Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
a vidi se na slici da ga je zub upalio, kakvu je samo facu slozio 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Da je Seo rušilac igrao, bila bi ostvarena i veća dominacija nad Grcima ali šta je, tu je. Biće gotov sigurno do Slovačke 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Đeš ba pored ovake Bosne švabe izabrat. 

Kakve Svabe, kakve ..... 
Sa Seom idemo u Brazil

Sa Seom idemo u Brazil
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
treba jedan interviju napravit sa kolasincem pa da se vidi sta ce reci u vezi reprezentacije. Sto prije to bolje.
momak je puko od radosti nakon utakmice najeo se sandzo suhog mesa i sudzuka tokom utakmice kakav crni zub seo je utakmicu otkazao da gleda svoje zemljake uzivao hranom pice i svega u svoj stan gdje ga nemogu njemci vidjet sta gleda i za koga navija

medjutim seo je rusilac razarac pravi da se zna ko je i sta je

ovo probija zid

medjutim seo je rusilac razarac pravi da se zna ko je i sta je

ovo probija zid
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Koja glava jebote. Pravi rušilac je Seo. 
Majstore, što bolan promjenu nick?

banovali ste me za sva vremena nije vam to trebalo sramotan poteszChuckie je napisao/la:Koja glava jebote. Pravi rušilac je Seo.
sramotan potez fudbalskom saveza sportsporta
Vidi se da je pravi sanjao. Niko se ne moli. I ako nećeš dati sto posto ne treba ga zvati. Prvo dolaze u obzir to pa onda kvalitet. To je ono što je ćiro ostavio u Amanet sušiću
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sejo ako ovo citas znao bi da sa tvojim kvalitetom postava u prvom timu bi ti bila zagarantovana,kod Svaba sigurno ne,zatim ovakve navijace koji ce te podrzavati do kraja nigdje necee naci...
Zato molim te sredi te papire i igraj za nas,narod nas ce ti biti zahvalan do groba.
Mozda bi neko na njemacki mogao sta da napise,ako bude slucajno na ovome forumu..
Zato molim te sredi te papire i igraj za nas,narod nas ce ti biti zahvalan do groba.
Mozda bi neko na njemacki mogao sta da napise,ako bude slucajno na ovome forumu..

kad možemo očekivati da Seo zaigra za nas .. tj. koliko treba da se završe papiri?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI

jel ti to kapa iznad glave
i mi cemo puci od radosti kad preda papire da igra za repkumomak je puko od radosti nakon utakmice najeo se sandzo suhog mesa i sudzuka tokom utakmice kakav crni zub seo je utakmicu otkazao da gleda svoje zemljake uzivao hranom pice i svega u svoj stan gdje ga nemogu njemci vidjet sta gleda i za koga navija

nek sto prije to rjesava , jer pape je rekao da bi Kolasinac vec bio na spisku da ima papire, znaci sve je do njega.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ako ovaj zaigra za bosnu ja pješe obiđem bosnu. Previše se on ulizao švabamaJTS je napisao/la:kad možemo očekivati da Seo zaigra za nas .. tj. koliko treba da se završe papiri?
Legendo moja nemam ni ja neko visoko misljenje o Avazu, ali Laudrup je zaista u papirima bio clan Celika, iako vrlo kratko...kraljttbvb je napisao/la:Dok ne vidim Laudrupa u Celiku, ja Sportu nista ne vjerujem...
SI AMO CONte!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Seo trebamo te sto prije da tako nasutas nogama Hamsika i kompaniju

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
trofej podijeljeno na velicine glaveRibolovac je napisao/la:
jel ti to kapa iznad glave
BH hrvatu, pa zar ti već nisi u Bosni?bh hrvat je napisao/la:Ako ovaj zaigra za bosnu ja pješe obiđem bosnu. Previše se on ulizao švabamaJTS je napisao/la:kad možemo očekivati da Seo zaigra za nas .. tj. koliko treba da se završe papiri?