Ma nisi ti, nisam ja....Vjerovatno i ti razmišljaš prvo na način šta je najbolje za Bayern, jer mi smo za Bayern a igrači nam mogu biti manje ili više dragi ali prvenstveno nam je BAYERN drag kao klub.Bilall je napisao/la:Ma nije niko kontra Robbena..
Ono što se meni nikako ne sviđa, po pitanju diskusije o Robbenu, što je tu jedna grupa totalno protiv, a druga je totalno ZA njega....A mora negdje neka sredina biti.....Treba prvo sabrat sve, sagledat kompletnu sliku, vidjet pluseve i minuse i onda se donosi odluka. A evo jedan veliki mu je PLUS utakmica protiv Bvb-a, sjajan nastup, fantastičan gol i to odlučujući. Drugi plus čovjek sada više trči i vraća se nego prije, trudi se. Treći plus, Robben je do sada u svim klubovima nekako igrao epizodnu ulogu (nisu to bile male uloge, svugdje je i titule osvajao, ali nekako on nije niti za jedan klub bio vezan), kod nas je drugačije, jer ipak je Robbenu stalo do Bayerna kao kluba.
E sad dolazimo do onih minusa, nedostatak ubitačnosti kao prije, jer sad on može odigrati puno manje velikih utakmica kao npr u onoj svojoj prvoj sezoni, manje je ubitačan, manje je kod njega takvih partija kao protiv BVB-a. Druga stvar, pretjera sa sebičnošću. Sad bi to sve trebalo sabrat i oduzet. Ali da ga se po svaku cijenu trebamo riješit , to nikako. Nikad ga ja ni sad ne bi dao ispod 20 miliki, jer sam siguran da se uvijek za njega može naći klub koji će toliko platit.