Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Fecox
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Fecox » 23 mar 2013, 23:02

kokakolas je napisao/la:Ma morate ih razumjeti. To su ljudi bez sopstvenog identiteta, države, himne, vojske, valute, granice. Izmanipulisani su putem njihovih medija preko svih granica i sada za njih više nema povratka u realnost. Ona gorčina od juće kada su Hrvatska i BiH dobile utakmice će im trajati još dosta vremena. Imam ja raje koliko hoćeš, svih nacionalnosti i od prvog do zadnjeg su bili svi iskreno sretni zbog nas i našeg naroda.

Osvrnite se radije na naše momke, zmajeve, ljiljane, heroje. Primitivci ne zalužuju ni jednu jedinu rečenicu, a kamoli članak na ovom portalu.
Imaš piće kad te vidim,svaka čast kume ;)
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 23 mar 2013, 23:38

slika

Odmor za oči!!

ps.Lijepo bi bilo kad bi npr protiv Lihtenstajna igrali na Kosevu(naravno ukoliko ispunjava uslove za kvalifikacione meceve) u situaciju da nam aBd ta tekma ovjerava Brazil bilo bi minimum 35 milja.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 mar 2013, 00:22

Mirsad94 je napisao/la:slika

Odmor za oči!!

ps.Lijepo bi bilo kad bi npr protiv Lihtenstajna igrali na Kosevu(naravno ukoliko ispunjava uslove za kvalifikacione meceve) u situaciju da nam aBd ta tekma ovjerava Brazil bilo bi minimum 35 milja.
UPRAVO O OVOME RAZMIŠLJAM JUČER!
ova postava je naša najjača ubjedljivo!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 mar 2013, 00:24

kimbo je napisao/la:Sve zasluge Susiicu za na postavci tekmi. Na tome kao i na totalnoj rekontrukciji repke u zadnje dvije tri godine. Nismo vise dizel i jedna brzina.
Vidljivo je to bilo sinoc veoma , a pridonijelo je tome i onaka ,meni do sada nevidjena, pokretljivost Misimovica. Nisam njegov neki obozavatelj al ga nisam nikada do sada vidio da je odigrao onako dobro i profesionalno kao sinoc. O kvaliteti centarsuteva da i ne pisem. Maestralno je to nas novo oruzje koje mozemo jos popraviti i iskoristiti u teskim tekmama poput ove. Imamo u ekipi vrsnih igraca glavom : Dzeko, Zukanovic,Spahic,Ibi, Vranjes.

Vranjes je po meni pomalo postao i kljuc naseg uspjeha u zadnjim tekmama. Odbrana kao i cijela igra su postale puno puno dinamicnije. Svaki igrac u odbrani spreman je da udje u duel jedan na jedan protiv igraca sa loptom. Sinoc je bilo par situacija u kome se pimijetila ta brzina Mujdze, Spahica, Vranjesa...

Nestali su skoro svi simptomi nedostatka brzine na terenu: Veliko rastojanje izmedju igraca, staticna igra , pocli smo da stvaramo kontre i polukontre .. (situacija pred kraj Stevanovic, Vrsajevic) ..

Puno raje ne konta koliko je Grcka sinoc bila cvrst protivniki da se svi dueli u stvari bili brzi i tezi nego sto se cinilo to na tvu. Fantasticna utakmica nasih momaka !! Samo polako , profesionalno bez euforije i doci cemo do cilja.

Jedino sto nas moze kostati neuspjeha su ove COBANSKE preuranjene price o Brazilu , kartama i tim budalastinama ... Izbacimo vec jednom Balkan iz nas !!!!!!

E citavo vrijeme cekam tvoju analizu kimbo i ti onda tako kratko napises. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 mar 2013, 00:29

Mirsad94 je napisao/la:slika

Odmor za oči!!

To bi bio samar Zenici i Bilinom Polju! Ako izborimo plasman, trebamo i da ga proslavimo na stadionu koji nas je vodio do cilja. A Sarajevo (grad naravno) neka se pobrine da u skoroj buducnosti napravi stadion dostojan ovom sportskom gradu, a ne da trazi donacije i sadake da se postave pisljive klupe na zapadu.

Sto se sastava tice, Sejo ne moze sam na defazivnom veznom, jer bez destruktivca nam je propuh u sredini.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 mar 2013, 00:38

Salihovića umjesto Lulića, Zahirović na zadnjeg veznog i možda Kolašinac umjesto Vranješa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

akva
Kontakt:

Post Postao/la akva » 24 mar 2013, 00:46

slika

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 24 mar 2013, 01:03

sramota! srecom, izgleda da ovo niko nije vidio, pa ni delegat.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 24 mar 2013, 01:09

Ma to je fotomontaža, ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 mar 2013, 01:16

fotomontaža ili ne, podržavam .. dok nas drugi "gaze" i ponižavaju zviždanjem himne i paljenjem zastave, mi kao trebamo biti fini i kulturni .. e pa ne trebamo nikome dati pardona, oko za oko, zub za zub ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 24 mar 2013, 01:20

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 mar 2013, 01:21

JTS je napisao/la:fotomontaža ili ne, podržavam .. dok nas drugi "gaze" i ponižavaju zviždanjem himne i paljenjem zastave, mi kao trebamo biti fini i kulturni .. e pa ne trebamo nikome dati pardona, oko za oko, zub za zub ;)
+1

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 mar 2013, 01:22

Slažem se sa @JTS-om, dokle god drugi pale naše zastave, meni je svejedno šta naši ljudi rade. Ne treba mi da radim o samopouzdanju nacije, jer želimo ispasti bolji i kulturniji od njih. Sve biva k'o nas je nešto stid, ybt ga više... sad smo i mi vel'ki.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 24 mar 2013, 01:23

JTS je napisao/la:fotomontaža ili ne, podržavam .. dok nas drugi "gaze" i ponižavaju zviždanjem himne i paljenjem zastave, mi kao trebamo biti fini i kulturni .. e pa ne trebamo nikome dati pardona, oko za oko, zub za zub ;)
ma ja, na njihov nivo se trebamo spustiti, najbolje da i mi pocnemo skandirati neki slogan od 3 rijeci koji slavi ubijanja, silovanja, unistavanje, itd.
zastava jedne zemlje ne smije da se pali, bez obzira koje, zastava je svetinja i ne smije da se pali, onom ko to radi treba dozivotno zabraniti ulaz na stadion.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 mar 2013, 01:28

Kad je Reis Ceric prognoziro 2 gola Dzeke protiv Grka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 mar 2013, 01:34

Najbolje je klepiti usima i jos se sageti po mogucnosti. Ne podrzavam paljenje zastave, ali zvizdanje himnoj nakon onakvog doceka u Grckoj apsolutno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 mar 2013, 01:39

BIHfan je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Sve zasluge Susiicu za na postavci tekmi. Na tome kao i na totalnoj rekontrukciji repke u zadnje dvije tri godine. Nismo vise dizel i jedna brzina.
Vidljivo je to bilo sinoc veoma , a pridonijelo je tome i onaka ,meni do sada nevidjena, pokretljivost Misimovica. Nisam njegov neki obozavatelj al ga nisam nikada do sada vidio da je odigrao onako dobro i profesionalno kao sinoc. O kvaliteti centarsuteva da i ne pisem. Maestralno je to nas novo oruzje koje mozemo jos popraviti i iskoristiti u teskim tekmama poput ove. Imamo u ekipi vrsnih igraca glavom : Dzeko, Zukanovic,Spahic,Ibi, Vranjes.

Vranjes je po meni pomalo postao i kljuc naseg uspjeha u zadnjim tekmama. Odbrana kao i cijela igra su postale puno puno dinamicnije. Svaki igrac u odbrani spreman je da udje u duel jedan na jedan protiv igraca sa loptom. Sinoc je bilo par situacija u kome se pimijetila ta brzina Mujdze, Spahica, Vranjesa...

Nestali su skoro svi simptomi nedostatka brzine na terenu: Veliko rastojanje izmedju igraca, staticna igra , pocli smo da stvaramo kontre i polukontre .. (situacija pred kraj Stevanovic, Vrsajevic) ..

Puno raje ne konta koliko je Grcka sinoc bila cvrst protivniki da se svi dueli u stvari bili brzi i tezi nego sto se cinilo to na tvu. Fantasticna utakmica nasih momaka !! Samo polako , profesionalno bez euforije i doci cemo do cilja.

Jedino sto nas moze kostati neuspjeha su ove COBANSKE preuranjene price o Brazilu , kartama i tim budalastinama ... Izbacimo vec jednom Balkan iz nas !!!!!!

E citavo vrijeme cekam tvoju analizu kimbo i ti onda tako kratko napises. :D
Ima ovdje dovoljno analiticara ;) ja sam COJEK amater :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 mar 2013, 01:47

bavarian_bk je napisao/la:
+1
+2
Il club piu titolato al mondo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 mar 2013, 01:49

(y)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 mar 2013, 01:50

SB90 je napisao/la:
ma ja, na njihov nivo se trebamo spustiti, najbolje da i mi pocnemo skandirati neki slogan od 3 rijeci koji slavi ubijanja, silovanja, unistavanje, itd.
zastava jedne zemlje ne smije da se pali, bez obzira koje, zastava je svetinja i ne smije da se pali, onom ko to radi treba dozivotno zabraniti ulaz na stadion.
pretjeruješ jarane, ali slažem se ovo oko zabrane, takve bi trebalo udaljiti sa stadiona .. ali kad tebe neko uvrijedi, ili da kažem zvizne ti šamarčinu, normalno da ćeš mu vratiti, nećeš otići kao pič*etina .. kad me neko uvrijedi, vraćam istom mjerom sve da mi je rod rođeni
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 24 mar 2013, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.