Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 23 mar 2013, 17:42

Paja naspavaj se, znamo da ti je tesko palo ono 3:1.

Jesi li bio u Banjaluci??

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 mar 2013, 17:44

Ja sam pricao o dzeki a ne o city u i osvrnuo sam se na njegove uspjehe u ovoj sezoni i reko sam da je ova sezona daleko bolja nego prosla ja nemam potrebu da raspravljam o agueru na temi edina dzeke. Al se slazem da je aguero bolji igrac od dzeke ( i to nije razlika u klasi ali eto ovaj je malo bolji i to samo iz razloga jer dzeku city unistava )iako to ove sezone bas i ne pokazuje al tu je bila povreda i mancinjeve rotacije unistavaju svakog sem teveza.U svakom slucaju siguran sam da bi aguero rasturao u realu npr a isto tako sam siguran da bi dzeko rasturao bilo gdje drugo osim u cityu . TI nemas potrebu da me ucis sta se racuna u statistiku citya kad ne pricam o cityu nego o dzeki. Aguero je bolji igrac to stoji al i dzeko ima kvaltiete koje ovaj nikad nece imat sto je i logicno jer su 2 razlicita profila al kad ih poredis igracki onda ok isto tako kad uporedim dzeku sa tevezom dzeko mi je bolji od teveza bez imalo subjektivnosti. Sto ce dzeko i pokazat kad napusti ovo smetliste od kluba.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 mar 2013, 17:50

Mi smo pricali o strijelcima za City i onda si ti uletio sa tih 20 golova ali dobro. Dzeku City ne unistava Dzeku City i premier liga poboljsavaju, Dzeko nikad nije bio ovoliko jak i dominantan u skokovima i primanju lopte dok nije dosao pod palicu genijalnog Don Roberta. Grcki stoperi koji su simbol snage, cvrste igre i kvalitetnog markiranja sinoc nisu mogli nista upravo u tim segmentima Dzeki a to je zasluga samo Don Roberta i njegovih trening metoda kao i jakog tempa fudbalske NBA lige.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 mar 2013, 17:58

BigBigBang je napisao/la:Mi smo pricali o strijelcima za City i onda si ti uletio sa tih 20 golova ali dobro. Dzeku City ne unistava Dzeku City i premier liga poboljsavaju, Dzeko nikad nije bio ovoliko jak i dominantan u skokovima i primanju lopte dok nije dosao pod palicu genijalnog Don Roberta. Grcki stoperi koji su simbol snage, cvrste igre i kvalitetnog markiranja sinoc nisu mogli nista upravo u tim segmentima Dzeki a to je zasluga samo Don Roberta i njegovih trening metoda kao i jakog tempa fudbalske NBA lige.
Jedina pozitivna oko njegovog prelaska u city je to. Sto je 200 % jaci od kako je dosao u citya ali cityeva igra mu ni ne dozvoljava da demonstrira svoju snagu a kamoli da zabija golove na traci, oni da igraju svaku utakmicu ovako na dzeku bez kvazi tiki take on bi zabijo redovno a posto to ne rade on ne moze da uhvati dobar ritam.Eto pogledaj i teveza i aguera koji takodje ne lice na sebe ove sezone.Mancini je smijesan i nista vise ...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 mar 2013, 17:59

sve dok zabija u dresu repke, ne zanima me da igra u Famosu :D Ali opet mozda mu je bolje da se vrati u bundesku jer odbrane tamo nisu toliko tvrde, to bi mu bilo dobro za dizanje morala
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 mar 2013, 18:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:sve dok zabija u dresu repke, ne zanima me da igra u Famosu :D
Nije baš tako, jer njegova forma iz Citya se odražava i na reprezentaciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 mar 2013, 18:07

Saurman je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:sve dok zabija u dresu repke, ne zanima me da igra u Famosu :D
Nije baš tako, jer njegova forma iz Citya se odražava i na reprezentaciju.
to je bila ironija :roll: :P trebao si quote-at cijeli post
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 mar 2013, 18:08

BigBigBang je napisao/la:Kakvih zadojenih pacijenata ovde ima on jadan misli da ja ne anvijam za BiH zato sto mislim da je Aguero bolji igrac od Dzeke :lol:
Tvoje navijanje za BiH se moze vidjeti na tvom profilu. Svaki registrovani clan foruma moze kliknuti pa vidjeti sve tvoje komentare.
Ostavljas komentare na mnogim temama. Mnoge repke tebe ovih dana interesuju ali, gle cuda, nigdje te na temama nase (ne tvoje) reprezentacije. Cudno zar ne?
Znamo mi da si ti ZMAJ u srcu a mi glupi pa to ne vidimo. :)

P.S. Hajde bolan, mani se corava posla. Znamo da si ovdje dosao da nam se seres u veselje.
HINJO!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 18:25

mandraX je napisao/la:@Paja bi bubreg dao da Edin zaigra za Arsenal.
I to sva cetiri :mrgreen: inace @Paja je veliki stovac BIH repke,Bilica... u stvari stative mi ovaj hocu reci vratnice mi,dapace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 mar 2013, 18:34

Paja ostade bez jaja. Edine hvala ti i za to. ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 23 mar 2013, 18:58

harishp je napisao/la:
mandraX je napisao/la:@Paja bi bubreg dao da Edin zaigra za Arsenal.
I to sva cetiri :mrgreen: inace @Paja je veliki stovac BIH repke,Bilica... u stvari stative mi ovaj hocu reci vratnice mi,dapace.
Nama je bolje bez njega,evo nas je super krenulo. :mrgreen:
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 mar 2013, 18:59

BigBigBang je napisao/la:Mi smo pricali o strijelcima za City i onda si ti uletio sa tih 20 golova ali dobro. Dzeku City ne unistava Dzeku City i premier liga poboljsavaju, Dzeko nikad nije bio ovoliko jak i dominantan u skokovima i primanju lopte dok nije dosao pod palicu genijalnog Don Roberta. Grcki stoperi koji su simbol snage, cvrste igre i kvalitetnog markiranja sinoc nisu mogli nista upravo u tim segmentima Dzeki a to je zasluga samo Don Roberta i njegovih trening metoda kao i jakog tempa fudbalske NBA lige.
:lol:
Onaj ludjak Balotelli procvjetao otkako je otisao od tog kralja rotacija i njegovog sistema.
Momak u Cityu nista nije mogao dok sada ima prosjek od 1 gola po utakmici.
Ne razumije niko Mancinija i njegovu genijalnost .. samo @Paja.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 mar 2013, 19:00

haj' sto se hrvati na ovome forumu blamiraju govoreci da je onaj mandzukic puno bolji od naseg dzeke trenutno, al' nikako nemogu shvatiti ove "nase" sto stalno pljuju po dzeki.. :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 23 mar 2013, 19:22

slika
Care,ja jesam :D
Keep walking.

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 23 mar 2013, 19:32

[quote="STEVIE"]haj' sto se hrvati na ovome forumu blamiraju govoreci da je onaj mandzukic puno bolji od naseg dzeke trenutno, al' nikako nemogu shvatiti ove "nase" sto stalno pljuju po dzeki.. :roll:[/quote
nemoj ni pokusavati, covjek zaradjuje milione, igre u najjacoj ligi svijeta, svaku tekmu repke nas obraduje, poceo je od nicega i daleko je stigao, a ovim sto tako pricaju najveci uspjeh u jadnom zivotu je da komentarisanje Edina.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

Ribolovac
Kontakt:

Post Postao/la Ribolovac » 23 mar 2013, 19:36

džeko uz pjanića i ibrićića je najveći promotor i virtuoz u reprezemtaciji...

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 23 mar 2013, 21:58

Amra i Merima (Dzeko) :D
slika
Merima, Amra i Belma (Dzeko) :D
slika
sretni :D
slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 23 mar 2013, 22:01

Ribolovac je napisao/la:džeko uz pjanića i ibrićića je najveći promotor i virtuoz u reprezemtaciji...
desi caki, maki, taki, laki i jos x nikova si imo :mrgreen:

Nedimko buraz des do sad :P
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 23 mar 2013, 22:01

Edinnnnn Dzekoooooo.Juce je odigrao lavovski .Ponos nase Bosne !!!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 23 mar 2013, 23:20

Edo je kralj i sinoc je pokazao onom zabaru Manciniju da Sitiju fale igraci koji znaju nabaciti loptu a on ce ih pospremati u mrezu... Steta sto on i Miske nisu jos uvijek u istom klubu mnogi bi tzv veliki igraci bili male mace za njega....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 23 gosta.