sinoc mi je za nauk da nikad vise na silu ne igram tikete, od 6 parova koje sam postavio SVIH 6 SAM PROMASIO sreca pa nisam puno stavio na tikete inace bih se objesio sad

da cujem sta imate

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
WINNNN!!!Falcaoo je napisao/la:Creteil-Epinal 2 @6.30 X2 @2.45
ja odo malo vanka, vratim se oko 10 ipo - 11 pa nadjem neke nadam se dobitne, a ujutro je i formula pa cemo i tu naci nestomforce je napisao/la:ajmo lagano NBA poceti![]()
sinoc mi je za nauk da nikad vise na silu ne igram tikete, od 6 parova koje sam postavio SVIH 6 SAM PROMASIO sreca pa nisam puno stavio na tikete inace bih se objesio sad![]()
da cujem sta imateja svoje poslije postavljam, al' na vrijeme veceras
ja sam stavio na Sunse a ovi 30 razlike izgubilimforce je napisao/la:ajmo lagano NBA poceti![]()
sinoc mi je za nauk da nikad vise na silu ne igram tikete, od 6 parova koje sam postavio SVIH 6 SAM PROMASIO sreca pa nisam puno stavio na tikete inace bih se objesio sad![]()
da cujem sta imateja svoje poslije postavljam, al' na vrijeme veceras
falcao majstore klanjam seFalcaoo je napisao/la:WINNNN!!!Falcaoo je napisao/la:Creteil-Epinal 2 @6.30 X2 @2.45
jaci sam od dojava i tih gluposti
@bevanda fala bratko
Treba jos na ovo odigrati NY YORK hendikep 5,5 - 1. Sinocu su ih unistili, jos se u 15min povrijedio Gay a oni bez njega ne mogu hljeba.bob je napisao/la:Chicago - Indiana- teska utakmica za prognozirati , istina bullsi igraju dosta promjenjivo al i indiana nije daleko od toga istina u nesto boljoj formi seu al. bullsi dva poraza za redom i obicno se to prekine u trecoj utakmici jos ako je ta utakmica kod kuce, Gibson im se vratio sto je + dok kod indijane je pod upitnikom West (doubtful Saturday vs. Chicago; doubtful Monday vs. Atlanta) iskreno kod ove utakmice bi jedino i igrao sam Hilla over kod gostiju , jer opce poznato da cikago prima dosta poena sa te pozicije a u derby je stavljen na 13,5 davao im je u posljednje dvije 21 i 22 poena , koliko vidim nema ga u wwin...
Charlotte - Detroit - vec je neko naveo Monroe G. over i mislim da bi trabao ici preko jos kod gostiju nema (Andre Drummond out indefinitely) dok kod domacina ocekujem od Kembe da potegne malo vise i ide preko...
Golden State - Washington- ovdje mi je nekako nejbolja opcija Nene i Wall over tj. obojca bi mogli preko, Nene igra dobro i GS lose brani njegovu poziciju dok Wall igra odlicno u posljednej vrijeme + je sto najvjerovatnije nece biti Bradley Beal ...
Memphis - Boston- ovdje ocekujem borbu za svaki poen i Garnett K. manje jer Memphis je dolican pod kosem i mislim da mogu Garneta vec. ostaviti ispod ove granice...
ove ostale utakmice mi nekako nisu za kladjenja mozda Grifin preko , De Rozen preko jer se Gay povrijedio pa ocekujem od njega da uzme velik broj suteva
a ne znam ne lezi toronto NY nikako , NY ima tri poraza i sinosnju pobjedu protiv njih a ono sto sam naucio kod kladjenja u NBA da cesto i pored izostanka naj. strijelca ili cak dva tri bolja igraca to zna otici na tu stranu , mislim realno bi trebao NY uzeti , sretno u svakom slucaju ako si igraoSvrki je napisao/la:
Treba jos na ovo odigrati NY YORK hendikep 5,5 - 1. Sinocu su ih unistili, jos se u 15min povrijedio Gay a oni bez njega ne mogu hljeba.
u ku*ac i walkover.. Stephens ide dalje - kvota 1,00!bevanda4 je napisao/la:v. williams - s. stephens 2 @2,20 / over 21,5 @1,85
(nekidan sam čekao venus na 1,20 (zadnji par na tiketu), igrala je protiv japanske veteranke Date Krumm.. Ljudi moji, pa samo šta nisam zaplaka. Ona je JEDVA dobila zenu od 42 godine.. (meč je išao u 3 seta, ukupno 32 gema) Čisto me zanima kako će se večeras nosit sa curom koja je prije 3 dana napunila 20 godina i već iza sebe ima pobjedu protiv sekice Serene (australian open prije 2 mjeseca - ispala u polufinalu od azarenke).. Još ću promislit da li da uzmem čistu duju ili over gemova (hendikep gemova nije ni ponuđen), al tetu Venus na tiket više N I K A D )
Pozdrav!
Ali nije Toronto uopce nesto. Ja sam mislio da kad dode Gay da ce oni moci nesto. Igrao sam konstantno na njih kad su kuci jer sam mislio tako kao ti i pusio sam ga.bob je napisao/la:a ne znam ne lezi toronto NY nikako , NY ima tri poraza i sinosnju pobjedu protiv njih a ono sto sam naucio kod kladjenja u NBA da cesto i pored izostanka naj. strijelca ili cak dva tri bolja igraca to zna otici na tu stranu , mislim realno bi trebao NY uzeti , sretno u svakom slucaju ako si igraoSvrki je napisao/la:
Treba jos na ovo odigrati NY YORK hendikep 5,5 - 1. Sinocu su ih unistili, jos se u 15min povrijedio Gay a oni bez njega ne mogu hljeba.
WINcanca je napisao/la:Radnički-C.Zvezda 1x 1.47
Ja sam ovo maloprije uplatio po 1.52 a meni su dok sam uplacivao spustili sa 1.47 na tu kvotu.. Zvezda ne moze nigdje sa drugoga mjesta, ni gore ni dole tako da mogu uci opusteno u utakmicu. Ako Partizan dobije veceras a najvjerovatnije hoce Zvezda ce ih moci izbjeci u polufinalu F4, a to bi ucinili porazom u ovoj utakmici. Ako Zvezda veceras izgubi ide na Radnicki u polufinalu a ako dobije idu na Partizan. Svi znamo kako je vazan ovaj F4 jer finalisti idu u euroligu a treceplasirani u kvalifikacije. Kvota je u padu citav dan tako da je 1 sa 1.80 pao na 1.60 a ja cu se osigurati sa x-om za svaki slucaj.
Metalurg-Din.Minsk 1 1.37
U rukometnom svijetu ocekuju nas uzvrati osmine finala lige prvaka. Metalurg ima jako dobru ekipu koju predvodi nas strucnjak Lino Cervar. Cervar je napravio odlicnu ekipu i odlucio pokusati pomrsiti racune vodecim ekipama. Njihova ekipa ugoscuje Dinamo Minsk koji se jedva provukao do ove faze ( svi znamo sta je bilo u utakmici sa Zagrebom ). Metalurg je puno bolja ekipa sto su i pokazali pobjedivsi ih u gostima 26:23. Metalurg je prava domacinska ekipa sto mozemo vidjeti i po njihovim rezultatima, i iako imaju 3 gola prednosti mislim da Lino nece ici u nikakve kalkulacije nego ide na sigurnu pobjedu..
Tsonga J.W.-Troicki V. 1 1.15
Troicki je u zadnjih godinu dana odigrao puno vise losijih meceva nego dobrih. Ja ga pamtim kao solidnog tenisaca koji je zasluzio biti u top 15 a trenutno ne zasluzuje biti ni u top 50. Igra katostrofalno u zadnje vrijeme i gubi od puno slabijih igraca kao sto su Hajek, Lacko , Goffin.. Prije je igrao dosta kvalitetniji tenis i servis ga je sluzio, a sada pravi puno gresaka a i servis ga ne sluzi kao prije. Tsonga igra jako dobro. Vec je osvojio jedan turnir u Marseilleu, prosli tjedan na Indian Wellsu dogurao je do cetvrtfinala ali bolji je bio Nole. Po meni Troicki s onakvom igrom nema nikakve sanse, Tsonga je u naletu i brani ovdje cetvrtfinale i ocekujem njegovu laganu pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.