

Jedina mrlja će mu ostati ona greška u Francuskoj, ali Emir je igračina samo takva. Baš sam se zapitao danas šta će biti kada on ode u penziju. Mislim da će BiH teško naći tako sigurnog i pouzdanog stopera kao što je Spahić. Pravi kapiten, neki bi se mogli ugledati na njega šta to znači biti kapiten repke.

Bravo majstore.
Ma mrlja vam je u glavi i na naocalima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2013, 13:22

Kako kome ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 13:35

Neutral je napisao/la:Kako kome ;)
Bas tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 24 mar 2013, 00:09

Evo i mediji iz susjednih zemalja hvale naseg kapitena :)
Video zapis
" onclick="window.open(this.href);return false;
Glavno je kad se izdere na Karabega :lol: :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 mar 2013, 02:55

Do jučer kamenjima po istom, danas heroj, a čovjek se nikada nije mijenjao, uvijek bio i ostao vječiti borac, (pogotovo za repku). Sram vas bilo ! Mislim na pojedince naravno :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 24 mar 2013, 03:21

slika

Kapiten i institucija za sebe!!

slika

Pored Spahe ni Messiju nema prolaza 8-)

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 24 mar 2013, 07:31

ovaj covjek je jednostavno legenda uzor za svakog bosanca i hercegovca ali i insana necemo nikad opet imati ovakvog igraca jedino mozda sead kolasinac isto orac sandzaklija majka hercegovka bas kao spahic ma isti su igraju 110% veoma borbeni ma sandzacka krv ne predaje sead kolasinac ce da bude novi spahic i da brani bosnu

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 mar 2013, 08:21

Ljudi kacimo se za tog Kolasinca ali bojim se da ne dobijemo hladan tus,sta ako nas decko zavitlava.Kolasinac bi sigurno bio Spahin nasljednik i volio bih da odigra koju tekmu sa Spahom da jos sta pametnog nauci od naseg Kapitena...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 mar 2013, 09:27

KOLASINAC je napisao/la:ovaj covjek je jednostavno legenda uzor za svakog bosanca i hercegovca ali i insana necemo nikad opet imati ovakvog igraca jedino mozda sead kolasinac isto orac sandzaklija majka hercegovka bas kao spahic ma isti su igraju 110% veoma borbeni ma sandzacka krv ne predaje sead kolasinac ce da bude novi spahic i da brani bosnu
U njemu već dugo teče arijevska krv. On bi na poziv leva pješe došao na pripreme

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 24 mar 2013, 10:04

Bez Spahe nebi bili nigdje!
G BUSSA BUSS

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 mar 2013, 10:10

Od silnog gledanja tekme i snimaka zaboravih ovdje komentar ostaviti! :lol: :lol: Elem kapitenu nas-kapa do poda! Ratnik u svakom smislu. I iskrene cestitke na prinovi ako je istina jer jedne novine vele da je postao otac, druge da nije. Pa et ako jeste ja mu cestitam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 24 mar 2013, 10:14

Spaha ce nas ako bog da odvesti na svjetsko a i evropsko ako bog da jer on moze igrati do 40-te... Za ovo sto je pruzio u petak mislim da je suvisno pricati al se moze sa dvije rijeci reci. Neponovljivi kapiten...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2013, 10:41

Spahic je jednostavno kicma ove reprezentacije, covjek koji za nju zivi ne samo na terenu. Pojedini nikad nece saznati kakvog kapitena ustvari imamo. I zato kao uvjek: Hvala care.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TMovac i 31 gost.