U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
ne znam zasto Jagodic ne zove Atajica ili Cemalovica, kada su ostali napadaci u katastrofalnoj formi 

-
- Kontakt:
Nije istina, ulaz je bio besplatan i na Koševu i na Grbavici.AnelZ je napisao/la:Sto se tice utakmica igranih u Sarajevu, nije tacno. Prosli put se naplacivalo i znam da je na Koševu bilo 3 sjever (na kojem je bilo max po 10 osoba) i 5 KM istok. Ona utakmica na Grbavici, koliko se sjecam sjever je bio 5 KM. Ovo pricam za kvalifikacione utakmice, a za situaciju kada igraju u Zenici nisam upucen.123456 je napisao/la:Obicno je ulaz slobodan.Devil je napisao/la:Koliko budu otprilike karte za U21 reprezentaciju kada igra utakmice ?
Za U-17 i U-19 bude besplatno, isto kao i za ženske selekcije.
Ja sam već jednom Ćemalovića pomenuo, al evo, sigurno Jagodić nešto vidi što mi ne vidimo, ima neki svoj razlog, i to je to.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma kako je bilo besplatan na Koševu, bio sam posljednje dvije protiv Njemacke i Grcke i znam dobro da sam placao 5 KM za istok. Jeli to trebam da skeniram kartu (koju imam jos uvijek) i postavim ovdje da se uvjeris? Za Grbavicu protiv Bjelorusije nisam siguran posto nisam bio na utakmici.plavetniloo je napisao/la: Nije istina, ulaz je bio besplatan i na Koševu i na Grbavici.
-
- Kontakt:
Njemačku se plaćalo, za Grčku, San Marino i Bjelorusiju na Grbavici nije, znam to, jer sam bio na tim utakmicama. :=)AnelZ je napisao/la:Ma kako je bilo besplatan na Koševu, bio sam posljednje dvije protiv Njemacke i Grcke i znam dobro da sam placao 5 KM za istok. Jeli to trebam da skeniram kartu (koju imam jos uvijek) i postavim ovdje da se uvjeris? Za Grbavicu protiv Bjelorusije nisam siguran posto nisam bio na utakmici.plavetniloo je napisao/la: Nije istina, ulaz je bio besplatan i na Koševu i na Grbavici.
Ja sam placao, a vidim po rednom broju ulaznice da nisam bio jedini (open in a new tab):plavetniloo je napisao/la: Njemačku se plaćalo, za Grčku, San Marino i Bjelorusiju na Grbavici nije, znam to, jer sam bio na tim utakmicama. :=)

-
- Kontakt:
Izvini sviju ti.Do mene je, sad sam se tek sjetio da sam bio na fakultetu do kasno i da nisam mogao ići na ovu utakmicu, već sam je gledao na TV-u.San Marino i Bjelorusija se nije plaćalo, a Njemačka jeste.Izvini još jednom, do mene je.AnelZ je napisao/la:Ja sam placao, a vidim po rednom broju ulaznice da nisam bio jedini (open in a new tab):plavetniloo je napisao/la: Njemačku se plaćalo, za Grčku, San Marino i Bjelorusiju na Grbavici nije, znam to, jer sam bio na tim utakmicama. :=)
To je vec moguce, na tim utakmicama nisam bio 

Eto dobio je Cemalovic ipak poziv:
Trener mladog bh. tima neće moći računati na povrijeđenog Muamera Avdića, a obaveza za ovaj susret pošteđen je i Kristijan Jajalo. Umjesto njih pozvani su Ivan Tirić (Rudar Kakanj) i Mirza Ćemalović (Velež).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
26 og ako se ne varam...bagrcavi je napisao/la:Kad se igra ta utakmica u21 reprezentacije ?
- legenda reala
- Kontakt:
Još Bahre i Arslanagić da se završeCartman je napisao/la:Eto dobio je Cemalovic ipak poziv:
Trener mladog bh. tima neće moći računati na povrijeđenog Muamera Avdića, a obaveza za ovaj susret pošteđen je i Kristijan Jajalo. Umjesto njih pozvani su Ivan Tirić (Rudar Kakanj) i Mirza Ćemalović (Velež).

Nego da šta Hrvati ne mute s tim Jajalom pa ga nema

26.03(utorak) u 15:30 uz prenos na BHT1grgr je napisao/la:26 og ako se ne varam...bagrcavi je napisao/la:Kad se igra ta utakmica u21 reprezentacije ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legendo ovaj Jajalo je veliki Bosanac. bas sam prije mozda godinu gled'o njegov profil na fejsu i momak je sigurno veliki patriota.
Jos sam pod utiskom tekme i malo oduzet. Zato zamolio bih da prefesori ne gledaju u gramatiku!
Sad sam citao neke izjave od Muamera "Muje" Tankovic gdje kaze da njegovi roditelji sanjaju da on prestavlja Bosnu i Hercegovinu! Naravno da nemoze reci on da on to isto radi posto prestavljava njihovu u19 rapku.
Intresantan intervju, kaze Mujo ime je dobio po "Mujo i Haso!
A otac mu se bavio sa fudbalom najvise kad je cuvao ovce!
Simpa mali!
Jos sam nasao da je malo Atajic jedan od kanditata za mladog igraca godine u Celticu. Jas sam mu sad da glas a nadam se da ce nas vise biti. Mali ako nista jeste veliki Patriota!
http://www.celticfc.net/newsstory?item=3809" onclick="window.open(this.href);return false;
Na twitteru poslije trecega gola je napisao sledece
:
Bahrudin Atajic @MrAtajicB mars 22
Misimovic to Dzeko again, 3-0. Volim te Bosno!

Sad sam citao neke izjave od Muamera "Muje" Tankovic gdje kaze da njegovi roditelji sanjaju da on prestavlja Bosnu i Hercegovinu! Naravno da nemoze reci on da on to isto radi posto prestavljava njihovu u19 rapku.
Intresantan intervju, kaze Mujo ime je dobio po "Mujo i Haso!

A otac mu se bavio sa fudbalom najvise kad je cuvao ovce!

Simpa mali!
Jos sam nasao da je malo Atajic jedan od kanditata za mladog igraca godine u Celticu. Jas sam mu sad da glas a nadam se da ce nas vise biti. Mali ako nista jeste veliki Patriota!
http://www.celticfc.net/newsstory?item=3809" onclick="window.open(this.href);return false;
Na twitteru poslije trecega gola je napisao sledece

Bahrudin Atajic @MrAtajicB mars 22
Misimovic to Dzeko again, 3-0. Volim te Bosno!
I krv svoju za Bosnu moju!
Ako je tako onda treba i krenut po njegovog brata Matu.jasmin10 je napisao/la:legendo ovaj Jajalo je veliki Bosanac. bas sam prije mozda godinu gled'o njegov profil na fejsu i momak je sigurno veliki patriota.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
E sada si me obradovao.legenda reala je napisao/la:26.03(utorak) u 15:30 uz prenos na BHT1grgr je napisao/la:26 og ako se ne varam...bagrcavi je napisao/la:Kad se igra ta utakmica u21 reprezentacije ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kd bi VLado izbacio ove godine makar jednog ili dva reprezentativca da konkurisu za A tim bilo bi odlicno,mada ja trenutno ne vidim ko bi mogao bljesnuti mozda onaj iz Njemacke cvajte..
Teško, momak ne igra ni za Duisburg u cvajti, nego igra za njihove amatere u 3. ili 4 ligi.zgembo89 je napisao/la:Kd bi VLado izbacio ove godine makar jednog ili dva reprezentativca da konkurisu za A tim bilo bi odlicno,mada ja trenutno ne vidim ko bi mogao bljesnuti mozda onaj iz Njemacke cvajte..
Nadam se da će za godinu ili dvije maksimalno Zolotić, Grahovac, Prcić ili Bevab zaigrati za reprezentaciju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam očekivao od Zolotića mnogo više. Prošle sezone kada je igrao bio je sjajan, no umjesto napretka on je stagnirao. Ono što je bilo na tv-u Željinih utakmica momak je odigrao pravo loše. Nakav ukočen.
Naći će se makar 1-2 igrača koji mogu konkurirati aBd za A-tim.
Ako misliš na Srđana Grahovca bez veze je. Nije mu uspio transfer u Dinamo Minsk ako se ne varam. Ne znam otkud njemu kapitenska traka (mislim da je on kapiten) a nije toliko kvalitetan.
Slijedi sada napad plavih u vezi Zolotića kojeg sam prije toliko hvalio.
Naći će se makar 1-2 igrača koji mogu konkurirati aBd za A-tim.
Ako misliš na Srđana Grahovca bez veze je. Nije mu uspio transfer u Dinamo Minsk ako se ne varam. Ne znam otkud njemu kapitenska traka (mislim da je on kapiten) a nije toliko kvalitetan.
Slijedi sada napad plavih u vezi Zolotića kojeg sam prije toliko hvalio.
u pravu si. nije prosao zolotic cijele pripreme. al svakako, mislim da je nazalost prespor za fudbal na vrhunskom nivou. 

Sasa Kajkut pitarima tabut!
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, zastitaIdentiteta i 14 gostiju.