Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rockefeller
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Rockefeller » 24 mar 2013, 02:30

A što bi ti bio kao pismen? :?

I naravno da sam Mesija. 8-)

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 24 mar 2013, 02:45

Postavlja se pitanje Kako to da sa prelaskom u Hajduk Avdija Vršajević odjednom postaje reprezentativni kalibar, a dok je bio u Čeliku i pred očima Sušića nije bio pozivan, niti je kome padao na pamet :?: malo je to komicno, jer ispade da je samim prelaskom u strašni Hajduk odjednom postao tri puta bolji igrac, a znamo da nije tako.
Hajduk ispade Barca, a Čelik ostao Čelik.
To je malo ponižavanje i naših klubova i naše lige.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 mar 2013, 04:26

Nije sto je presao u Hajduk nego sto nam u ovom trenutku od svih alternativa ovaj igrac pruza nesto sto nam moze zatrebati . Znaci uklapa se u taktiku Susica i stvara potrebni balans u ekipi. Igrac zadatka (Znam mnogi ce se nasmijati) al tako je ... Njegovo je da sjedi na klupi i kada udje 10 minuta il 15 istrci maksimalno i izmori protivnicka krila ..

Doci ce tekma ne brinite kada ce se pokazati svrsishodnost poziva Avdije i slicnih trkaca .. nece nama vise nijedna repka tako lako udarati kontre nea sanse ... barem dok je Safet na klupi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 24 mar 2013, 07:02

dosad avdija me nije nikad razocarao naprotiv me odusevio momak je uvijek bio medju najboljima kad ga ubacivao susic momak je jednostavno voz cijeli teren pretrci a bogami nije ni toliko los sa loptom kao sto pojedinci ovdje misle mislim da je dobar on i njegov blizanac edin visca uskoro kolasinac u reprezentaciju jedva cekam

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 mar 2013, 07:51

kimbo je napisao/la:Nije sto je presao u Hajduk nego sto nam u ovom trenutku od svih alternativa ovaj igrac pruza nesto sto nam moze zatrebati . Znaci uklapa se u taktiku Susica i stvara potrebni balans u ekipi. Igrac zadatka (Znam mnogi ce se nasmijati) al tako je ... Njegovo je da sjedi na klupi i kada udje 10 minuta il 15 istrci maksimalno i izmori protivnicka krila ..

Doci ce tekma ne brinite kada ce se pokazati svrsishodnost poziva Avdije i slicnih trkaca .. nece nama vise nijedna repka tako lako udarati kontre nea sanse ... barem dok je Safet na klupi.
Bravo, godinama je takav igrac bio Maletic, danas je to Vrsajevic.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 24 mar 2013, 10:51

Avdija je kriv za gol Grka. Ostavio praznu desnu stranu i Samarasu omogucio nesmetano probijanje i asistenciju. Nije reprezentativni kalibar i tacka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2013, 10:54

mone je napisao/la:Avdija je kriv za gol Grka. Ostavio praznu desnu stranu i Samarasu omogucio nesmetano probijanje i asistenciju. Nije reprezentativni kalibar i tacka
Nazalost. Brzina mu je nevjerovatna, ali uz to se jos mora znati igrati fudbal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 mar 2013, 14:10

mone je napisao/la:Avdija je kriv za gol Grka. Ostavio praznu desnu stranu i Samarasu omogucio nesmetano probijanje i asistenciju. Nije reprezentativni kalibar i tacka
to je to !!! njegov je bio gol,i on nije igrac za repke ni blizu ! kad god udje meni zivce izcupa i nemogu ga vise gledat u svetom dresu !!! molim te Avdija odlazi !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 14:14

Po tom mozes napasti i Begovica sto nije pokupio tu loptu od Samarasa prilikom ubacivanja ili onog sto je ''cuvao pa ispao''Gekasa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 mar 2013, 14:17

gol Grka je prvenstveno krivica vise igraca, ne samo jednog pojedinca, fudbalski magu ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2013, 14:23

Haha, koliko je ljudi protiv Vršajevića. :lol:

Jašta njegov je gol, ljudi složili kontru kod 3:0 i zabili gol. Veći krivci su oni što nisu Gekasa čuvali ali eto Avdija nekima smeta. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2013, 14:24

Da, bilo je tu vise gresaka. Vranjes je bezveze izgubio loptu, a i neki napadac (nisam vidio ko) je stajao i cekao loptu umjesto da je doceka. Pa odjednom je se Miske nasao kao zadnji igrac zajedno sa Spahicem. Te greske se ne bi desile da rezultat nije bio 3:0. Taj gol kao da se nije ni desio. Vrlo cesto ekipe ovako prime gol pred kraj kad je vec sve odluceno.

Ali ne moze Hare da ne bocne Begsona. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 14:56

Cartman je napisao/la:Da, bilo je tu vise gresaka. Vranjes je bezveze izgubio loptu, a i neki napadac (nisam vidio ko) je stajao i cekao loptu umjesto da je doceka. Pa odjednom je se Miske nasao kao zadnji igrac zajedno sa Spahicem. Te greske se ne bi desile da rezultat nije bio 3:0. Taj gol kao da se nije ni desio. Vrlo cesto ekipe ovako prime gol pred kraj kad je vec sve odluceno.

Ali ne moze Hare da ne bocne Begsona. :lol:
Treb'o sam Dzeksona,on je 100% kriv za taj gol,da je stajao na golu,prepao bi i rascer'o Grke(mislili bi da je njihov gol).Ovako primismo gol,koji ce nas kostati......u Brazilu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2013, 15:13

Nikom ne smeta Vršajević on je tu samo da popuni kvotu igrača na klupi.Krivac za gol jest uz Vranješa ali sad to i više nije bitno, nadam se da neće biti više sličnih greška.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 24 mar 2013, 15:37

Kakvi moroni se ovdje javljaju posebno ovi iz Sarajeva, uzivajte u pobjedi Vrsajevic je zasluzeno u reprezentaciji i na ljeto ide u bolji i jaci klub, najbolji je igrac Hajduka i desni bocni Hrvatske lige sasvim dovoljno da bude u kadru za repku i desno nemamo nekih rjesenja jer je Vranjes puno bolji na stoperu
Limvo Likce

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 mar 2013, 17:27

slika

Slažem se da je gol plod grešaka više igrača, al' kao i na temi Ognjena Vranješa, ponoviću i ovde: Emir Spahić (ili ko je ovaj naš zadnji igrač? ) je zakasnio sa izlazom. Da je bio samo u liniji sa Zvjezdanom bio bi ofsajd.

A Avdija je ovaj igrač sa brojem 2.

I, ovo je nevažno. Ne znam zašto se uopće piše toliko o trećem golu. Posebno ne znam zašto se traži krivac. Meni je rezultat super. 8-)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 apr 2013, 15:48

Sta je sa ovim gigantom sto ne igra za Hajduk u zadnje vrijeme?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 apr 2013, 16:06

Srdzan stanic je izmislio fudbal za ovog lika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 apr 2013, 16:35

bhsport je napisao/la:Sta je sa ovim gigantom sto ne igra za Hajduk u zadnje vrijeme?
Povreda cini mi se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 30 apr 2013, 13:41

gruezi je napisao/la:Srdzan stanic je izmislio fudbal za ovog lika
avdija je nebitan igrac za reprezentaciju ali makar ne smeta na utakmicama

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.